Wkino

Hvordan forlenge et svangerskap med en inkompetent cervix

Venter en baby er en av de mest spennende tider i livet ditt. Det er så mange lykkelige øyeblikk i løpet av de ni månedene som barnet utvikler seg i mors liv, fra å finne ut at du har tenkt til å høre babyens hjerteslag for første gang eller se din lille ens bilde på ultralyd skjermen. Men selv blant alle disse gledelige øyeblikkene, vordende foreldre ofte finne seg bekymre utvikle problemer under svangerskapet som kan ha en negativ innvirkning på helsen til mor, baby eller begge deler. En komplikasjon at noen kvinner står overfor er en inkompetent cervix.

I en typisk graviditet, er livmorhalsen ment å forbli stengt inntil barnet er klar til å bli født. Med en inkompetent cervix, er livmorhalsen altfor svak til å holde stengt gjennom hele svangerskapet, og hvis venstre uoppdaget eller ubehandlet, kan føre til en for tidlig fødsel og kanskje tap av babyen. Det sies at cervical inkompetanse er kilden til nesten en fjerdedel av alle andre trimester tap. En inkompetent cervix er oftest diagnostiseres tidlig i andre trimester, men kan presentere så sent som i begynnelsen av tredje trimester. Diagnosen kan gjøres under en intern undersøkelse av legen din eller gjennom en ultralyd.

Trinn

Hvordan forlenge et svangerskap med en inkompetent cervix. Bli i harmoni med din gravide kropp og ta hensyn til hva kroppen din forteller deg.
Hvordan forlenge et svangerskap med en inkompetent cervix. Bli i harmoni med din gravide kropp og ta hensyn til hva kroppen din forteller deg.
 1. 1
  Bli i harmoni med din gravide kropp og ta hensyn til hva kroppen din forteller deg. Under graviditet, går en kvinnes kropp gjennom mange endringer. Utdanne deg selv om hva slags symptomer er normalt eller vanlig for gravide og når det ville være lurt å oppsøke lege. Hvis du føler deg som om noe er bare ikke riktig, ringe legen din umiddelbart.
 2. 2
  Se etter tegn og symptomer som kan være forbundet med en inkompetent cervix. Selv om det er mulig for en inkompetent cervix å være til stede med noen ytre symptomer, i noen tilfeller kan det være faresignaler.
  • Indikasjoner på en mulig inkompetent cervix kan inkludere ryggsmerter, utflod eller varm væske følte i vagina, bekken press, smerter ved vannlatning eller følelse av en klump i skjeden.
  • Kontakt lege umiddelbart dersom du opplever noen av disse symptomene. Selv om de kan være fullstendig irrelevant for en inkompetent cervix, er det alltid best å feile på siden av forsiktighet og la legen gjøre en fullstendig undersøkelse for å utelukke det.
 3. 3
  Snakk med legen din om å ha en cerclage utføres dersom det viser seg at du har en inkompetent cervix. Når du er diagnostisert med inkompetent cervix, legen din vil sannsynligvis foreslå en cerclage plasseres rundt livmorhalsen din.
  • En cerclage er en minimal kirurgisk inngrep der livmorhalsen er sydd stengt. Det finnes fem typer cerclage som kan utføres, og legen din vil avgjøre hvilken type er best for din situasjon avhengig av hvor langt du er i svangerskapet.
  • En cerclage er vanligvis fjernet nær slutten av svangerskapet for å tillate normal levering. Noen ganger, avhengig av forhold som er til stede under svangerskapet, vil cercalge bli igjen på plass og moren vil gjennomgå et keisersnitt for å levere barnet.
 4. 4
  Snakk med legen din om å ha et pessar satt på plass. Et pessar er et apparat som er plassert inne i vagina for å bidra til å løfte opp og forsterke livmorhalsen. Dette kan brukes i stedet for, eller i forbindelse med en cerclage.
 5. 5
  Avsløre eventuelle tidligere svangerskapskomplikasjoner eller spontanaborter til legen din, spesielt hvis du har opplevd en tidligere tap i andre trimester. Dessverre er noen kvinner ikke diagnostisert med en inkompetent cervix før de har lidd en eller flere sene aborter. # * Å vite om denne tilstanden på forhånd vil tillate legen å overvåke tilstanden nærmere fra begynnelsen. Dette kan resultere i tidligere påvisning av en svak livmorhalsen. Tidligere deteksjon fører til en økt sjanse for å forlenge levering, fordi det gjør det mulig for legen å løse eventuelle livmorhalsen endringer tidlig heller enn senere, da det kan være for sent.
 6. 6
  Sikre at du får tilstrekkelig hvile. Det kan være nødvendig for legen din å anbefale at du går på bed-hvile for en periode på eller for varigheten av svangerskapet. Hvis dette er foreslått til deg, ikke ta det lett. Bed-resten er akkurat hva det høres ut som-du hvile i sengen med føttene opp og gjøre noe anstrengende. Liggende i sengen kan bidra reposisjonere barnet, slik som å lindre trykk mot livmorhalsen.
 7. 7
  Unngå ubeskyttet sex. Semen har en tynningseffekt på cervix.
 8. 8
  Pass på hva du spiser. Noen matvarer som bringebær og ananas er tenkt å lette modning av livmorhals. Spør legen din for en liste over noen matvarer eller stoffer som bør unngås.
 9. 9
  Tenk urte kosttilskudd.
  • Falske unicorn root antas å bistå kvinner som har lidd spontanaborter å opprettholde en graviditet ved å regulere eggstokkene og jevning slimhinnen i livmoren. Det bør tas for å bidra til å oppnå graviditet og avviklet en gang blir gravid.
  • Wild Yam inneholder glykosider, som brukes av kroppen til å lage hormoner trodde viktig i forebygging abort og fremme full sikt graviditet.
  • Andre urte kosttilskudd for å vurdere er sepia, coulophyllum, og cimicifuga.
 10. 10
  Gjør din kegels. Kegel øvelser styrke bekkenbunnsmuskulaturen. For å sikre at du gjør dem riktig, mens du urinerer knipe musklene dine til å stoppe flyten av urin, og deretter slipp for å fortsette flyten, det er hva utøve dine kegels føles. Selv er det ikke sikkert at kegels vil hindre en inkompetent cervix, de har visse fordeler, inkludert forbedret seksuell nytelse, hjelpe på vaginal fødsel, hjelp for inkontinens og en raskere etter fødsel utvinning.
 11. 11
  Drikk røde bringebær blad te. Denne te antas å ha en toning effekt på livmoren og er anbefalt av mange leger, både naturopaths og fødselsleger likt. Toning av livmoren kan bidra til å forhindre for tidlige sammentrekninger, som kan ytterligere svekke en allerede inkompetent livmorhalsen.

Tips

 • De fleste leger vurdere cervical cerclage en trygg og livreddende prosedyre for inkompetent cervix.

Advarsler

 • Før du starter en urte diett konsultere legen din eller en lisensiert herbalist å sikre produktene sikkerhet under graviditet.
 • Før du begynner kegels eller noen trening under svangerskapet konsultere legen din for å sikre at dette er trygt.