Wkino

Hvordan kjøpe en standby generator

Kjøpe en standby generator er en av de beste Oppussing alternativer du kan velge å gjøre. Det setter huset bortsett fra andre i området, skaper det en følelse av sikkerhet til hjemmet ditt, og det øker din hjemme verdi. Men hvordan bestemmer du hvilken generator er best for deg?

Trinn

Hvordan kjøpe en standby generator. Vet hva du trenger til makten.
Hvordan kjøpe en standby generator. Vet hva du trenger til makten.
 1. 1
  Vet hva du trenger til makten. Dette kan potensielt spare deg hundrevis eller kanskje tusenvis av dollar når det gjelder tid til å velge den modellen som er riktig for deg. Vil du bare ønsker å drive noen få lys i huset ditt? Vil du at å drive store apparater som vaskemaskin eller tørketrommel? Har du dyrt datautstyr eller medisinsk utstyr? Bestem hva kretser og apparater du ønsker å drive og legge opp den maksimale effekten de produserer. Du kan finne ut hva wattstyrke apparater produsere ved å multiplisere deres spenning ganger sin strømstyrke. Ved beregning av dine wattstyrke krav, vil du ønsker å legge i det maksimale effekten apparatet trenger ved oppstart, ikke normal drift wattstyrke. Dette kalles apparatets LRA nummer. Legg alle wattstyrker sammen, og da vil du kjenne minimum kapasitet på generatoren du trenger å kjøpe. Å ha ekstra ubrukt strøm kapasitet vil ikke skade noe (og kan komme til nytte senere), men kjøper en generator som ikke kan gi nok strøm kan føre til mange problemer på veien.
 2. 2
  Bestem den rette modellen for deg. Veletablerte merkevarer inkluderer Briggs & Stratton og Generac. Andre merker er Honda, Onan og Kohler. Men når du har jobbet deg gjennom det første trinnet i prosessen, kan du i stor grad forenkle din beslutning. Vanligvis standby generatorer produsere wattstyrker start fra 7000 watt, vanligvis referert til som 7 kilowatt eller 7KW. Selv om tilstrekkelig strøm kapasitet varierer, vil de fleste middelklasse hjem må minst 7kW. Dette vil tillate deg å drive noen lys og små apparater. Hvis du ønsker å inkludere store apparater som vaskemaskin, tørketrommel og klimaanlegg, så 15kW ville være mer hensiktsmessig. For avanserte kapasiteter i dette området, noen av generatorer merker ovenfor tilbyr utmerket kvalitet valg. Bruke søkestrenger som "standby generatorer", "Generac", "Briggs og Stratton" og "backup generatorer" vil produsere et stort antall leverandører. Du kan også se på nettjenester som Froogle og Ebay. Vær oppmerksom på - en brukt generator vanligvis ikke kommer med en garanti. Det er vanligvis verdt å kjøpe en ny generator med en full garanti. Typiske priser kan variere alt fra 2240€ til over 22 390€.
 3. 3
  Installere generator. Disse systemene er ikke små - en 7kW system kan veie så mye som 300 eller 400 pounds. Også installere en standby generator krever spesialisert kunnskap om VVS og ledninger. Kontakt en dyktig fagperson som din lokale flytende propan forhandler, elektriker eller rørlegger for å få hjelp med installasjonen. Sørg for at en sertifisert, forsikret installasjonsprogrammet installerer din generator - feil installasjon hulrom fleste generator garantier. Generelt sett, koster de fleste hjem standby generatorer like mye som installasjon, spesielt i urbane miljøer.
 4. 4
  Vedlikeholde generator. Etter at du tilbringe noen få tusen dollar på generatoren du ønsker å ta det fornuftig skritt du må for å sikre at den fungerer som den skal. Hvis du ikke gjør det, kan det føre til tusenvis av dollar i skade på apparater. Hvis strømmen går ut og dine feil vedlikeholdt standby generator aktiveres, kan det ikke være i stand til å gi den elektrisiteten som trengs for å drive dine apparater. Dette vil igjen føre til at apparatet å trekke mer strøm for å gjøre opp for manglene. Som reaksjon på dette, vil generatoren arbeide hardere i et forsøk på å øke strømkapasitet. Den økte arbeidsmengden vil plassere ekstra stress på generatoren enheten og få den til å brenne ut, potensielt skade noen apparatet den er koblet til. Det andre problemet som oppstår fra mangelfullt vedlikehold er at av garantibestemmelsene. Produsenter av standby generatorer vil ikke ære garantien på en enhet som ikke har blitt skikkelig vedlikeholdt. I lys av disse to fakta, er det bare fornuftig å holde standby generator skikkelig vedlikeholdt. Disse kontraktene vanligvis koster 225€ -525€ årlig, og mange montører tilby serviceavtaler også.

Tips

 • En annen ting å huske på er at apparater med store elektromotorer trenger mer strøm når de starter opp i motsetning til når de faktisk kjøre. Vanligvis mengden elektrisitet et apparat trenger ved oppstart er 2 til 3 ganger så mye strøm et apparat trenger for å kjøre på som normalt.
 • Mest standby generatorer kan ta opptil 30 sekunder for å aktivere, ønsker du kanskje å få et batteri backup til makten datautstyret ditt mens generatoren varmes opp.

Advarsler

 • Installere en standby generator er seriøs business - hvis du ikke vet hvordan du installerer en du bør ta kontakt med en kvalifisert fagperson.
 • Du kan bruke lenkene nedenfor for å finne kvalifiserte fagfolk i ditt område som kan hjelpe deg med å velge ut og installere en generator.
 • Aldri reparere generator innendørs. Det kan forårsake brann.
 • Med alt over blir sagt, viktigst - aldri installere en generator uten riktig elektro og VVS tillatelser og inspeksjoner på plass. Nedenfor er en link til State Farm nettsted om nødgenerator tips. http://www.statefarm.com/learning/loss_prevent/learning_lossprev_generators.asp