Wkino

Hvordan fjerne en woodruffkilen

Wood-ruff tastene er installert i sentrum av trinser og tannhjul slik at de ikke glir på akselen de er festet til. Oftest en sikringsskive og gjenget festeanordning holder trinsen på plass, men også etter at disse er fjernet, vil skivene nekte å bevege seg. Når skivene eller utstyr nekter å flytte, kan disse metodene hjelpe.

Trinn

Hvordan fjerne en woodruffkilen. Bruk en gjennomtrengende olje for å løsne eventuelle korrosjon som kan ha skivene fast på akselen.
Hvordan fjerne en woodruffkilen. Bruk en gjennomtrengende olje for å løsne eventuelle korrosjon som kan ha skivene fast på akselen.
 1. 1
  Bruk en gjennomtrengende olje for å løsne eventuelle korrosjon som kan ha skivene fast på akselen.
 2. 2
  Fjern det gjengede festeinnretningen som holder trinsen på plass.
 3. 3
  Børste eller lett sand akselen om det er rust eller skitt bygget opp på den. Navet i skivene vanligvis en presis passform til akselen, så selv om du løsne den, vil dette rusk hindre den fra å gli av.
 4. 4
  Plasser et brekkjern eller stor skrutrekker bak skivene å lirke skivene av, hvis det er en overflate bak det å snuse mot.
 5. 5
  Sett mutterens tilbake på enden av akselen langt nok til å holde trådene godt, og etterlater et mellomrom mellom den og remskiven.
 6. 6
  Trykk lett på festet med en myk møtte hammer eller ved hjelp av en trekloss for å beskytte låsen og akselen hvis du bruker en vanlig hammer, mens søknad moderat trykk med brekkjern eller skrutrekker.
 7. 7
  Vær forsiktig så du ikke bøyer skivene eller skade gjengene på låsen. Bruk bare moderat trykk, og slår ikke direkte på enden av akselen, eller den mutter / bolt med en stål hammer.
 8. 8
  Kjøp, låne eller leie en "gir avtrekker" dersom de nevnte løsningene ikke fungerte. Mange tannhjul og trinser har gjengehull maskinert inn i dem for å lette ved hjelp av disse enhetene. De er vanligvis en forsamling med et senter bolt, en gjenget hub, og armene til å gripe utstyr eller skivene.
 9. 9
  Installer avtrekker med midtbolten engasjerende skivene akselen i riktig justering for å unngå sluring, og hekt armene eller installere trekke bolter gjennom hullene.
 10. 10
  Trekk til bolten av utstyret avtrekker til det er veldig koselig, og trykk deretter på den eksponerte enden med en egnet hammer. Kombinasjonen av "tegning force" og sjokk av hammer skaper treghet på akselen skal frigjøre skivene.
 11. 11
  Skyv remskiven fri av skaftet.
 12. 12
  Ta tre-ruff nøkkel med en tang.

Tips

 • For detaljer om bruk av utstyret avtrekker, se nettsiden;
 • http://www.ccohs.ca/oshanswers/safety_haz/hand_tools/gearpullers.html
 • PB Blaster, PB-40, og Væske Wrench, varemerkeprodukter, er nyttige i å frigjøre fast mekaniske deler.
 • Gressklippere har en "klippe"-tasten, som hindrer skade på veivakselen, som ligger i sentrum av svinghjulet eller Magneto. Disse ofte føre til at motoren nekter å løpe, og er lett byttes ut når du lære hvordan du fjerner dem.

Advarsler

 • Bruk vernebriller når du bruker en hammer til å slå en annen overflate av metall eller verktøy.
 • Vær forsiktig med smøreoljer, de er ofte brannfarlig, og du bør unngå kontakt med hud og øyne.

Ting du trenger

 • Skiftenøkler.
 • Nysgjerrige verktøyet.
 • Gear avtrekker, hvis det er nødvendig.
 • Hammer, myk overfor foretrukket.
 • Tre blokk.
 • Gjennomtrengende olje.