Wkino

Hvordan du rengjør brukt murstein

Ved hjelp av gamle eller "brukt" murstein i et prosjekt kan gi det en atmosfære og karakter som er vanskelig å oppnå med ny murstein. Gamle murstein har en unik historie, værbitt utseende som er sjelden dupliseres med moderne produksjonsprosesser.

Trinn

Hvordan du rengjør brukt murstein. Skaff din gamle murstein.
Hvordan du rengjør brukt murstein. Skaff din gamle murstein.
 1. 1
  Skaff din gamle murstein. Du kan finne disse på en konstruksjon jobb nettsted hvor en bygning blir revet ned, en riving deponi, eller fra en bygning eller skorstein du rive ned selv.
 2. 2
  Cull ut og kast hardt skadet og ødelagt murstein du ikke trenger. Rengjøring gammel murstein er en vanskelig og tidkrevende prosjekt, så sørg for at du investere tid og energi i brukbar murstein.
 3. 3
  Sett opp en arbeidsplass ved å bygge en solid bord eller en annen overflate på en behagelig arbeidshøyde. Sette et stort stykke 3/4 tommers kryssfiner på så hester kan passe dette formålet.
 4. 4
  Bruk en hammer og Masons meisel å banke det overskytende mørtel av murstein. Du vil ønske å legge forkant av meisel rett på sømmen der mørtelen møter leire av murstein, og slå den med hammer med en spalte handling. Ofte vil mørtel løsne ordentlig, spesielt fra glatt teksturert murstein.
 5. 5
  Bruk en stiv stålbørste til å buff rester fra ansiktet av murstein som vil bli eksponert når den legges i prosjektet.
 6. 6
  Bruk en slitende rubbing rock, tilgjengelig fra en bygning levere store, å skrubbe sta materiale fra murstein. Rubbing steiner er rektangulære blokker laget av en slipende materiale med en tre eller plast håndtak festet til dem.
 7. 7
  Vask murstein med en mild (10% eller mindre) løsning av saltsyre, skyll dem og stable dem til tørk.

Tips

 • En luft meisel koblet til en kompressor ved et lavere trykk gjør jobben mye enklere enn en hammer og meisel. De er ganske billig. Pass på å bruke vernebriller og støvmaske som de sparke opp mørtel støv.
 • Se etter "kopi" murstein hvis dette prosjektet er for vanskelig å oppnå. "Old Chicago" er en lett tilgjengelig, autentiske ser replica murstein.
 • Husk, når murstein er lagt opp, vil bare enkelte sider være synlig, slik at så lenge de sidene som er leddet til andre murstein er flat, med ingen store klumper av mørtel å følge dem, de trenger ikke være helt rent.
 • Du kan velge å bruke en jeksel med en knyttede stålbørste for sta mørtel.
 • Du kan være i stand til å kjøpe pre-renset gammel murstein på lokale murstein utsalgssteder, lagring investering av tid som rengjøring brukt murstein slutt krever.

Advarsler

 • Bruk egnede verneklær, hansker og vernebriller, spesielt hvis du bruker en jeksel eller hammer og meisel.

Ting du trenger

 • Hammer og meisel, en murer hammer og murstein meisel er mye mer effektiv enn en vanlig klo hammer eller kald meisel
 • Sikkerhetsutstyr