Wkino

Hvordan å ansette og beholde en housecleaner

Velge gode medarbeidere for ditt hjem er ikke lett. Det er potensielle problemer som må tas opp fra starten. Det viktigste er å tenke og kommunisere dine forventninger så tydelig som mulig.

Trinn

Hvordan å ansette og beholde en housecleaner. Vurdere hvilke deler av huset du ønsker å bli renset.
Hvordan å ansette og beholde en housecleaner. Vurdere hvilke deler av huset du ønsker å bli renset.
 1. 1
  Vurdere hvilke deler av huset du ønsker å bli renset. Skriv en liste over rom, objekter og eventuelle spesielle deler som du ønsker rengjøres. Tenk på hvor mange timer det tar deg å rense disse tingene, og som vil gi deg en god oversikt over hvor mange timer du må spørre en renere å jobbe for.
 2. 2
  Tenk på de produktene som du ønsker å bli brukt av renere i ditt hjem. Mange foretrekker miljøvennlige, ikke-giftige produkter. Hvis dette er hva du ønsker, må du være klar over dette fra starten.
 3. 3
  Bestem deg for hvor du ønsker å leie støvsugeren. Du kan gjøre det direkte eller gjennom en rengjøring. Begge veier har fordeler og ulemper.
  • Ansette rengjøringsmiddel direkte kan du være ansvarlig for produktene de bruker, de timene de kommer, og du vil ofte utvikle et godt samarbeid med denne personen. På nedsiden, hvis de sluttet, er du igjen med en stor jobb med å finne noen igjen selv. Hvis du velger å leie et hus rengjøringsmiddel direkte, du er arbeidsgiver og har skatte-og regnskapsmessige oppgaver som sådan (se Tips for mer informasjon). Også, hvis det er problemer, kan det være vanskelig å konfrontere dem selv. Og så er det intervjuet prosessen, også, det kan være vanskelig å velge riktig person, med mindre du er smart om mennesker.
  • Hvis du bruker en rengjøring, vil det trolig koste mer, men du har sikkerhet for rask utskifting i tilfelle sykdom eller resignasjon. Du er også fri for sysselsetting, regnskapsmessige og skattemessige ansvar. På nedsiden, foruten pris, kan etaten ikke la deg bruke forskjellige produkter og renere kan klage på at hun eller han blir betalt svært lite og vil ikke gjøre noe ekstra for deg.
 4. 4
  Vær tydelig på dine behov. Enten du intervjue direkte eller bruke et byrå, sørg for at dine behov blir gjort klart fra begynnelsen. Bruke ark som du skrev ut i trinn 1, gjøre noen dot punkter om hvert rom / objekt og dine forventninger og gi denne til den nye støvsugeren. For eksempel: "Jeg vil trappa støvsugd hver uke", "Jeg vil ha nips skap støvet hver uke", "Jeg har ikke noe imot blinds blir støvet bare en gang i måneden," osv. Det er mye lettere å få hva du vil hvis du gjør det klart i starten.
 5. 5
  Vær oppmerksom på at rengjøringsmidler er mennesker og behandle dem med respekt. De vil svare med samme mynt. Imidlertid også være klar over at det er menneskets natur å være nysgjerrig. Hvis du lar hauger av regninger, papirer eller annen konfidensiell materiale rundt, gir du dem en sjanse til å kikke. Så satte de papirene bort, under lås og nøkkel om nødvendig!
 6. 6
  Utvikle et forhold av tillit og trygghet. Skulle du være hjemme når renere er det? Det er opp til deg. Ofte det gjør både deg og ukomfortabel med mindre din hjemme er så store at du ikke krysser stier. Hvis du velger å være ute, eller jobber du under rengjøringen tid, være forsiktig med sikkerhet. Gi din renere med en nøkkel som sier klart det ikke kan dupliseres. Hvis han eller hun må bruke en sikkerhet tastaturet og gi et tall som bare brukes av støvsugeren. På den måten, hvis noe ikke skjer og at antallet er årsaken, vet du hvem tastet det i. Spør renere ikke å offentliggjøre personlige opplysninger som for eksempel telefonnummer eller gateadresse til noen, ikke engang familiemedlemmer. Noen rengjøringsmidler vil sladder, spesielt hvis du bor i et godt-å-gjøre-området og kjøre en luksuriøs bil, men du kan i det minste be om så mye fra dem.
 7. 7
  Kommunisere med renere din. Hvis du føler at han eller hun ikke gjør en god jobb, si noe. Som enhver person har hver renere stolthet i sitt arbeid og noen ærlig talt ikke forstår alt som er forventet av dem. Forklar hvordan du foretrekker ting som skal gjøres, og spør om dette er håndterbart. Se å se om ytelsen blir bedre. Hvis den ikke gjør det, eller hvis renere ikke enig med din forespørsel, så kan det være på tide å del måter og finne noen som passer inn med dine behov.
 8. 8
  Innse at det er ting som din renere ikke vil gjøre. Mange rengjøringsmidler har begrensninger på type rensing arbeid de vil gjøre. For eksempel er det mange ikke rengjøre vinduer. Det er vanligvis betraktet som en spesiell jobb for vindu-rensing fagfolk. Hvis du spør, vil de gi deg beskjed. Det er også ren høflighet å betale ekstra penger for noen ekstra oppgaver du spør din renere å gjøre utover vanlige arbeidsoppgaver. Ikke spør renere å sitte barnevakt barna dine eller dine kjæledyr - han eller hun har en jobb å gjøre ved ankomst, og dette er både forstyrrende og veldig urettferdig! Få rett person til rett jobb.

Tips

 • Med mindre en avtale er gjort, huset rengjøringsmidler som du leier direkte forvente å bli betalt på dagen for tjenesten. Rengjøring i hjemmet er en tøff, fysisk jobb og mange rengjøringsmidler gjør det fordi de virkelig trenger pengene. Tenk på hvordan du ville føle hvis du brukte flere timer rengjøring, bare for å bli fortalt ved gjennomføring at personen ikke kan betale deg den dagen. Tilsvarende vil ikke gi et hus renere SOB historier om hvordan du vil bli fastspent ved å betale dem den dagen. Ikke gjør til huset rengjøringsmidler hva du ikke ønsker gjort mot deg. Dette kommer bare ned til respekt og omtanke.
 • Noe å se etter hvis du er en ikke-røyker er en smoking renere. Hvis lukten på klærne plager deg og fyller opp hjemmet når de er der, så kan du vurdere å be dem om å enten skifte til klær upåvirket av røyk, eller mer sannsynlig, må du kanskje revurdere å ansette denne personen i første omgang. Det er ditt hjem og måten det lukter er like viktig som hvordan den ser ut.
 • Gi rengjøring produkter med mindre du blir bedt om å ikke. Hvis du ønsker miljøvennlige produkter, kan du trenger å utdanne renere på hvordan du bruker dem. Dette fungerer vanligvis. Hvis personen nekter, se etter en annen renere. Hvis byrået nekter og du er steinhard, se etter en annen etat.
 • Hvis du har barn, sørg for at de er greit med å ha noen å være på rommet sitt. Mange barn liker rommet sitt slik det er, og rengjøringsmidler ofte flytte rundt på ting for å gjøre dem ryddig.
 • Det er veldig lett å få tak grunnleggende Criminal Records Bureau (CRB) sjekker for din fred i sinnet. Hvis du har barn eller gamle foreldre hjemme, bør en forbedret CRB sjekk oppnås.
 • Rundt helligdager, gi en liten gave eller bonus å erkjenne hjelp renere har gitt din husstand. En sjenerøs spissen for en tøff jobb godt gjort (dvs. rydde opp etter en fest) er alltid et pluss.
 • Vær forsiktig med personens bakgrunn ved ansettelse - be om referanser fra tidligere mennesker, inkludert dommerens telefonnumre, slik at du kan ringe dem direkte og sjekk for din egen trygghet.
 • Det største problemet for å løse hvis du er å ansette noen er direkte at du er juridisk ansvarlig for å sikre den enkelte er lovlig stand til å arbeide i ditt land, så vel som for arkivering, forskuddstrekk og / eller betale visse avgifter på vegne av den enkelte du leie. (I Europa, for eksempel, FICA, føderale arbeidsledighet, statlige arbeidsledighet skatter, Social Security og Medicare, etc.) (I Storbritannia må du informere HMRC og registrere deg som arbeidsgiver). Noen av disse skattene er flate avgifter per person, og noen er basert på utbetalt lønn, og noen må bli matchet av arbeidsgiver. Kontakt din lokale Small Business Administration organisasjon eller tilsvarende for informasjon om skjemaene du må filen og postene du må huske.

Advarsler

 • Pass på at du ikke blir for masete før anklage din renere av dårlig arbeid. Noen ganger vår egen personlige forventninger er svært høy. Kan det være noe som du kan møte renere halvveis med, slik som hun gjør en god jobb det meste, men det endelige swish kan gjøres av deg å lindre dine egne nevroser? Eller er renere virkelig gjør en råtten jobb? Spør andre familiemedlemmer og venner før du går på krigsstien for å måle sine ideer og følelser om det.
 • Dessverre, vil noen mennesker stjele. Vær oppmerksom på begynnelsen av en renere sysselsetting, men også noen måneder senere når noen folk tror du har sluttet å være årvåken. Sjekk vanlige ting som penger, smykker, små gjenstander av verdi, osv. Hjelp deg selv ved å minimere fristelsen. Hvis du har mistanke om en renere for å stjele, bør du skrive ned en liste over ting som du mener mangler og deretter kontakte byrået eller politiet. Konfrontere rengjøringsmiddel direkte kan vise seg farlig eller uklokt hvis renere aldri tilbake igjen, og tingene dine er borte for alltid.
 • Hvis du bruker et byrå, sjekk for å se at de er både limt og forsikret - for din beskyttelse og vern av støvsugeren.
 • Hvis du finner på TV-kanalen endres, hybelkaninene fortsatt stablet opp i hjørner og ting ugjort, må du snakke med renere din om hva som skjer.
 • Hvis du leier et rengjøringsmiddel direkte, finne ut hvem som er ansvarlig hvis renere har en skade i hjemmet ditt. I noen tilfeller vil hus er forsikring ikke dekker skader av noen du har engasjert til å arbeide i hjemmet ditt, og uavhengige rengjøringsmidler kan mangle tilstrekkelig personlig helseforsikring for å dekke alle sine utgifter i tilfelle en ulykke.
 • Hvis du leier en renere privat, og du bruker deres tjenester ofte, kan du bli ansvarlig for sysselsetting skatt. Ta kontakt med en skatt profesjonell hvis du planlegger å bruke en uavhengig renere jevnlig for å sikre at du ikke vil være ansvarlig for uforutsette utgifter.