Wkino

Hvordan lage en dinosaur tema hage

Det er ingenting som gleden av å gjøre en morsom verftet prosjekt som vil glede nabolaget barna, men det har sine ulemper, som for eksempel foreldre få barna til å gå hjem, eller å måtte trekke dem vekk fra gjerdet. Likevel er det ryddig å se dem beundrer din versjon av en liten Jurassic Park.

Trinn

Hvordan lage en dinosaur tema hage. Få noen dinosaur leker.
Hvordan lage en dinosaur tema hage. Få noen dinosaur leker.
 1. 1
  Få noen dinosaur leker. Se etter flere forskjellige typer rimelige dinosaurer som kan kjøpes rett fra leketøy deler av enhver butikk eller dollar. Velg modeller som er ganske stor og er laget av hard plast slik at de tåler vær og vind.
 2. 2
  Finn noen "gamle" ser planteliv. Prøv bregner, cycad, tre bregner og palmer. Det kan være noe vokser i hagen din allerede! Noen av disse plantene kan være ganske dyrt, så utforske din lokale planteskole for noen interessante eller forhistorisk ser planter.
 3. 3
  Fjerne ugress. I den fremre delen av tunet til et fjernt hjørne, må du bruke den (stor) hage rake eller hånd holdt en, for å fjerne ugress, de kan trekkes for hånd, eller bruke liten spade. Pass på å bruke hansker.
 4. 4
  Legg plast eller papir. Når området er ryddet ut og luke gratis, sette ned plast for å holde nye ugress fra å komme opp. Når jorden er strømmet over toppen av plast, vil det feste den på plass. Et annet alternativ er papir, for eksempel avis eller kraft brunt papir, som vil brytes ned.
 5. 5
  Spread jord (om nødvendig). Hell jord på toppen av plast eller papir og spre den første posen ut jevnt, fra da av vil du lage en jordhaug. Dette er et utmerket område for en "midtpunktet" plante, for eksempel aloe eller en stor bregne.
 6. 6
  Surround haugen med steiner og spre dem slik at de ser rett til deg. Rocks gjør fantastiske steder for T-Rexes til stilken byttedyr.
 7. 7
  Vanne jorda. Få slangen og slå den på til en fin spray eller tåke, og suge jorda, får all luften ut.
 8. 8
  Legg dinosaurene til din lille Jurassic Park, start ved å plassere dem rundt kupert område i haugen, og deretter spre dem ut. Men hvis du har små venner, vil de frydefullt stomp dem rundt dinosauren din hage!

Tips

 • I tørre klima, bør du vurdere planter som trives i ditt klima. Det vil se like bra, og være mindre arbeid å vedlikeholde.
 • Dette er en veldig bra aktivitet for små barn - få dem engasjert!
 • Det er flere (store) plast insekter som legger til denne looken, som en bille, bug eller gigantiske maur. De kan kjøpes fra en dollar butikken.
 • Hvis du kunne finne en "King Kong" gorilla og har ham synes å komme av bakken, ville det virkelig aksent utseendet.
 • Når du er i nærheten av en elv, søk etter noen elvesteiner å bringe hjem til aksenten din Jurassic Park, eller kjøpe noen steiner i bunnen.
 • Du kan legge til et par (alligatorer og krokodiller) til den ytre kanten av Jurassic Park, for å gi den som øya appell.
 • For å bidra til å holde gress og ugress i å vokse opp over dine hvite steiner (hell litt hvit eddik) rundt kantene, det virker å drepe den av, men beholde eddik borte fra plantene dine for det vil skade dem også.
 • Vær sikker på at blant dine dinosaurer som du har kjøpt minst (en eller to) av T-Rex Dinosaurs. The Park ville ikke være den samme uten en.
 • Tiltrekker levende øgler til hagen din kan også hjelpe.

Advarsler

 • Barn leker med plast dinosaurer er ikke de mest forsiktige gartnere, slik at plantene kan få litt skadet. Hvis du er den typen horticulturalist som blir opprørt på denne typen ting, kan dette ikke være aktiviteten for deg.
 • Nå være forsiktig, for noen barn kan ta dinosaurene, spesielt hvis de kan dras ut fra undersiden av gjerdet, og dette skjer, så forvent noen tap.