Wkino

Hvordan fikse en ristende vaskemaskin

Når uret skifter fra vask / skyll å spinne, og vaskemaskinen begynner å riste, skrangle og bump, er det på tide å enten nivå maskinen riktig, eller rebalansere klærne i trommelen. Her er noen tips for å gjøre hver.

Trinn

Hvordan fikse en ristende vaskemaskin. Finn ut årsaken til risting under sentrifugering.
Hvordan fikse en ristende vaskemaskin. Finn ut årsaken til risting under sentrifugering.
 1. 1
  Finn ut årsaken til risting under sentrifugering. Årsaken vil vanligvis være enten en dårlig ut av balanse belastning, eller et dårlig avrettet og sette opp maskin.
  • Balansere belastningen av klær ved å åpne lokket, og ønsker å se om det er mye mer på den ene siden av agitator enn den andre, og hvis dette er problemet, flytte dem rundt, lukk lokket, start sentrifugering, og observere resultatene. Du kan prøve å omplassere klær i karet litt mer om deg originale innsats hjulpet betraktelig.
 2. 2
  Prøv å velte eller tilte maskinen. Hvis det skjelver når du gjør det, kan justeringsskruene på maskinens basen ikke settes riktig, eller på eldre maskiner, trådene bli strippet eller rustet ut, forårsaker dem til å mislykkes.
 3. 3
  Relevel maskinen og sikre den støttes riktig. Dette gjøres ved å knele ned foran maskinen, og den vuggende å se hvilke hjørne synes å være flytende, eller ikke er i kontakt med gulvet. Denne utjevning skruen skal skrus ut (med urviseren, hvis sett ovenfra), som forlenger den, eller den tilstøtende side som skal skrues (forkortet), slik at hver leveller er i kontakt med gulvet.
 4. 4
  Bruk en tang hvis tommeskruene er for stramme til å snu med fingrene, og sprøyting skruene med et smøremiddel kan hjelpe, også.
 5. 5
  Start maskinen når du har sørget for alle nivelleringsskruene er i kontakt med gulvet.
 6. 6
  Bruk mellomlegg for å støtte maskinen hvis skruene er blitt ubrukelig eller annen grunn (brutt, strippet, eller skadet på annen måte). Mellomlegg kan lages av nesten en hvilken som helst elastisk, ikke-nedbrytbart materiale som kan kuttes lett, som skrap Kvartsvinylfliser, gummimatte, eller til og med plastisk margarin container løftes.
 7. 7
  Skjær en rekke shims, ca 3 eller 4 inches i bredden, og stable dem under hvert hjørne der de trengs, inntil hjørnene er like støttes.
 8. 8
  Start maskinen på nytt og observere resultatene dine.

Tips

 • Vaskemaskiner bør settes opp nivå for å fungere korrekt, så bruke en liten torpedo, snekker-vater, eller andre måter å oppnå dette vil hjelpe.
 • Slitte drivsammenstillingen deler kan også forårsake vibrasjoner i eldre vaskemaskiner, i så fall, vil disse trinnene ikke løser problemet.
 • Avlast innholdet i maskinen når du jobber med det hvis det er mulig, å redusere vekten av det.
 • Få noen til å holde maskinen opp, eller finne noe å chock det med mens du justerer skruer.
 • Før vippe maskinen, sjekk vannforsyning slanger, utslipp slange, og strømkabelen å sørge for at det er nok slakk for å unngå skade.

Advarsler

 • Koble fra strømmen er alltid en god idé før du gjør noe arbeid på et elektrisk apparat.

Ting du trenger

 • Slip joint tang, vice grep tang, eller kanal låse justerbare tang.
 • Spirit eller torpedo nivå.