Wkino

Hvordan å identifisere en Sears kit hjem

Hvis du tror du er hus bygget fra byggesett shoddy, billig og åpenbare - tro om igjen. Mellom 1908 og 1940 solgte Sears om lag 70.000 kit hjem i 48 stater gjennom sin postordre Modern Homes program, med 370 design som du kanskje ikke lett gjenkjenner som et kit. Sears kit boliger ble sendt via godsvognen og kom med en 75-siders bruksanvisningen. Hvert sett inneholdt 10.000 - 30.000 stykker og reisverket ble merket for å lette konstruksjon. Mange tiår senere, kan de samme merkene bidra til å identifisere et hjem som en Sears kit hjem. Så hvis du lurer på om den bedårende lille bungalow med de store takutstikk (eller ditt eget hus) er et kit hjemme, les videre etter tegn som vil hjelpe deg å identifisere om det er faktisk en historisk viktig Sears kit hjem.

Trinn

Hvordan å identifisere en Sears kit hjem. Kontroller byggingen dato.
Hvordan å identifisere en Sears kit hjem. Kontroller byggingen dato.
 1. 1
  Kontroller byggingen dato. Hvis boligen ikke ble bygget mellom 1908 - 1940, kan det ikke være en Sears Home.
 2. 2
  Sjekk hjemmet gulvplan, fotavtrykk (utvendige mål) og romstørrelse, ved hjelp av et felt guide til Sears Homes, for eksempel "Finne husene som Sears bygget" (2004, Gentle Beam Publikasjoner) eller "hus ved Mail" (1986). Vær spesielt oppmerksom på plassering av vinduer og dører, skorsteiner, bad og kjøkken ventiler, bør osv. Hjemmet fotavtrykk være en perfekt match til Sears Home. Selv et par inches off er en avtale morderen. Enkelte rom bør også være en spot-on kamp til gulvplan vises i feltet guide. Dette er et svært viktig poeng. Men "reversert floorplans" var et alternativ som Sears tilbudt sine boligkjøpere, slik at hjemmet kan være et speilbilde av gulvplan som vises i feltet guide.
 3. 3
  Noter karakteristisk kolonne arrangement på verandaen og fem-brikke takskjegget parentes. Om lag to dusin av Sears mest populære hus design hadde en unik kolonne arrangement på verandaen (se bildet). Fem-brikke takskjegget parentes (diagonalen bæreavstiver mellom taklinjen og yttervegg) kan også være et tegn på at du har en Sears Home.
 4. 4
  Se etter en firkantet blokk på støping leddene på trapp landinger, hvor listverk møtes i ulike vinkler. Mens reisverket var pre-cut, var noen av listverk og baseboard trim ikke pre-cut (på grunn av variasjoner i gips tykkelse). For å forenkle byggingen, Sears boliger har ofte en blokk på det punktet der kompliserte leddene møtes. Dette trolig gjort byggingen mye enklere for nybegynnere homebuilder.
 5. 5
  Se etter stemplet trelast på synlige bjelker / bjelker / sperrer i kjelleren, gjennomgå plass eller loft. Den trelast ble markert på den høye side av trelast og kan finnes 2-10 inches fra enden av rammeelement. Hvis du ikke får tilgang til loft eller kjellere, kan du være i stand til å se markert trelast ved å åpne opp badekars VVS dekselet. Men ikke alle Sears Homes hadde merket trelast!
 6. 6
  Se etter forsendelsesmerker. Forsendelsesmerker kan bli funnet på baksiden av millwork og listverk, og disse etikettene kan også bli funnet på ulike steder i kjelleren, som under en trapp. På forsendelsesetikett, kan du se en adresse, for eksempel "925 Homan Avenue, Chicago, Illinois." Dette var Sears hovedkvarter i 1900. Eller, det kan lese, "Sears Roebuck, Chicago, Illinois." Også se etter stempler eller merker, som viser at millwork ble sendt fra Norwood Sash og Door (Ohio), som var en leverandør av Sears millwork.
 7. 7
  Besøk tinghuset og inspisere gamle byggetillatelser og grantor poster. Fra 1911 til 1933 tilbød Sears boliglån. Sjekk grantor poster 1915-1940. Sears sluttet å tilby boliglån i 1933, men når et boliglån ble betalt i sin helhet, ble boliglån sluppet, så du kommer til å se etter at dokumentet også. En annen ting å se etter er originale byggetillatelser. Noen steder beholde disse eldre dokumenter. På byggetillatelse, bør en linje staten, "arkitektens navn." Det er der navnet "Sears Roebuck" vises.
 8. 8
  Inspisere våtromsinnredning for merker, som for eksempel "r" eller "sr". VVS, elektro og oppvarming utstyret ble ikke inkludert i grunnpakken hjemme, men kan kjøpes separat. Dette gjorde det mulig kunder til å velge "god, bedre eller best" kvalitet. Fra slutten av 1920-tallet til 1940, Sears våtromsinnredning noen ganger var stemplet med en "R" eller "SR". På pidestall vasker (bad) og kjøkken vasker, er merket på undersiden, nær fronten. På badekar, kan det bli funnet i det nedre hjørne på den side som er lengst fra karet tuten.
 9. 9
  Se etter merking på baksiden av sheetrock. En annen ledetråd som tyder på at du kan ha en Sears Home er tilstedeværelsen av Goodwall skjema Plaster (sheetrock). Hver 4 'av 4' sheet bar stempel "Goodwall" på baksida.

Tips

 • Sears ikke selge 100.000 boliger, som er ofte rapportert av media. I sin 1930 salgsfremmende litteratur, rapporterte Sears, "100 000 boliger nå støttet av vår garanti" (se 1934 Sears Modern Homes katalog, bakdeksel), men dette "garanti" omfattet salget av Sears byggevarer, også. Salgstall hentet fra aksjonær rapporter viser at Sears faktisk solgt rundt 70 000 - 75 000 av sine kit hjem. Dette tallet er mye mer sannsynlig, særlig i lys av det faktum at Aladdin Homes, basert i Bay City i Michigan, solgt ca 75.000 kit hjem i løpet av sine 75 år i settet hjem.
 • Husk at front verandaer er mest sannsynlig å ha blitt endret.
 • Kontakt det lokale historielag om hjelp og fører. Men husk at mer enn 80% av folk som tror de har en Sears Home er feil (se Advarsler).
 • Vær spesielt oppmerksom på taket linjer og skorsteiner og andre detaljer av konstruksjonen. Sears Homes ble målrettet designet for å ligne den populære boliger stiler av dagen. Neo Tudor (vist her) var en svært populær bolig stil på slutten av 1920-tallet og begynnelsen av 30-årene, men ikke alle Neo Tudors er Sears Homes. Hvis boligen fotavtrykk (ytre dimensjoner) er ikke en eksakt match til de utvendige dimensjonene i faget huset, så er det sannsynligvis ikke en ekte Sears Home.

Advarsler

 • Et sted mellom 30 - 50% av Sears Homes ble modifisert og tilpasset når bygget, noe som gjør identifisering av disse hjemmene vanskelig. "Husene som Sears Bygget" forteller historien om en homebuyer som ønsket to føtter lagt til hele bredden av sin 35 fot bred bungalow. Sears lykkelig enige om å denne endringen, lader wanna-be hus kun 50€ for de ekstra 70 kvadratmeter!

Eksempler

 • Jo enklere utformingen av hjemmet, jo vanskeligere vil det være å bekrefte at det er en Sears kit hjem.
 • Mer enn 80% av folk som tror de har en Sears Home er galt. Det er mange grunner til dette, men enkelt sagt, var det flere andre selskaper som selger kit hjem på nasjonalt nivå, for eksempel Gordon Van Tine, Aladdin, Lewis Homes, Harris Brothers, Sterling Homes og mer. Det er sannsynlig at navnet "Sears kit hjem" har blitt et generisk merke for "kit hjem."