Wkino

Hvordan fikse swimbladder sykdom hos gullfisk

Hvis din gullfisk er svømming sidelengs eller opp-ned, kan det ha swimbladder lidelse. Dette kan ofte være lett fast. Det er enkelt, bare rense tanken for å bli kvitt bakterier og mate fisken erter. Rengjør tanken igjen, og du fisker bør begynne å bli bedre. (Også det er ikke smittsom) En frossen ert uten skinn ville hjelpe også.

Trinn

Hvordan fikse swimbladder sykdom hos gullfisk. Kjøp en pakke med frosne erter, eller søke i fryseren i posen du kjøpte for to år siden.
Hvordan fikse swimbladder sykdom hos gullfisk. Kjøp en pakke med frosne erter, eller søke i fryseren i posen du kjøpte for to år siden.
 1. 1
  Kjøp en pakke med frosne erter, eller søke i fryseren i posen du kjøpte for to år siden. De er rock hardt nå, så tine dem.
 2. 2
  Ta en eller to erter og sørge for at de er fine og tint. Ta skinnet av.
 3. 3
  Sett ert (e) i gullfisk tank.
 4. 4
  Fortsette å prøve. Hvis fisken ikke spiser erten umiddelbart, fjerne den og prøv igjen senere. Fisken vil spise erten slutt, som alle gullfisk er stadig sulten, og krever en viss mengde greener i sitt kosthold for optimal ernæring. Til fisken spiser ert, tilbakeholde alle andre matvarer.
 5. 5
  Alternativt kan du prøve å gi levende, frosne, eller frysetørket dafnia til gullfisk.
 6. 6
  Fisken bør være svømming oppreist på et blunk.

Tips

 • En annen god løsning er å legge akvariet salt laget for ferskvann tanks. Aquarium salt er bra for å bidra til å bekjempe sykdom og øker gullfisk immunforsvar mot andre typer dårlige sykdommer. Bare les instruksjonene først og resultatene bør ikke ta lenger enn en uke for å bli sett.
 • Mange gullfisk sykdommer og sykdommer forsterkes ved dårlige vannforhold.
 • Hvis du mater ut flak eller pellets på regelmessig basis, suge dem i 5-15 minutter i en kopp med tank vann. Ofte er det mange luftlommer opprettet i maten under produksjon. Dette overflødig luft kan bli fanget i fordøyelsessystemet.
 • En frisk, rent miljø er som bidrar til glade frisk fisk.
 • Bare en eller to erter er nødvendig.
 • En gullfisk med teser symptomene også kan reagere på å bli hakket på av andre gullfisk i samme tank. Du kan også prøve å sette den syke fisken i en "hospital" tank for å se om de friske.
 • Erter fungerer fint, men de må kanskje kokt litt ikke til grøt, men nok til å myke dem slik at fisken kan få dem ned.

Advarsler

 • Metodene her er effektiv når det er avfall saken fanget i fiskens fordøyelseskanalen, forårsaker en forstoppelse som presser mot svømmeblæren, noe som gjør det i stand til å blåse opp og tømme som normalt.
 • Swimbladder lidelse kan være en bivirkning av bakteriell infeksjon, og metodene ovenfor vil ikke løse problemet hvis dette er tilfelle.
 • Hvis fisken ikke reagerer i 3 - 5 dager, prøve medisinering din fisk med en riktig medisinering hentet fra en kunnskapsrik akvarium butikk.
 • Aldri holde gullfisk i boller på grunn av plassmangel og filtrering.