Wkino

Hvordan fortelle kjæresten din at du ønsker å gifte seg med henne

Har du gått ut med en jente så lenge at du tror det kan være på tide å gifte seg med henne? Vet du hvordan du skal fortelle henne eller riktig tidspunkt å fortelle henne?

Trinn

Hvordan fortelle kjæresten din at du ønsker å gifte seg med henne. Sørg for at du vet at du henne med hele ditt hjerte, ellers ting ikke kan kjøre jevnt i det lange løp. Hvis du ikke er sikker på at du elsker henne så kanskje du ikke bør se på dette.
Hvordan fortelle kjæresten din at du ønsker å gifte seg med henne. Sørg for at du vet at du henne med hele ditt hjerte, ellers ting ikke kan kjøre jevnt i det lange løp. Hvis du ikke er sikker på at du elsker henne så kanskje du ikke bør se på dette.
 1. 1
  Sørg for at du vet at du henne med hele ditt hjerte, ellers ting ikke kan kjøre jevnt i det lange løp. Hvis du ikke er sikker på at du elsker henne så kanskje du ikke bør se på dette.
 2. 2
  Finn ut om hun føler det på samme måte. Du ønsker ikke å forhaste ting hvis det er for tidlig.
 3. 3
  Finn ideer av ringer som hun kanskje har lyst. Du må ha en ring til å foreslå.
 4. 4
  Kjøp ringen, men bare sørg for at det er en rimelig pris, ikke for mye og ikke for lite.
 5. 5
  Ta henne ut i offentligheten. En fancy restaurant er veldig hyggelig og svært romantisk.
 6. 6
  Sørg for at du ser fin. Det er vanskelig for en jente å si "nei" når alt er romantisk.
 7. 7
  Til slutt, på slutten av den romantiske kvelden, komme ned på ett kne og si: "(navnet på jenta) vil du gifte deg med meg?"
 8. 8
  Hvis og når hun sier "ja", satte forlovelsesring på fingeren hennes og få opp og henne hvis du vil.

Tips

 • Spør foreldrene er alltid en god idé fordi de kommer til å være din svigerfamilie en dag hvis du er seriøs om å gifte seg med sin datter. Også pappaer elsker det når de blir spurt, fordi det viser dem at du respekterer dem. Men du bør både være voksne, og noen kvinner tror at du disrespect dem hvis du spør sine foreldre før dem så du bør vite hva som er tilfelle.
 • Vær hyggelig mot henne. Hun vil ikke like det hvis du er roping hele tiden.
 • Gjøre henne føle seg spesiell, fortell henne hvor vakker hun ser ut og hvor spesiell hun gjør du føler, Kvinner elsker å bli verdsatt.
 • Viktigst vet den jenta du er i ferd med å foreslå. Bare fordi filmene si et forslag er noe som en ring i mat betyr ikke at jenta i drømmene dine vil føle det samme. Gjøre noe som vil bety noe for dere to.
 • Få henne en diamant. De fleste jenter elsker diamanter (diamanter er en jentes beste venn), eller finne ut hva hun ville foretrekke fordi noen jenter ikke liker diamanter. Kjæresten din vil synes at det er veldig søtt at du ville ta hva hun liker i betraktning.
 • Hvis foreldrene sier "nei", og deretter finne ut hvorfor. Kanskje du kunne endre.
 • Hvis den potensielle forlovede far ikke snakker samme språk som deg det er dårlig mojo å ha kjæresten din oversette for deg. I dette tilfellet ville det være best å forsøke å lære språket.
 • Offentlige kunngjøringer kan være fint, men hvis hun slår deg ned kan det føre til forlegenhet.
 • Du kan sette ringen i en cupcake eller noe søtt sånn. Jenter elsker det når de foreslår sånn. Det er ikke bare søt og romantisk, men viser bare hvor mye du bryr deg! Men vær forsiktig, noen jenter ikke liker frosting over sine smykker, så kanskje inne i en fortune cookie eller noe av at naturen.

Advarsler

 • Ikke vær redd for avvisning og være forberedt på begge svarene. Hun kan si "nei", men hvis hun virkelig elsker deg hun vil si "ja".
 • Vær forsiktig med hennes foreldre. Hvis de ikke liker deg, så det ville være vanskelig for dem å gi slipp på babyen deres å la henne gifte seg med deg.

Ting du trenger

 • Penger til ringen
 • Den perfekte ringen
 • Kjærlighet i ditt hjerte til kjæresten din