Wkino

Hvordan lage absint

Absinthe er laget med Artemisia absinthium (malurt) og andre urter. Opprinnelig brukt som en bitter digestif (tilsvarende Amaro), kan true absint være vanskelig å skaffe. Høy kvalitet absint er laget ved hjelp av malurt og andre urter under destillasjonsprosessen, selv om det ikke er uvanlig for kommersielle eksempler på absinthe skal gjøres ved bare å dyppe en urte-blanding i alkohol (referert til som en maserasjon). Veldig tidlig absint ble også tilsynelatende gjort uten brennerier en urte maserasjon. Aktive botaniske bestanddeler (slik som thujone fra malurt) blir ekstrahert inn i alkohol mens urtene er dynket i alkoholen. Malurt varianter er tilgjengelig som inneholder ubetydelige mengder thujone, selv om malurt bør alltid bidrar sterkt til den oppfattes bitterhet av absint.

Ingredienser

 • 750ml flaske Bacardi 151 rum, everclear (korn alkohol) eller vodka
 • 1oz Wormwood (blader) (Artemisia absinthium)
 • 1/3oz isop (hele anlegget)
 • 10g stjerne anis (frukt / blomst)
 • 30g Anis frø (seed)
 • 20g fennikel frø (seed)
 • 6g Sitronmelisse (hele anlegget) (Melissa officinalis)
 • 3.2g Koriander (frø)
 • 1.8g Calamus (Root)
 • Veronica
 • Cardomom
 • Timian
 • Lavendel
 • Salvie
 • Mint
 • Angelica root
 • Roman eller petite malurt (Artemisia Pontica [valgfritt])

Trinn

Hvordan lage absint. Bestem hva slags absint du ønsker å gjøre.
Hvordan lage absint. Bestem hva slags absint du ønsker å gjøre.
 1. 1
  Bestem hva slags absint du ønsker å gjøre. Absinthe er alltid laget med det som omtales som "The Holy Trinity" som består av malurt, anis og fennikel, men ekte malurt kan velges som ikke inneholder thujone. Absinthe som ikke inneholder thujone skal være mye tryggere enn absint som inneholder thujone. Velg en endelig absint farge. Farge er gjennomsyret til abisnthe under urte maserasjon. Grønn absint er laget ved hjelp av grønne urter som mynte og petite malurt. Klorofyll fra disse urter ekstraheres i absint. Red absint kan gjøres ved å ekskludere de grønne urter og bruke røde urter som paprika som gir den en mer krydret smak i tillegg. Oljer fra anis og fennikel frø vil bidra til louche effekt (cloudiness produseres når vannet blir lagt til absint).
 2. 2
  Forbered ingrediensene og stedet der du skal forberede absint. Bruk ca 1/3 kopp eller mindre av urte ingredienser per 750ml alkohol basen. Vask hendene, overflaten du skal jobbe på og urter. Hakk, smuldre, eller slipe urte ingredienser. Malurt kan hakkes eller smuldret (hvis ikke bakken). En morter kan benyttes for sliping av urter som anis frø. Urte bestanddeler vil bli mer effektivt hentet fra urter som har blitt slipes opp eller finhakket.
 3. 3
  Legg ingrediensene og alkohol til murer krukker eller lignende glass fartøy som kan forsegles.
 4. 4
  Oppbevar flasken i et mørkt varmt rom i to uker til to måneder til å la Artemisia absinthium og andre urter tilfører tilstrekkelig inn i alkohol. Denne prosessen kalles Oppmalingen, og varigheten vil direkte påvirke smaken. For lang, og de smaker vil være gjørmete og bitter, for kort, og det vil ikke være nok smak.
 5. 5
  Ta deg god blanding og sil alle urter fra det med en cheesecloth, kaffefilter, eller lignende materiale. Den resulterende væsken vil mest sannsynlig være brun og bitter. For å gjøre "ekte" absint, er en destillasjonsprosess er nødvendig for å koke bort bitterhet. Destillatet vil være klart og har mye mindre smak. Når du har denne "absint blanche", kan du gjøre den til din egen med en andre maserasjon prosess. Denne andre maserasjon vil gi absint sin sanne smak og farge.
 6. 6
  Bruker mye mindre malurt, foretrekke petite (for å minimere bitterhet). Siden dette ikke vil være destillert, vil det legge sterke smaker og naturlig farge. Vær kreativ, legger smaker du liker. Macerate å smake, ikke to måneder. For mye maserasjon vil bitter batch.
 7. 7
  Det er lettere å lage en egen gruppe med "smaken absint" i stedet for å sette urtene direkte inn i destillert absint. På denne måten kan du selv gjøre en "anis" alkohol ", fennikel" alkohol, og "mint" alkohol, og bland dem uavhengig til personlige preferanser. På denne måten kan du endre oppskriften i "real time" som du smaker den. Ellers må du vente en uke eller så for maserasjon.
 8. 8
  Blandeprosessen er av største betydning. Du vil blande din destillat med smakstilsetning din, samtidig fortynne blandingen med enten vodka eller vann. Miks det opp, smake litt, og bland alt som er nødvendig. For mye alkohol (destillatet) og concoction vil brenne som en sterk sprit. For mye smak (macerate) og drikke vil være for bitter som smaken holder seg til tungen. Du kan også blidgjøre absint på denne tiden, med alt fra sukker til søt-n-lav til sirup.
 9. 9
  Flaske, og siden du sannsynligvis ikke vet hvordan du alder, liker det.
 10. 10
  Nyt bruke foretrekke absint ritual.

Tips

 • Pass på at du får riktig type malurt.
 • Bruk alltid friske, rene ingredienser og lage alle typer mat og drikke på et rent sted. Imidlertid vil urter vanligvis være tørket før bruk.
 • Ikke prøv å skynde prosessen. Tålmodighet er en del av en god drink.
 • Høy kvalitet absint er alltid laget ved destillasjon av en innledende urte og alkohol maserasjon. Den destillerte maserasjon blir så brukt for å lage en urte maserasjon som ikke er destillert. Den innledende destillert maserasjon er laget ved hjelp av ulike metoder enn den endelige maserasjon, så ikke bruk disse instruksjonene for å lage destillert absint. Det er også vanligvis ulovlig samt farlig å destillere sprit.
 • Lag en tiltalende oppskrift bruker de nevnte ingrediensene, og legge til flere ingredienser hvis ønskelig. Men ikke bruk mer enn ca 1/3 kopp (16 teskjeer) av urter pr 750ml av alkohol basen. En stor mengde urter vil resultere i en høy konsentrasjon av urte bestanddeler i det endelige produkt, og den absint kan meget bitter smak eller ekstremt harde hvis en stor mengde urter blir brukt.

Advarsler

 • Absinthe som inneholder høye nivåer av thujone kan være skadelig. Thujone er giftig, spesielt ved høye konsentrasjoner er fortært. Thujone er en konvulsiv og binder seg til gamma-aminosmørsyre A (GABAA) reseptorene i sentralnervesystemet. Nivået på thujone i europeisk absint er regulert, og slike sett nivåer anses ikke å være skadelig. Absinthe er ikke et ulovlig rusmiddel, selv om thujone er regulert på grunn av sin potensielle toksisitet. Det anbefales ikke at man drikker mer enn tre eller fire porsjoner av absint i en sittende. Den akutte inntak av absint er ikke tenkt å være skadelig, men kronisk, langvarig forbruk kan føre til skade.
 • Aldri drikke absint bare fordi det inneholder thujone. De GABA-type hjernens reseptorer som Thujone virker på er også påvirket, eller påvirket av antioksidant polyphenol flavonoider. Disse flavonoider er ikke giftig som thujone, og finnes i ikke-giftige urter som kamille og vendelrot.
 • Unngå å bruke salvie, da den inneholder thujone.
 • Unngå å bruke store mengder stjerneanis som den inneholder potensielt giftige bestanddeler.
 • Unngå å bruke store mengder muskat, da den inneholder giftige bestanddeler.