Wkino

Hvordan lage en minimalistisk hage


Moderne hage design har endret seg dramatisk i løpet av årene. Minimalistisk aspekter kan gjøre i hagen til en flott plass for levende og underholdende, med fokus på materialer i stedet for å plante. Du kan feste og slappe av i en minimalistisk hage med stor letthet, og det er veldig enkelt å se etter. Her er det grunnleggende om Minimalistisk hagedesign.

Trinn

Hvordan lage en minimalistisk hage. Avgjøre om en minimalistisk hage er riktig for deg.
Hvordan lage en minimalistisk hage. Avgjøre om en minimalistisk hage er riktig for deg.
 1. 1
  Avgjøre om en minimalistisk hage er riktig for deg. En minimalistisk hage design passer aa person som er ute etter en ren, smart, lite vedlikehold hage. Unge urbane fagfolk, minimalistiske hus entusiaster, folk som reiser ofte, luking-fobi etc. er sannsynlig å finne denne type hage ideelt. Det bør funksjonen skulpturer, arkitektoniske planting og gode utsikter. Alt dette legger opp til et område du både kan underholde og slappe av i.
 2. 2
  Få plass og bruke kunstige høydepunkter. En godt designet minimalistisk hage effektivt kan gi deg et ekstra rom. Behovet for planter er minimal som du tar sikte på å skape en struktur så mye som en hage, så bruker kunstige materialer for å skape en kraftig, skarp landskapet.
 3. 3
  Gjøre plantene et dristig trekk, men la den harde landskap funksjoner binde hele konstruksjonen sammen. Planter er faktisk nøkkelen til et minimalistisk design, men det bør være den harde landskap funksjoner som binder det sammen.
 4. 4
  Bruke lignende materialer i skulptur og møbler. La disse bli ekko i asfaltering.
 5. 5
  Bruke lys til stor effekt. Kanskje satt lys i terrassen, å endre hagens stemning som du skriver skumringen. Dette gjør at hagen å tjene som både om dagen og om kvelden hage.
 6. 6
  Bruk vann for å skape ro. Vann kan brukes, men det bør være rolig og sedat som bidrar til å skape gode reflekterende egenskaper. Dette bildet viser en design basert på unfurling frond av et tre bregne, det halverer hagen.
 7. 7
  Få profesjonell hjelp. Det er viktig å jobbe med et godt faglig gartner og gressklipper for å realisere din er ideer. Ikke vær redd for å gi noen fagperson med din egen inngang og inspirasjon.
 8. 8
  Bruk industrielle elementer for å skape et minimalistisk ryddighet. Stål, glass og betong er alle materialer tungt omtalt i mange minimalistiske hager. Denne "industriell" basis betyr ikke at det må være sterk og uvennlig, men en god kunnskap om hvordan man kan utnytte disse materialene er viktig. Bruk for eksempel:
  • Wood for funksjonalitet
  • Bølgeblikk swirls for drama
  • Speilet paneler for en stadig skiftende spill av lys og rom forbedring i hagen
 9. 9
  Bruk horisontal einer. En grov og skarp plante, er det virkelig lite vedlikehold og har en flott duft når solen varmer det. Det er ikke bare en flott funksjon bush i en minimalistisk hage, men det fungerer også som en levende mulch. Det holder vannet i grunnen og undertrykker ugress. Dette betyr at den fungerer som en barriere. Det gjør en god folie mot et tre, for eksempel en Eucalyptus tre.
 10. 10
  Hold symmetri foran og bak. Fronten hagen bør alltid etterligne tilbake, kanskje bærer på noen funksjoner som skulptur eller vann. Dette fotografiet viser bruken av boksen (Buxus) kuler som har blitt plantet meget tett sammen på forsiden av huset. De er svært lite vedlikehold planter og lettstelt.
  • Vannet design er også gjennomført på i hagen foran, minimalistisk vannanlegget på skifer og skifer. Dette er en meget effektiv, subtil vannanlegget uten fisk eller rennende vann, bare veldig enkelt.

Tips

 • Sett brosteinene i vannet for å skape illusjonen om at vannstrømmen er semi-real og har alltid å være til stede i hagen.
 • Hvis du bruker en Eucalyptus tre i minimalistisk hage, vil den trenge drastisk beskjæring hvert 7-9 år for å holde det til en størrelse i forhold til resten av hagen.
 • Box hekker skal klippes 2 - 3 ganger i året for å holde formen.

Ting du trenger

 • Hage plass
 • Feature stykker
 • God design kunnskap og / eller hjelp
 • Lave vedlikeholdskostnader planter
 • Benk
 • Serene vannanlegget