Wkino

Hvordan du trygt kaste maling


Etter renoveringen, etter touch-up er utløpt, etter at du har helt glemt det, det sitter dine stabler av gamle malingspann, farlig avfall albatross hengende rundt huset ditt. Så hva kan du gjøre med det?

Trinn

Hvordan du trygt kaste maling. Kontroller etiketten for å se om noen bly eller farlige materialer er i den.
Hvordan du trygt kaste maling. Kontroller etiketten for å se om noen bly eller farlige materialer er i den.
 1. 1
  Kontroller etiketten for å se om noen bly eller farlige materialer er i den. Noen gamle maling kaller for farlig avfall.
 2. 2
  Ta av lokket og la malingen lufttørke i boks. For å få fortgang i prosessen, rør i et absorberende materiale som leire kattunge søppel, sagflis, eller leftover betong mix.
 3. 3
  Se å se når malingen er helt tørr og viser ingen fukt overhodet, vikle tørket klump i avis og sted inn i vanlig søppel. Ikke legg på lokket tilbake på kan. Pakk lokket og kan hver for seg i avisen for avhending. Dette alternativet fungerer best for latex maling fordi oljebaserte malinger krever en omfattende tid til å tørke.
 4. 4
  Hvis du trenger å bli kvitt en masse latex maling kan det være lurt å vurdere å kjøpe "maling herder" (). En kopp eller så av dette pulveret blandet med en liter maling vil føre den til å stivne opp i løpet av timer.

Tips

 • Bland en hurtigtørkende betong produkt i henhold til instruksjonene. Legg ikke mer enn to liter leftover maling. Bland godt og hell i former for å lage pastell stepping steiner.
 • Gi malingen bort som et middel for gjenbruk. Hvis du ikke har en venn som skal male snart, vurdere å donere til en lokal teatergruppe eller skole scenekunst avdeling. Ditt område kan ha religiøse grupper eller veldedige organisasjoner, som Habitat for Humanity, som kan bruke leftover maling.
 • Det kan være mulig, etter at malingen har tørket, for å rense beholderen og resirkulere den.
 • Ringe produsenten. Ofte disse selskapene har resirkulering programmer av sine egne. Snarere enn å kaste bort malingen ved å tørke den ut, kan de gjenvinne eller gjenbruke det.
 • Eller bruke blandingen som en base coat. En nyanse av grått eller brunt kan gjøre en god base for videre maleri avhengig av siste strøk du planlegger å bruke.
 • Se inn lokale maling resirkulering eller utvekslingsprogrammer. Noen ganger kan du få gratis maling eller beis for å ta med hjem.
 • Bland lyse farger med andre lyse farger, eller mørke farger med andre mørke farger og bruke kombinasjonen til å male et rom som en garasje eller et annet område hvor dekorere er ikke de rigeur.
 • Mange lokale "dumper" har et område for å tillate maling disposisjon så ring din lokale kommune (hvis i Storbritannia) for å sjekke om dette er tilgjengelig i ditt område

Advarsler

 • Det kan være ulovlig, og noen vil si at det er umoralsk å snike lakken ut med husholdningsavfallet eller kaste det i noens dumpster. Når du plasserer søppel i andres søppelcontainer, stjeler du søppel fjerning tjenester. Denne typen oppførsel er ofte straffes med stiv bot. Feil avhendet maling utgjør en miljøfare som kan somle i evigheter.
 • Latex maling er ikke farlig. Etter herding latex maling kan plasseres i husholdningsavfallet. Oljebaserte malinger må tas til din lokale farlig avfall, eller brukes opp.
 • Maling kastes i vanlig søppel kan gjøre en forferdelig rot når søppel lastebil komprimerer bokser og maling slippes. Dette er en av de viktigste grunnene til de fleste kommuner krever maling for å bli tørket ut eller stivnet før avhending.