Wkino

Hvordan lage et lekerom

Hvis du er en av de mange foreldrene forpliktet til å tolerere de konstant hes lyder av dine små barn som leker uvitende om ubehag, (fordi dem, er hele huset lekerommet), så kan det være på tide å vurdere å gi dem en utpekt plass der å spille. Det vil bidra til å holde lekene fra viltvoksende over hele gulvet, og det er også en sjanse til å lære barna om grenser og organisasjon. Her er noen ideer til hvordan et lekerom kan opprettes raskt og på en budsjett -bevisst måte!

Trinn

Hvordan lage et lekerom. Bestem deg for hvor du skal partisjonere plass.
Hvordan lage et lekerom. Bestem deg for hvor du skal partisjonere plass.
 1. 1
  Bestem deg for hvor du skal partisjonere plass. Vil du bare vil bruke litt plass fra barnas rom eller har du fleksibilitet til å skape et helt nytt rom?
  • Hvis du har et eget rom til disposisjon, har du muligheten til å forme en liten lekeplass med mange muligheter, ved å utvikle de tre dimensjonene i verdensrommet. Utnytte høyden på vegger ved å forlate den viktigste rom gratis for lek og rekreasjon. Gjør trinn (trapper) med store puter som fører til en plattform laget av tømmer eller plast og til et tre gangbro som fører til et lysbilde.
  • En god løsning for etablering av denne type lekerom kunne bruke garasjen, en plass der vi vanligvis stable unødvendige gjenstander, fordømme det å hevd fra over pakking, i stedet kan denne plassen bli utviklet og forandret til en intern lekeområde med enorme muligheter.
  • Hvis du har en del av et rom tilgjengelig, kan du lage en mini lekerom, egen og annerledes i aspekt fra resten av rommet. Det er viktig å plassere objekter på en bestemt måte, slik at hele rommet kan "skilles" i tre plasser for grunnleggende aktiviteter:, og, naturligvis, spill-spiller. Hvis du har en køyeseng, kan du ha mer plass til spill. Bokhyllene for bøker og et skrivebord kan forvandle et hjørne egnet for lesing. På denne måten er det større del av rommet igjen til glede for barnet ditt, som kan legge ned, rulle rundt, flytte komfortabelt, ut og spille spill.
 2. 2
  [[Bilde: Pale Blue Background Dogs Stoff av Sandberg 8997.jpg | 180x230px | right | thumb | Velg et tema eller en grunnleggende for lekerommet Dette er lett, så det eneste du trenger å gjøre er å la deg selv bli bedt av. dine barn! spør dem hva de ønsker å ha som tema, for å skape en hyggelig miljø for dem. Tegneserier eller deres favoritt tegneserie helter er noen typiske ideer som barn har en tendens til å alltid liker. Hvis de ikke har fått en bestemt idé i tankene, og velg deretter enten en feminin, maskulin eller nøytral farge i stedet for å ty til noen fancy farger eller mønstre.
 3. 3
  Roter lekene. La målet ditt være å dele leker i to, tredjedeler, eller fjerdedeler, avhengig av den generelle haug. Deretter holder en av disse mindre samlinger ut på en gang, lagre resten bort og rotere dem ut som et hele samlingen. Du kan gjøre en big deal ut av rotasjon dager, kanskje den første i hver måned, eller hva. Alle lekene vil virke nytt igjen. Nøkkelen er å få så mye ut av veien som mulig, og samtidig la et godt utvalg ut som barna vil virkelig bruke og sette pris på.
 4. 4
  [[Bilde: Michael New Teen Room 6909.jpg | 180x230px | right | thumb | Velg grove Totes som kan plasseres på høye hyller, for de samlingene du vil lagret bort ut av sirkulasjon. Unngå fristelsen mange barn må klatre ved å velge ikke-se-gjennom beholdere. Du kan mikro-sortere mindre elementer i glidelås poser og sette poser i de grove Totes.
  • Hold samlingene atskilt, kanskje fargekode dem. Alle de samme fargede bokser kan tas ut samtidig.
  • For lekene som er i omløp, kan mange bli sortert i dishpans. De passer perfekt inn, fordi de er enkle i design, og gå med alt. De kan være dekorert og tydelig merket. De har ikke hull i dem som kurver gjør og er billig, så vel som å være lett å holde rent. De er lett for barna å håndtere, bærbar, og kan gjøre noen hyllesystem i en skuff system. Du kan lagre bøker i dishpans også, plassere dem slik at fronten av bøkene viser å la barna velge en bok ved å se på coveret.
 5. 5
  Få binger for lekene og ha barna plukke opp lekene hver kveld før middag. Hvis de ikke plukke opp, så de ikke kan spille på det stedet i morgen. Hvis de plukker dem opp hver dag, da det ikke vil være en slik. Det kan ta noen prøver for at dette skal fungere, men det er verdt utholdende.
 6. 6
  Sørg for at du har en "kosete" område, med myke ting som saccosekker, bamser og myke tepper. Dette gir et trygt sted å gå og et sted å sette barnet når de er slitne eller opprørt. Opprette en oppslagstavle med farger og former vil holde barna på en tidsplan. Tall og bokstaver er bedre brukt nærmere skolealder og former og farger er mer alder riktig for de yngre barna.
 7. 7
  Kjøp og henge plakater eller malerier på den ene veggen. Plakater av Disney eller Loony Tunes helter ville være ideelt for dine barn. Barna elsker også dyr. Barn liker også å lage kunst, så en kunst og håndverk-området er viktig! Kunst og håndverk området bør inneholde:
  • Et maleri staffeli, tavle og tavler (ved hjelp av tavlen markører er en utmerket aktivitet med barn; markører bør være vaskbare, slik at hvis det blir på sine klær, vasker det ut lett), en rekke kunst forsyninger, og barn-sized tabeller og stoler.
 8. 8
  Eksperimentere med ulike områder i henhold til dine barns preferanser:
  • Skole (for eksempel naturfag / fysikk) område: Spill er stor, men la oss ikke glemme skolen. Prøv å lage skolen mer moro ved å legge til egenskaper som gjenspeiler skolen. På denne måten vil de selv finne skolen mer interessant.
  • Dress opp området: Alle barn elsker en garderobe med en rekke antrekk, enten kjøpt seg eller hjemmelagde, men viktigst har et speil, slik at barna kan se på seg selv, endre utseende, eller til og med lage sine egne spill.
 9. 9
  Kjøp noen plast eller tre kuber for å berike mulighetene for lekerommet. Disse er dekorative, multi-farget, nyttig - siden de kan fungere som områder for lagring. Hva som er viktigst, er imidlertid at de kan formes på forskjellige måter. Barna kan sette opp kuber gjør stuene, stoler, seter og hva de kan finne på. Dermed har de mulighet til å utvikle sin fantasi og delta i konfigurasjonen av sin personlige plass.

Tips

 • For å minimere klatring, vurdere å bruke den utenfor rekkevidde steder for ting som kan komme ut av sirkulasjon (mer snart) og de nedre hyller å være dimensjonert for sortering beholdere for daglig lagring som barna kan komme inn fritt.
 • A "sensoriske" tabellen er kjempebra for småbarn. Du kan lage en eller kjøpe en, men dette er noe du kan bruke for vann lek, utforske nye teksturer.
 • Det kan være lurt § noen av garasjen med en plast babyen gjerde for å spare på matter og plass. Annet enn det, kan oppvarming og belysning behov være en vurdering, og hekt av døråpner hvis du har en.
 • Noen leker kan lagres utenfor leketøy rom. Riding leker, sportsutstyr, basseng og badekar leker, filmer hvis de ikke har en TV der, er CD hvis de ikke har et stereoanlegg der, bøker hvis det er en familie bibliotek et annet sted.
 • Du kan male rammer på store vegger i en nøytral farge og disse områdene kan brukes til å huse de utallige kunstverk som vil bli opprettet!
 • Dersom garasjen har et sementgulv, forsegle den med en spesiell garasje gulv maling først å holde støvet ned. De gummiaktig sikringsanlegg matte rutene fungerer ganske bra. Etter hvert som barnet blir eldre, men vil du vil at garasjen tilbake eller i det minste det ikke kan være et lekerom.
 • Ved å ta minst halvparten av lekene ut av sirkulasjon, du automatisk lage mer plass til å leke og kutte ned på hverdagen opprydding tid, og alle vil sette pris på det. Når det er sagt, bør du ha barna rydde opp hver dag. Det er mindre overveldende enn å angripe en uke igjen av rot. Gjør et par grunnleggende regler og håndheve dem med straff og belønning.