Wkino

Hvordan å holde en dør åpen med en mynt

Dører som slår på egenhånd er konstruert slik for en grunn: for å hindre spredning av brann og røyk i en bygning. Noen ganger må du holde døren åpen midlertidig, skjønt, for eksempel hvis du er gjennom døråpningen. Hvis du er i en klemme og du ikke har en kile på hånden (den foretrukne metoden, se Advarsler nedenfor) kan du holde døren åpen med en mynt.

Trinn

Hvordan å holde en dør åpen med en mynt. Hold kanten av mynten mot dørkarmen nær toppen.
Hvordan å holde en dør åpen med en mynt. Hold kanten av mynten mot dørkarmen nær toppen.
 1. 1
  Skaff en kanadisk / US Quarter eller 20/50 euro cent fungere godt.
 2. 2
  Åpne døren.
 3. 3
  Hold kanten av mynten mot dørkarmen nær toppen.
 4. 4
  Slippes langsomt døren lukkes, slik at en side av mynten er i kontakt med dørkarmen og den annen trykkes inn mot døren. Trykket av døren vil holde mynten fra å falle. Mynten vil spenne døren åpen.
 5. 5
  Fjern mynten og la døren for å lukke så snart du er ferdig.

Tips

 • Det er ikke en god idé å holde en dør åpen med denne metoden hvis det kommer til å være barn hoppende rundt. De kan støte på døren og har det lukker plutselig på dem.
 • Ikke prøv dette med en krone.
 • Vær forsiktig så du ikke støter på døren. Mynten kan bli dislodged, slik at døren lukkes plutselig (fingre har vært kjent for å bli klemt på denne måten).
 • En golfball kan brukes til å holde åpne noen større dører.

Advarsler

 • Så praktisk som dette kan være, kan det være usikre og / eller ulovlig å støtte åpne en brann dør eller en som låses automatisk når den lukkes. Gjør du det kan sette din egen sikkerhet og andres.
 • Bare gjøre dette med en lett dør (en dør som ikke lukkes selv tungt). På tyngre dører, vil utnytte av døren vekt mot noe i den øverste hengselet bøye den bort fra døren, spesielt hvis du tilfeldigvis bump døren mot lukket posisjon. Deretter døren vil begynne å vippe i rammen. Det fører ofte døren for å starte binding i rammen når du prøver å lukke det.
 • Dette er heller ikke trygt å gjøre rundt barn, eldre eller andre som kan bli rammet hvis døren var bumped.