Wkino

Hvordan gi et løfte ring

Et løfte ringen er et symbol på engasjement og blir ofte sett på som en pre-forlovelsesring. Men det kan bli gitt for mange forskjellige grunner - som et symbol på kyskhet, lojalitet, monogami, vennskap, eller til og med et løfte til seg selv for å holde seg ren og edru. Hvis du ønsker å kjøpe et løfte ring for betydelige andre å betegne ditt engasjement, er det viktig å avklare hva, nettopp, du er lovende.

Trinn

Hvordan gi et løfte ring. Velg et løfte ring som vil fortelle din betydelige andre som du ønsker å bli begått.
Hvordan gi et løfte ring. Velg et løfte ring som vil fortelle din betydelige andre som du ønsker å bli begått.

Plukk en ring

 1. 1
  Velg et løfte ring som vil fortelle din betydelige andre som du ønsker å bli begått. Promise ringer varierer i stiler og priser. De mest populære ringene inkluderer en liten diamant eller hjerteformet stein. Noen velger også en birthstone.
  • Du og din betydelige andre ønsker kanskje å plukke ut løftet ringen sammen på en lokal smykker butikken. Hvis du vil at ringen skal være en overraskelse, må du nonchalant finne riktig ringstørrelse.
 2. 2
  Arbeid med gullsmeden for å lage din egen kreasjon. De fleste gullsmeder er villig til å tilpasse en ring for deg ved å utforme en bestemt stil og legge til spesialeffekter elementer, for eksempel gravering.

Å gi et løfte ring

 1. 1
  Lag et spill av det ved å lage en gatefeier jakten. Har en anelse til det neste, og så videre.
 2. 2
  Slip smykkeskrin i din betydelige andre kjøretøy eller sette den inn under puta for en overraskelse.
 3. 3
  Gi et løfte ring som en gave til bursdagen hennes, årsdagen for din første date, Valentinsdag, jul eller andre spesielle anledninger.
 4. 4
  Gi løfte ringen på din favoritt restaurant eller kanskje det stedet der du fikk din første date.
 5. 5
  Planlegg en spesiell dag med aktiviteter som du ville nyte, for eksempel gå for en sykkeltur eller en fottur. Deretter bryte opp dagen med en piknik der du kan presentere ringen.

Presenterer ringen

 1. 1
  Være tilfeldig når du gir et løfte ring. Dette er ikke et bryllup forslaget. Du trenger ikke å gå ned på ett kne eller skrive "Love Me" på himmelen.
 2. 2
  Fortell din betydelige andre hvorfor du fikk løftet ringen og gjøre et løfte om å være trofaste og engasjerte til forholdet. Bruk ord som "jeg elsker deg" eller "jeg vil være her for deg alltid." Også si at du ønsker å gifte seg en dag, hvis det er tilfelle.
 3. 3
  Plasser løfte ringen på en finger. De fleste mennesker bruker den på venstre hånd på langfingeren eller på ringfingeren på høyre hånd. Du ønsker ikke det å forveksles med en forlovelsesring så holde seg borte fra ringen finger på venstre hånd.

Tips

 • løftet ringene er perfekt hvis du er for ung til å gifte seg.
 • Løfte ringer kan virke som en gammeldags idé, spesielt hvis du har datet i flere år, eller lever med betydelige andre. Hvis du ikke er klar til å bli engasjert, bør du vurdere å kjøpe et spesielt smykke i stedet for en ring, slik som øredobber eller et kjede, som kan ha samme spesiell betydning som et løfte ring.