Wkino

Hvordan bli kvitt hage snegler

Bli kvitt disse hage skadedyr trygt, uten fare for barn eller kjæledyr.

Trinn

Hvordan bli kvitt hage snegler. Sett en spiseskje eller to av maismel i en krukke og legg den på siden sin der det er slug aktivitet.
Hvordan bli kvitt hage snegler. Sett en spiseskje eller to av maismel i en krukke og legg den på siden sin der det er slug aktivitet.

Cornmeal

 1. 1
  Sett en spiseskje eller to av maismel i en krukke og legg den på siden sin der det er slug aktivitet. Snegler elsker slike ting, og etter å ha spist det dør de.
 2. 2
  Når du går ut om kvelden, bør du finne mange snegler i og rundt fellen. Det er også ganske enkelt å plukke dem opp på dette tidspunktet.

Øl

 1. 1
  Grav et hull ca 4-6 inches dyp.
 2. 2
  Plasser en plast (engangs) cup inne i hullet.
 3. 3
  Fyll koppen ca 80% full av øl. Ja, øl.
 4. 4
  Kontroller daglig. Tømme ut snegler og refill med øl så ofte som nødvendig. Snegler er tiltrukket av gjær og bygg i øl.

Ammoniakk

 1. 1
  Bland vanlig husholdning ammoniakk (eller skummende ammoniakk hvis det er alt du kan finne), en del ammoniakk til 6 deler vann. Dette fortynning synes ikke å brenne løv.
 2. 2
  Spritz på slug, kom tilbake i 5 minutter og slug vil ha oppløst.
  • En trykksatt hage sprøyter, eller en utløser sprøyta vil fungere.

Organiske ekskursjoner

 1. 1
  Bruk en koffein basert spray. Spray rundt infiserte områder, spesielt på blader og jord rundt noen slug delikatesser. Europeiske forskere påviste effektene av koffein i 2002, En passende styrke spray er tilgjengelig fra Garden Robusta heter Slug Snub. Det er ufarlig for dyr, barn og planter. Det virker ved å redusere appetitten av bløtdyr er og hvis du fange en nær anlegget vil du se det gjør en veldig unaturlig u-sving av en vri for å komme unna.
 2. 2
  Bruk salt. Spre salt på overflaten der de kravlet rundt, og de vil tørke opp. Men hvis du planlegger å bruke jorda til å dyrke planter i, kan salt veldig lett ødelegge jorda for planter.
 3. 3
  Kaffegrut og eggeskall vil også avskrekke snegler. Stedet brukt kaffegrut (jo sterkere jo bedre) eller brukket eggeskall i en sirkulær omkrets rundt plantene du prøver å beskytte.
 4. 4
  Kjøp kobber strimler som et alternativ. Selv om disse er dyre, de er også et godt alternativ for å beskytte små områder eller individuelle planter. De reagerer elektrostatisk med slug eller snegle slim. Skadedyr tørke opp.
 5. 5
  Vurdere andre organiske slug avskrekking som vanligvis inneholder skarpe, vann-absorberende, steinsprut. Snegler liker ikke å gli over skarpe stein på sine delikate mager og hvis de kommer i kontakt med det, virker det heller som salt og desiccates dem.
 6. 6
  Bruk sand. Distribuere lekeplass sand rundt unge planter tidlig på våren. Vær sjenerøs med sand. Snegler hater sand fordi det river buken åpen, og de dør.
 7. 7
  Plante en rekke planter med røde blader. Snegler er ikke glad i røde leaved planter og har en tendens til å unngå dem. Bladbete er et godt eksempel, og kan være plantet i en barriere formasjon.
 8. 8
  Mulch rundt området for å være slug-bevis med barnåler. De barnåler er sure og snegler foretrekker alkaliske miljøer.

Kjemiske metoder

 1. 1
  Vurdere rettsmidler tilgjengelig som involverer giftige materialer (pent forkledd med slug / snail attractants). Dessverre er hunder også tiltrukket og kan konsumere giftstoffer og bli veldig syk. Hvis du har en hund, unngå sprøytemidler som inneholder giftstoffer. Det er noen slug pellets tilgjengelig som er økologisk godkjent, spør på ditt lokale hagesenter.

Tips

 • Hvis jakt snegler for hånd, oppsøke dem i tidlig kveld, helst på fuktige, fuktige netter eller ta dem tidlig på morgenen.
 • Ethvert anstendig hage seksjon bærer de ikke-giftige ingredienser som trengs, eller du kan bare bruke øl.
 • Slugs kommer ut om natten, og sjansene er at du ikke vil se dem, med mindre du jobber i hagen din til 3 am. Bevis på slug skaden er en slimete sti som har en iriserende farge.
 • En annen måte er å få en luke brenner og brenner snegler, men ikke bruk dette når snegler er på plantene.

Advarsler

 • Bruker kjemikalier bare som en siste utvei.
 • Mange av slug agn som er annonsert som trygge inneholder ikke giftstoffer som skader / dreper en rekke virvelløse dyr inkludert meitemark.
 • Det er noe uenighet om hvorvidt jern fosfat pellets faktisk inneholder en ingrediens som gjør en giftig kombinasjon når den brukes. Det har vært sagt at den inneholder EDTA og at det er oppført som en inert bestanddel.