Wkino

Hvordan forstå sikkerhet kamera systemer

Du kan selv installere en profesjonell sikkerhet kamera system. Hvis du kan kjøre en kabel fra kameraet til en digital video recorder, enn du kan installere en CCTV Security kamera system. Hvis du gjør det selv i stedet for outsourcing, vil du spare tusenvis av dollar. Den eneste tidkrevende delen av jobben er å legge kabelen fra opptakeren til kameraet. Dagens teknologi har gjort det enkelt og lett for nesten hvem som helst å dra nytte av 24/7 overvåking.

Poenget er, sikkerhet kamera systemer kommer til en rimelig pris, og kan forbedre sikkerheten både i hjemmet og virksomheten. Noen forsikringsselskaper også gi deg en rabatt for å ansette en CCTV system. Vi alle har råd til å beskytte mot hærverk, tyveri, sklir og faller, og forbedre den generelle ansattes ytelse med bruk av en profesjonell video overvåkningssystem.

Trinn

Hvordan forstå sikkerhet kamera systemer. Vær oppmerksom på at DVR (digital video recorder) er det som registrerer videokameraer.
Hvordan forstå sikkerhet kamera systemer. Vær oppmerksom på at DVR (digital video recorder) er det som registrerer videokameraer.

Valg av utstyr

 1. 1
  Vær oppmerksom på at DVR (digital video recorder) er det som registrerer videokameraer. Videoen er lagret på DVR harddisk. H.264 komprimering DVR er den nye komprimering industristandard. H.264 komprimering DVR lagrer 3x lengre video enn den eldre MPEG og MPEG4 kompresjon DVR. Jeg er gammel teknologi med mindre video lagring. H.264 DVR vil muliggjøre høyere videokvalitet både live og over internett.
 2. 2
  Se etter DVR som har eksterne Internett-visning fra alle høyhastighets internettforbindelse i verden, så vel som mobiltelefoner som iPhone, eller hvilken som helst telefon med 3G-nettet.
 3. 3
  Sjekk at de jobber med symbian og krympe nettverk også. Ekstern visning skal være frie og jobber med en dynamisk IP-adresse, som det er det du vil bruke for å få tilgang til kameraer. Til ekstern visning går du inn i en web-adresse (ip-adresse), skriv inn brukernavn og passord, og du kan se kameraene. Dynamiske IP-adresser er gratis, så det bør ikke være noe ekstra månedlig avgift - bare din høyhastighets internett. Spør om flere personer kan vise kameraene eksternt samtidig.
 4. 4
  Ser for digitale videoopptakere som har avansert bevegelsesdeteksjon med objekt maskering, noe som gjør det enkelt for deg å gjennomgå de viktigste hendelsene på hvert kamera. Hvis du velger, kan du sette opp dine DVR å ta opp på bevegelse, for å forlenge lagring av video på harddisken. Hvis foretrukket, kan du ta opp 24/7 hele tiden. Du kan spille inn på timeplanen. Alle video-kanalene har en adresse som du tilordner som (Outside Front Yard) og er klokkeslett og dato stemplet og video er digitalt vannmerke å hindre video og / eller bevis manipulering.
 5. 5
  Når du kjøper en DVR, må du velge en med H 0,264 komprimering. Dessuten er det viktig å ha en god mengde video lagring (ex. 250 gigabyte harddisk, 500 gigabyte harddisk, 1 Terabyte harddisk. Generelt sett, jo lenger video lagring, jo bedre. Med H.264 komprimering digitale videoopptakere, vil du merke store harddisker er inkludert for rikelig med lagringsplass tid. H.264 er "state of the art" i overvåknings Industry. Og ikke bekymre deg, etter at harddisken er fylt med video, looper DVR rett og slett rundt og starter fra begynnelsen.
 6. 6
  Vurdere den brennende kapasitet. Når det kommer til å brenne video sørge for at DVR har minst én USB hvis du ønsker å brenne video til en USB-minnepinne. Sørg for at DVRene er networkable med PC-er i hjemmet eller på kontoret. Hva dette betyr for deg er at du kan se kameraet system beleilig, med noen av datamaskinene på nettverket som den er kompatibel med Windows.
 7. 7
  Sørg for at DVR er på et trygt sted eller låst område som du ikke vil at DVR å bli stjålet.

Tilkobling av systemet

 1. 1
  Bruk pre-cut kabel eller spoler eller 500 eller 100 fot combo video (BNC tilkobling) / power RG59 siameser koaksialkabel. Alle overvåkingskameraer trenger både strøm og video (2 i samme kabel), slik at du kan kjøre bare én kabel fra DVR til hvert kamera. Du kan kjøre hver kameraets kabel opp til 700 meter uten noen video tap. Bare koble videokabelen til DVR (det står BNC), og sett kraften til strømforsyningen RG59 Siamese Cable. Det er den type kabel som brukes til å kjøre de fleste CCTV installeres. Denne kabelen består av en videokabel og en strømkabel (positive og negative), derav navnet siameser.
 2. 2
  Utpeke en plassering for DVR, og overvåke skal stasjoneres og være sikker på at du har nok kable for å koble DVR til kameraet (la litt slakk). Utpeke stedet for DVR og Monitor skal stasjoneres.
 3. 3
  Hvis du har kjøpt en pre-laget RG59 kabel med BNC-tilkoblinger allerede er festet til linjen, så på dette punktet du vil koble den til DVR. Hvis du kjøpte en bulk rull med RG59, spør om selskapet vil automatisk forsyne BNC tilkoblinger gratis. Du kan bruke twist-ons (vanligst), eller crimp på tilkoblinger.

Bli drevet

 1. 1
  Merk at det er to alternativer:
  • Du kan kjøre hver kraftledning separat til en stikkontakt (ved hjelp av gris haler, som skal leveres) og en AC Adapter (automatisk levert når du velger et kamera og kabel).
  • Ved bruk av flere kameraer, vil du motta en multippel utgang sentral strømforsyning boksen. Bare skru på positive og negative tynt 18/2 tynn tråd (svart og rød) til strømforsyningen. Det gjør det veldig rent som strømforsyningen har bare en kraftlinje som går direkte til din strømuttak. Vent til du hekte kameraet før du slår på strømmen.
 2. 2
  Plugg den inn. Nå som du har din video og kraftledninger koblet alt du trenger å gjøre er å plugge i DVR og feste en skjerm til DVR etter installasjon og tilkobling av kamera til systemet.

Kameraer

 1. 1
  Koble til strøm / video siamesiske coax-kabler til kameraet. Hvert kamera tar makt og video. Bare plugg i begge sider av Siamese koaksialkabel (kraften og video) til kameraene. Du bør være i stand til å mikse og matche noen kameraer ønsket for din søknad. Hvis kameraene utnytte Sony Super HAD CCD, bør dette gi overlegen videokvalitet. Sjekk at dine høyoppløselige kameraer inkluderer:
  • Infrarød Dag / Natt (farge i løpet av dagen, svart og hvitt og infrarød visning i stummende mørke.)
  • Dome Overvåkningskamera (en favoritt for innendørs bruk)
  • Bullet Overvåkningskamera (størrelse med en finger "derfor kalt kule.")
  • Box Overvåkningskamera (du ser i bankene mye)
  • PTZ Security Camera (Kontrollerbare Pan Tilt Zoom kameraer som flyplassen) Disse kameraene er dyrere generelt sett.
  • Hidden Cameras (røykvarsler, bevegelsessensor, klokker)
   • Noen kameraer kan brukes utendørs eller innendørs. Dette vil bli spesifisert på produktet. Bruk aldri en innendørs kamera utendørs eller det vil etter hvert bli video-problemer.

Monitor (s)

 1. 1
  Tenk hvor mange du trenger. Du kan bruke opp til to skjermer med alle DVR. Man kan være en TV eller standard RCA monitor (BNC og RCA er kompatible med våre forbindelser Alle DVR bør ha VGA-funksjon, som betyr at du kan bruke en PC LCD skjermen hvis du ønsker det -. Vi selv bære VGA skjøteledninger hvis du ønsker å plassere den overvåke så langt som 100 meter unna. Dessuten kan hver skjerm viser de samme, eller forskjellige kanaler med video. For eksempel kan du velge å vise alle kameraene samtidig, men bare tillater ansatte og kunder til å se visse kameraer. Hvis du ikke ønsker å feste en skjerm til en DVR, det er greit. Det vil fortsatt ta opp, kan du fremdeles vise eksternt, og du kan fortsatt se på datanettverk.

Høyhastighets internett-tilkobling (valgfritt)

 1. 1
  Hvis du velger å se kameraene på internett er alt du trenger høyhastighets internett på dvr beliggenhet - Hard ledning foretrukket. Bare plugg inn DVR akkurat som du kobler en PC til modemet eller ruteren. Du vil bruke en dynamisk IP-adresse (som er gratis) for å se hva kameraene eksternt.
 2. 2
  Skriv inn din egen nettadresse (retning manualen skal vise hvordan).
 3. 3
  Tast inn bruker-ID og passord, og du viser din kameraer fra hvor som helst i verden. Du kan se live-kameraer, gjennom gamle videoen, og gjøre de fleste, om ikke alle oppgavene du kan utføre direkte med DVR.

Tips

 • Alle kameraene variere og tilby utendørs, innendørs, eller infrarød evner. Dette vil bli forklart til deg når du ser på forskjellige kameraer. Vi vil velge kameraene i henhold til søknaden din. Infrarød Værbestandig Bullet kameraer er mest populært for utendørs, og domekameraer er populære for innendørs bruk.
 • Spør om de mest populære kameraene, med høye seertall fra kunder og installatører. Alltid foretrekker høyoppløselige kameraer som du kan forvente å ha overlegen kvalitet til mange andre kameraer på markedet. Sony Super HAD CCD kamera med 480 linjer eller mer (kalles høy oppløsning i forhold til normal oppløsning 380 og 420 linjer kameraer er god verdi.