Wkino

Hvordan lage hunder elsker deg

Hunder er svært lojale og intelligente dyr. Du kan skape varige vennskap med dem. Les videre for tips om hvordan du skal en hund og gjøre en lojal mot deg.

Trinn

Hvordan lage hunder elsker deg. Bruk enkle ord kommandoer som "sitt" og "bli" og hold deg til dem.
Hvordan lage hunder elsker deg. Bruk enkle ord kommandoer som "sitt" og "bli" og hold deg til dem.
 1. 1
  Vær konsekvent. Det er ingenting mer frustrerende for en hund enn en eier som ikke kan gjøre opp hans / hennes sinn. Hvis du hører ham / henne hylende i natt, gå til ham / henne og trøste ham / henne. Så de vil bindingen med deg.
 2. 2
  Bruk enkle ord kommandoer som "sitt" og "bli" og hold deg til dem. Ikke bruk "bli" en dag og "vente" den neste. Hvis du lære en hund å legge seg ned ved å si "ned", ikke lære ham å komme ut av sofaen ved å si "ned". Han vil tro du vil at han skal legge seg ned, bruke "off" i stedet.
 3. 3
  Være fornøyd med hunden din. Når han oppfører seg positivt, prise ham og belønne ham.
 4. 4
  Bruk en vennlig tone. Når han gjør noe uønsket, bruke en streng, vennlig tone.
 5. 5
  Ikke noen gang treffer hunden din. Viser av aggresjon bare lære hunden å være defensiv og derfor aggressive, når misbrukt.
 6. 6
  Sosialisere hunden din med mennesker og andre hunder. Han vil lære å være vennlig mot både hvis han blir kjent med dem.
 7. 7
  Sørg for at hunden får all lek, turer og trening han trenger. Hunder med pent opp energi tendens til å bli destruktive og deprimert.
 8. 8
  Sørg for at hunden forstår rangorden av hans "pack". Hvis du har barn, bør han være under dem på en pakke nivå. Eieren eller primær vaktmester av hunden bør være "alfa" hunden bør respektere denne lederen. Hvis alfa ikke er til stede, kan hunden prøve å ta ansvar. Hunder trenger å være en del av en pakke for å være lykkelig.
 9. 9
  Gi hunden utsalgssteder for stress, kjedsomhet, eller frustrasjon. Hvis han tygger, gi ham eller henne tygge leker eller baller. Men ikke EVER gi en hund en rå bein som hunden kan og vil tygge av små skår og kan choke på disse brikkene. Hvis han graver, gjør ham til en "grave boks" (en treramme i bakken, fylt med myk skitt, dette sparer hagen din!).

Tips

 • Å gi hundene godbiter som belønning oppmuntrer dem til å oppføre seg godt hvis de behandler er koblet til god oppførsel. Pass på å bruke en rekke belønninger - ikke bare mat godbiter, men leker, oppmerksomhet, spill og aktiviteter. Bruk positive ros med en lykkelig stemme, og bak riper.
 • Gamle hunder kan lære nye triks, noen ganger tar det bare tid og tålmodighet.
 • Som jeg sa i trinn delen, ikke være fysisk med dem hvis de ikke er komfortabel med deg. Over tid vil hunden bli mer og mer komfortabel med deg, og du kan gradvis få mer fysisk.
 • Det kan ta litt tid for en ny hund å venne seg til deg. Hvis de skjuler, ikke bry dem. De vil elske deg på noen punkt.
 • Alltid snakke i en hyggelig tone og pet dem svært forsiktig.
 • Mens hunden er en valp, sørg for at du legger hånden i matskål (før de blir for eiendomspronomen av det) og sørge for at hunden blir vant til folk rundt mens det er å spise, på den måten hvis det er små barn rundt de don 't trenger å bekymre deg for å bli bitt under hundene spiser tid. Plus, det oppfordrer hunden til å dele sine ting. (Slutte å gjøre dette hvis du ser noen negative reaksjoner, og ta kontakt med en profesjonell hund atferd konsulent eller trener.)

Advarsler

 • Hunder kan bli rammet av sin tidligere eier. Hvis du blir sint på dem, kan de bli opprørt. Ta det pent og rolig, trenger du ikke ønsker å være i et rush.
 • Reddet / ly hunder kan ha en vanskelig tid å stole på deg og lære nye ting. Vær tålmodig, de kan ha blitt skadet av sin tidligere eier. Vis dem at de kan stole på deg ved å gi dem tid, tålmodighet og kjærlighet. Aldri truffet en hund. De kan bite deg.

Ting du trenger

 • En hund
 • Treats
 • Leker
 • Tålmodighet og konsistens