Wkino

Hvordan leve med en mops hund

Å leve med en Pug Dog kan være utfordrende og motbydelig til tider. Men hvis du er kuttet ut for livet på kanten, er dette rasen for deg! Denne artikkelen vil gi deg noen tips om hvordan du kan sette opp med dem slik at de i sin tur satt opp med deg (mest sannsynlig også utfordrende og motbydelig til tider!).

Trinn

Hvordan leve med en mops hund. Invester i lo valser, en god støvsuger, skinnmøbler eller hvis du er billige, faux skinn sofa / stol dekker, parkett eller hvis du er billig som meg, linoleum, falske parkett, lyse klær, et badekar mesh lue som passer over avløpet, og en god hund pensel.
Hvordan leve med en mops hund. Invester i lo valser, en god støvsuger, skinnmøbler eller hvis du er billige, faux skinn sofa / stol dekker, parkett eller hvis du er billig som meg, linoleum, falske parkett, lyse klær, et badekar mesh lue som passer over avløpet, og en god hund pensel.
 1. 1
  Invester i lo valser, en god støvsuger, skinnmøbler eller hvis du er billige, faux skinn sofa / stol dekker, parkett eller hvis du er billig som meg, linoleum, falske parkett, lyse klær, et badekar mesh lue som passer over avløpet, og en god hund pensel. Er ikke noe tvil om det, kaster disse hundene. Hvis du har en svart mops hund, erstatte lyse klær med mørke plagg.
 2. 2
  Vurdere å investere i en vifte, ørepropper, alle typer hvit støy du kan stå på soverommet, eller bli vant til det: disse hundene SNORKE!
 3. 3
  Kjøp utholdende trinn eller noen måte for din mops å komme opp på sengen eller høy møbler. La oss være ærlige om denne rasen. Mops vil ikke tolerere sove uten deg, og den vil heller foretrekker gulvet til fanget. Trinnene vil spare deg en formue i veterinær regninger senere, om for mye hopping opp vil svekke ledd og hofter. Gi din mops luksus tidlig, og du vil få et lykkeligere, sunnere hund og en fetere bankkonto fordi vi alle vet hvordan veterinær regninger går.
 4. 4
  Er du seriøst å tvile på mitt råd at mopsen vil foretrekke å være noe annet sted, men med deg 24/7/365? Har du noen anelse om hva du får til ved å eie en av disse hundene? Hvilket bringer meg til mitt neste punkt:
 5. 5
  Denne hunden vil eie DEG. Kan like godt venne deg til tanken nå. Det eneste du kan håpe å trene er deg selv, som er nettopp derfor jeg tilby deg dette How To Live med en Pug Dog artikkelen.
 6. 6
  Lær hvordan å uttrykke hundens anal kjertler eller få dem fjernet kirurgisk. Mops ser ut til å være utsatt for å ha problemer med å uttrykke dem naturlig. Hvis du ikke har mage for kirurgiske hansker og KY jelly, forventer en månedlig / annenhver måned veterinær regningen for å ha henne eller ham gjøre det for deg. Minst du kan lage morsomme off-farget vitser om det på dyrlegen og på kontor parter.
 7. 7
  Du vet hvordan du har til å rense en baby sprekker og folder med myke kluter og q-tips? Alt jeg har å si er å bli kjent med din Pug folder og sprekker. Du vil være rengjøring mops ansikt kaster mye.
 8. 8
  Lære å sette blyanter, penner, pinner, linjaler, plugger, og andre lette elementer inn i curl av din mops hundens hale. Det er ganske morsomt.
 9. 9
  Lær deg språket i din mops hund. Hans / hennes grynt, chortles, piping, snorts, woofs og lignende. En mops hund bruker hans / hennes ord hvis du kjenner språket, vil du forstå hva han eller hun ønsker.
 10. 10
  Mat. En mops hund vil alltid mat. Vær forsiktig så du ikke å hengi mops for mye i denne avdelingen. Jeg vet, jeg vet, mops eier deg, men noen ganger, må du trekke linjen.
 11. 11
  Ikke bli skremt når mopsen hundens mage blir brun om sommeren og hvit om vinteren. Det er ikke hudkreft. Mops, i motsetning lyshudet eiere, tan som en Puerto-Rico.
 12. 12
  Mops er uredd. Holde dem i bånd når rundt pitbuller, Rotties, storfe, hester, bøfler, ulver, eller grizzly bjørner. De virkelig er uvitende om sin vektklasse. De vil ønske å beskytte deg for enhver pris.
 13. 13
  Invester i god squeaky leker og tygge pinner som er større enn de pysete liten pinne slag. Mops er ubarmhjertig og vil gnage pokker ut av noe på kort tid. Såvidt de utstoppede leker er bekymret, de vil bare ha den "dumme leken" i midten, klar plast ting som knirker. Ikke bekymre deg, at mops vil gjøre det slik at den ikke knirker i løpet av noen øyeblikk av rippe den ut av kosedyr. Du er bedre å kjøpe den "dumme leken" i bulk fra noen antrekk som selger dem til hunden leketøy produsenter. Du vil spare penger og ikke trenger å plukke opp alt som syntetisk fuzz de ting 'em med.
 14. 14
  Gjør spille datoer ofte for din mops å boltre seg med andre hunder. De glemmer at andre skapninger enn du finnes der ute og trenger ekstra sosialisering.
 15. 15
  La din mops hunden slikke deg når han eller hun ønsker. Det er virkelig en av de få måtene de vet hvordan de skal vise hvor mye de elsker deg. En mops hund elsker deg mer enn du noen gang kan forestille deg.
 16. 16
  Mops elsker babyer og barn. Hvis du er ufruktbar, vurdere adopsjon bare så mopsen can bug noen andre enn deg for oppmerksomhet.
 17. 17
  Mops får sjalu på katten din og betydelige andre. Prøv å forstå, og ikke anser det et rødt flagg. Mops kan ikke hjelpe for det. Det kalles hengivenhet og er ofte borderline besettelse. Håndtere det.
 18. 18
  Mops er sannsynligvis smartere enn deg, så ikke undervurder dem. De vil sette kaste ned på deg når det kommer til Pug Jeopardy! og andre trivia spill hvis du gir dem sjansen.
 19. 19
  Hvis du kjefte på din mops, vil han / hun kjefte på deg tilbake, og det vil såre følelsene dine. Snakk forsiktig og COO til ham / henne ofte. Det vil komme tilbake til deg todelt.
 20. 20
  Elsk din mops med hele ditt hjerte. Når gummi treff veien, hun / han kan være alt du har igjen etter skilsmissen. Din ex vil ikke ha ham / henne fordi mops fremmedgjort at boms fra får gå med hans / hennes sjalusi og possessive / obsessive atferd.

Tips

 • Faktisk er den beste måten å leve med en mops hunden til å elske din mops med hele ditt hjerte.