Wkino

Hvordan fikse riper på tregulv

Hvis du har tregulv i hjemmet ditt, riper er uunngåelig, selv om du er forsiktig. Flertallet av tregulv skrape er forårsaket ved å skyve noe tungt, som et apparat, over gulvet. Riper kan også være forårsaket av kjæledyret tåneglene, og av små biter av stein eller skitt som folk spor inn i huset. Følg produsentens anvisninger og tidsplaner på omlakkering gulvet for å få den lengste liv og skjønnhet ut av tregulv.

Trinn

Hvordan fikse riper på tregulv. Inspisere oppskrapet område av gulvet for å bestemme dybden av bunnen av.
Hvordan fikse riper på tregulv. Inspisere oppskrapet område av gulvet for å bestemme dybden av bunnen av.
 1. 1
  Inspisere oppskrapet område av gulvet for å bestemme dybden av bunnen av.
  • Riper er skade på overflaten av gulvet bare. Noen ganger riper er bare i finish. Hvis en ripe går inn i treet, bør det bare gå overflatenivå eller litt under.
  • Skade på et tregulv som er større enn en ripe eller går dypere enn overflaten av trevirket er et forsenkningen. En huljern kan kreve å fjerne og erstatte den ødelagte bord eller ansette en profesjonell til å gjøre reparasjoner.
 2. 2
  Rengjør ripete området med varmt vann eller en klut fuktet med white spirit. La området tørke helt før du prøver å fikse scratch.
 3. 3
  Skjule grunnen til det er tid å Refinish gulvet. Det finnes en rekke måter å gjøre parkettvarianter riper mindre merkbar.
  • Finn en vanlig permanent markør som er nær fargen på gulvet ditt. Et bredt utvalg av farger er tilgjengelig på håndverket butikker. Color riper med markøren.
  • Kjøp en flekk markør, selges i de fleste jernvareforretninger, i en flekk som er nær gulvet farge, og bruke den til scratch med produsentens instruksjoner.
  • Dypp en bomullspinne i en liten mengde av flekken som du brukte når etterbehandling gulvet. Bearbeid flekken på scratch nøye.
  • Gni området med en ren, tørr klut i en sirkulær bevegelse, å blande markør eller beis i gulvet.
 4. 4
  Kontakt forhandleren der du kjøpte gulv eller tregulv produsent, og bestille en touch-up kit hvis riper er fortsatt synlig etter at du prøver å fikse dem.
 5. 5
  Fix dypere riper eller store riper områder av gulvet.
  • Grov opp ripete område av gulvet med en fin-grade sandpapir eller stålull. følger tre korn eller bruke sirkelbevegelser og dekke et par ekstra inches på alle sider av scratch.
  • Bruk en ren klut fuktet med white spirit for å rydde opp i sagflis og partikler. La den tørke.
  • Maling noen av de opprinnelige gulvet flekken på det klargjorte overflaten med en fin pensel. Bruk den veldig lett, deretter bruke en tørr klut til å jobbe det inn i riper ved hjelp av en sirkulær bevegelse.
  • Gjenta prosessen med å male flekken på og gni den av før stedet samsvarer med resten av gulvet, og det reparerte området ikke er synlig.
 6. 6
  Bytt ut de skadde bordene, lakkering hele gulvet, eller ringe på en profesjonell for å løse problemet hvis skaden er svært omfattende, eller du ikke er fornøyd med resultatene.