Wkino

Hvordan installere asfalt helvetesild

Watching fagfolk installere asfalt helvetesild gjør prosessen ser så lett, men ingenting er lengre fra sannheten. Men du kan følge de samme trinnene og oppnå samme profesjonelt utseende. Du vil spare penger og rette opp problemene som brakte på taktekking jobb i første omgang.

Trinn

Hvordan installere asfalt helvetesild. Legge asfalt, filt-papir, eller spesielle underlaget, over taket, for eksempel.
Hvordan installere asfalt helvetesild. Legge asfalt, filt-papir, eller spesielle underlaget, over taket, for eksempel.
 1. 1
  Legge asfalt, filt-papir, eller spesielle underlaget, over taket, for eksempel: med 15-kilos (6,8 kg) papp (noen foretrekker 30 vekt, dobbel tykk filt eller syntetiske slag). Vær sjenerøs med stifter mens feste papir til taket dekk. Bruk "tinn caps" under stifter, hvis taket kan bli utsatt for vind før helvetesild skal anvendes.
  Bruk klebrig back "is og vann skjold" som underlag hvor "is dammer" eller "blad og kvist demninger" er sannsynlig å bygge opp, og ved daler og der taket ender i en vegg (bred metallbeslag kan også benyttes der).
 2. 2
  Nail metall blinkende kalt "drypp kant" langs ytterkantene av taket dekk.
 3. 3
  Merke en kritt retningslinje begynner 7 inches (17 0,8 cm) fra nedre kant (hvis du skal bruke en smal starter selvfølgelig forklart nedenfor). Marker fra venstre til høyre kant av taket slik at krittstrek vil bli sett rett over den neste kurset som en retningslinje. Fortsett til kritt flere retningslinjer opp gjennom minst fire kurs (rader) over taket.

Tre kategorien asfalt helvetesild

 1. 1
  Skjær tappene ut av "startpakke kurset" (nederste rad) av "tre tab helvetesild" for en spesiell bruk som starter under det første vanlige rad. Du vil singel enn dette starter kurset, slik at bunnen kurset vil være dobbel tykkelse. (Eller, i stedet for å kutte av alle tre kategoriene, bare reversere helvetesild av starteren kurs, full størrelse, slik at hele grus med faner vendt oppover er under din første løpet av helvetesild.) Med disse metodene, sette fast kanten på drypp kanten og kutte 6 inches av lengden på starteren første singel hindrer sporene mellom kategoriene fra å stille opp, og dermed ikke å avsløre asfalt papiret gjennom sporene av den nederste raden.
 2. 2
  Nail "tab-less" helvetesild (uten faner): Dette er starteren helvetesild, eller bruke "opp ned" tabbed helvetesild (med sporene oppover under første ordinære løpet av helvetesild), holde granulen opp langs den nederste kanten av taket med krittstrek for å holde dem i en rett linje.
  • Påfør asfalt sement fra en caulk pistol i mange prikker langs drypp kant under kanten, trykk deretter TAB-mindre helvetesild ned på linje med asfalt sement prikker med tilstrekkelig mellomrom mellom prikker (en kontinuerlig streng med asfalt kan felle kondens eller forblåste vann under taktekking på et tidspunkt).
 3. 3
  Start på venstre side for å begynne det første kurset av asfalt helvetesild. Se tips for en annen prosess.
 4. 4
  Klipp av en halv tab-bredden på den første kategorien for å starte det første kurset, hold alle utklipp av cut-off for å bruke som trengs på slutten av taket. Hvert kutt er nødvendig å skifte spor av helvetesild på i løpet av helvetesild en 1/2 tab fra samkjøre med sporene i helvetesild over og under.
  Skjær fem forskjellige lengder for svimlende spor: "første kurs" er at 1/2 tab avskåret forklart ovenfor, "andre kurs" første singel avskåret en hel-tab, deretter "tredje kurset" klippe en og 1/2 faner off at første singel, "fjerde kurset" kutte 2 hele kategoriene av, "femte kurset" avskåret 1/2 fanen i siste kategorien (faktisk bruker bare en 1/2 tab for at første singel), sjette kurset uklippet (full lengde).
  Hold alle skrap, spesielt noen enkelt tabs - hvis den ikke brukes andre steder - til bruk for å gjøre ridge cap helvetesild (og for hip helvetesild hvis det er en hip taket).
  • Nail "cut off singel" på plass, ca 6 inches (15,2 cm) fra sin nedre kant - en spikret ca 2 inches (5,1 cm) fra hver ende av hver singel - og en spiker (eller to skilt 2 til 3 inches) om en tomme over hver cutout, etterlot ingen synlige spiker (som betyr at helvetesild ovenfor vil dekke neglene) etter ca 1 cm vertikalt. Horisontalt end spiker vil bli dekket av opp til omtrent 1/2 av en fane, av grus (e) ovenfor.
   Vær sikker på at disse negler vil, også, hold den øverste kanten av kurset av helvetesild rett nedenfor.
 5. 5
  Butt en full grus opp mot den første (cut en) og spiker på plass.
  • Gjenta hele helvetesild, en etter en over taket, som arbeider mot høyre side med krittstrek for å holde helvetesild rett horisontalt.
   Spikring standard er fire negler til en full singel, og bruker seks negler på den rådende vindsiden (s), som luftmotstanden spikring (noen lokale forskrifter krever de seks negler på alle sider).
   Så, visualisere at hver hele grus blir deretter holdt av 8-12 negler, fordi hver enkelt rad av negler fanger og holder svært overkant løpet av helvetesild rett under gjeldende kurs (pass på å ikke spikre så langt oppover der det ville ikke ta den helt på toppen av grus rett under).
 6. 6
  Skjær den siste singel til den størrelsen du trenger når du kommer til enden av raden. Du kan la det overskytende utvide utfor enden av taket og trimme den ned etter at den er spikret på, hvis du vil. Hvis det er en hip taket, må det være ca en fanebredden til overheng på den neste delen av taket på hip å bidra til å styrke den felles der.
  • Fortsett denne prosessen til det femte rad, så begynner den samme prosessen som den første raden som begynner med en full singel, og en kritt mark. Gjenta hele veien til mønet.

Ridge helvetesild

 1. 1
  Bøy siste emne av helvetesild over ryggen (som strekker seg opp til ca 6 inches, 15 cm) og spiker det på den andre siden (mindre enn 5 inches ned den side) -, slik at taktekkingen strekker seg over toppen av ryggen, hvor negler vil bli dekket, og etterlater ingen synlige spiker.
  • Bøye enkle faner (eller egne ridge helvetesild) over mønet, som begynner på slutten sette en perle av asfalt under første ridge singel å holde nede kategorien. Spiker det hvor neste åskam grus vil dekke neglene ca 1 cm, 2,5 cm, horisontalt og vertikalt.
  • Installer mønet helvetesild, med granulater synlige, over til den andre enden, spikre hver på begge sider av mønet.
  • Klipp av asfalt spiker linje fra en åskam singel når du kommer til den andre enden.
  • Påfør en tung perle av asfalt sement under og rundt kanten av siste ridge shingel der du fjernet spikeren linje.
  • Spiker i de fire hjørnene til slutten av ryggen.
  • Påfør asfalt sement over spiker hoder eksponert på den siste ryggen grus for å hindre vannlekkasjer.

Reoler metode

 1. 1
  Unngå de to trinnene "reoler". Men, noen taktekkere bruker denne metoden kalt "reoler" - med bare to størrelser av helvetesild så det går rett opp på taket, i stedet for i 5-trinn eller pyramide - som arbeider mot høyre og opp en gang og bor av den myke, varmt tak for å unngå skade (de sier).
 2. 2
  Anbefaler 5-trinns per produsenter. Likevel bruker "billigere, raskere, enklere arbeid" metode som kalles "reoler" bare to størrelser av helvetesild, halv kategorien og hel, halv og hel,... ", gjentatt i to-trinn til mønet, i stedet for de fem-trinn anbefalt av produsentene. Denne delingen gir mindre renne av alternativer for vann å piple av uten encroaches på rumper off par av helvetesild...

Tips

 • Taktekking "følte" papir er asfalt impregnert materiale som fungerer som ekstra impregnering.
 • Det finnes også "non-tabbed" singel (med laminerte lag for en simulert tre singel look) som er, selvsagt, ikke "3 tab", men fortsatt krever å kutte til fem forskjellige lengder for svimlende sporene.
 • Før du begynner å installere asfalt helvetesild, spre bunter av helvetesild ut over taket slik at arbeidet vil strømme kontinuerlig.
 • Det er en mindre stiplet linje av staven ned flekker som ikke alltid er dekket av plast bånd som hjelper på kanten av helvetesild, men den viktigste klebebåndet er to eller tre ganger større, således sterkere og alltid må være avdekket!
 • Noen eksperter vil fortelle deg å begynne i midten i en pyramide og jobbe begge veier (som tillater to shingling arbeidere til å jobbe på den samme delen) for å oppnå en mer balansert utseende. Uansett er fine.
 • Fjern tapen på ryggen av helvetesild som holder dem fra å holde sammen i pakken, hvis du vil at de skal holde sammen mest effektivt mot ca 60 kilometer per time vind, som i "Tornado Alley", og på stormfull bukta og seacoasts. De avtakbare plast stripe følger, og "dekker", limet på den steinete bunn-side, men likevel, noen taktekkere si at siden helvetesild også ha lim på sine overbygningen som ikke er dekket av plast stripe, så det er nok, sier forlater det det ikke forstyrrer den ikke-dekket lim sement bonding, og kan trygt ignoreres! Men, dobler strimmel fjerning mengden av klebemiddel mellom helvetesild og øker bredden av sementen rader. Minst en kan fjerne strimmelen av helvetesild på at vinden (lo) side (r) av taket.

Advarsler

 • "Cheap eller rask" taktekkere ikke fjerne plast tape strimler, som dekker "sticky"-området, og deretter helvetesild ikke overholder også, er ikke godt fast nede, og ofte, bryte og blåse av i sterk vind over 40 miles per time.
 • Forsiktig: På bratte tak, bør tå-trinn bli naglet til taket med metall strips som holder tå-trinn, for å holde deg og forsyninger på plass - samt bruke sikkerhet tau og sele.
 • Varmt vær skade: Ikke forsøk å installere asfalt shingel og gå, krabbe eller stå på dem under veldig varmt vær. Dette kan forårsake skade på helvetesild. Man kan jobbe halv dag starter tidlig.

Ting du trenger

 • Tak hammere
 • Hammer tack / stiftemaskin
 • Chalk boks
 • Speed ​​kvadrat eller innramming kvadrat
 • Fugepistol
 • Stiger og / eller stillas
 • Luftkompressor
 • Pneumatisk spiral taktekking spikerpistol
 • 5/8-inch (1,6 cm) stifter / kramper
 • 1-tommers (2,5 cm) minimum taktekking negler
 • Rør av asfalt sement
 • 15-pound (6,8 kg) asfalt takbelegg papir
 • Metal blinkende eller prefabrikkert drypp molding for kanter
 • Nok 3 - eller 4-kategorien asfalt grus bunter for å fullføre taket
 • Forhåndslagde asfalt ridge helvetesild