Wkino

Hvordan bygge en naturlig foss med en filtrific forsvinnende vannsystem

Bygge en vakker bakgård foss og legge til en spennende dimensjon til noen landskapet som et nesten vedlikeholdsfritt alternativ til den tradisjonelle dammen. Når systemet ikke er i bruk, slå av pumpen for å spare vann og strøm, og se alt vannet forsvinner under jorden for et tryggere, alger-fritt vann funksjonen.

Denne veiledningen er laget for å hjelpe deg med både kreative og tekniske aspekter ved å installere en bakgård foss.

Trinn

Hvordan bygge en naturlig foss med en filtrific forsvinnende vannsystem. Bestemme banen til vannanlegget.
Hvordan bygge en naturlig foss med en filtrific forsvinnende vannsystem. Bestemme banen til vannanlegget.
 1. 1
  Bestemme banen til vannanlegget. Når kartlegge banen til vannanlegget, bør du vurdere svinger i bekken og fossen dråper. En naturlig utseende stream kanalen skal vises "tidløs", som om det alltid har vært der. For å best oppnå dette, velg en plassering med en skråning. Hvis du ikke har mye av en skråning å jobbe med, som et alternativ kan du velge å opprette vann som strømmer fra en stein eller rock gruppering. Du kan også opprette en subtil økning i høyde med et godt plantet landskapet berm eller rocke-beskårne som visker ut overgangen fra flatt til skråningen.
  Merk: Pass på at vannet funksjonen følger riktig lengde og bredde bestemmes av valgt system. Det er viktig å følge størrelsesbegrensningene for tilstrekkelig vann oppbevaring. For å sikre nøyaktig lengde og bredde under utgravingen du kan bruke verktøy som merking av maling for å markere bestemt bane.
  • Velg et sted for den Filter Tank. I denne installasjonen Filter Tank kan plasseres eksternt fra slutten av vannanlegget. I forhold til slutten, kan toppen av filtertanken plasseres selv med bakkenivå rundt vann-funksjonen (ved grade), eller det kan plasseres utfor fra funksjonen vann (under klasse)
  • Velg Intake Route. Filter Tank kan plasseres etter behov for å unngå en hindring, holde den ut på plenen, eller være best på linje med ekstra vanntanker. Inntaket rute er at av røret mellom Fixed Skimmer og Filter Tank. Med denne type system kan du plassere Filter Tank bort fra vannet funksjonen gjør at du kan tilpasse inntaket rute til best passer din landskapet.
   Felles Intake Posisjonering: Inntak ruter for 4 "IPS rør (opp til 80 GPM) og 6" IPS rør (opp til 200 GPM) kan ha inntaket rør løpe rett og nivå opp til 50 fot (10ft mindre per bend).
 2. 2
  Grave for den forsvinnende bassenget eller stream ending.
  • Alternativ 1: End i en bekk. Å avslutte vannanlegget som vist nedenfor til venstre, grave 6 "dyp på samme bredde som bekken.
  • Alternativ 2: Slutt på en Vanishing bassenget. Grav 9 "dypt for å tillate en 3" dyp forsvinnende bassenget. Hvis det er en foss ovenfor dette, bør lengden av dette område være minst 1-1/2 ganger slipp av fossen å inneholde fossen sprut. For installasjoner usteringskruen med et moment på T390F Filter Tank, grave 10 "dypt for å tillate en 4" dyp forsvinnende bassenget.
 3. 3
  Grav skimmer lomme. Skummeren lomme er plassert ved enden av den vann-funksjonen. (Se bilde til høyre)
 4. 4
  Bor dreneringshull. (Se bilde til høyre)
 5. 5
  Grave den sentrale stream området. Grave ut Stream Channel. En naturlig utseende stream viser tegn til erosjon fra år med vann carving en sti gjennom landskapet. Unngå en "flying stream look" der vannet renner over overflaten eller synes forhøyet uten aldring eller tegn. Følgende instruksjon er en generell henvisning for å holde vannføringen i bekken kanalen og hjelpe deg å bygge en naturlig vann funksjonen. Mens utgravde dybder vil variere med hver-anlegget bør utgravde strømmen dybde aldri være mindre enn 6 "dyp. Det utgravde dybde bør øke hvor strømmen synker. Dette vil ikke bare holde strømmen av vann i bekken, men også å skape en illusjon at vannet funksjonen er en naturlig del av landskapet, ikke et tillegg til det.
 6. 6
  Skjær foss dråper i kanalen
  • Vurder følgende skråningen alternativer når graving for fossen drops. Avhengig av hvordan steinene vil stable opp - toppen utslippet stein kan hvile (A) på toppen av trappen, og (B) hviler på en litt laftet hylle, eller (C) for korte dråper, bare forlenge opp en tomme eller to foran trinnet.
  • Tykke Weir bergarter kan kreve en noe forsenket hylle for å redusere tykkelsen av demningen. Baksiden av demningen skal samsvare med grus dybde blir plassert i bekken kanalen.
 7. 7
  Fossen starter graving og plassering. Grave en sokkel for Waterfall Starter
  • Velg alternativ A eller B.
 8. 8
  Plasser underlaget
  • Fjern Sharp Debris fra Stream Channel. Sørg for at de utgravde kanalen er fri for steiner, stokker og røtter som kunne punktere liner. Hvor flere lag av bergarter vil bli stablet, kan en liten mengde fuktede sand legges til at en jevnere undergrunnen.
  • Legg stoffet underlag. Overflødig stoff bør brukes for demping store rock plasseringer.
 9. 9
  Plasser gummi liner.
  • Lå den gummi-duken over stoffet. Vær sikker på at ingen steiner faller mellom lag av underlaget og liner, da dette kan skade duken og muligens føre til en lekkasje.
  • Sentrum duken fra topp til bunn og fra side til side. Ikke være i en hast for å skjære av overskytende liner, som det kan trimmes senere. La alltid litt ekstra liner for å henge utover siden. Opp til 6 "av overskytende foringen kan lett bli foldet under som det endelige bergarter blir plassert.
  • Unngå å lage lateral folder som kan traversere vann over sideveggen. Husk at alt vann som fang eller sprut mot en sidevegg må være i stand til å strømme tilbake inn i kanalen. Vær veldig oppmerksomme på dette når du plasserer steinene.
  • Fossen faller gjeng og samle liner fra sidene, så gi deg selv god liner å jobbe med i disse områdene.
 10. 10
  Plasser steinene
 11. 11
  Klipp av gjeldende porter. Klipp av portene som du har tenkt å bruke, enten før eller etter at du plasserer Filter Tank.
 12. 12
  Grave for filteret tank og eventuelle utvidelse tanker. Nå som du har etablert hvor avslutning karakter vil være rundt vannet funksjonen kan du grave for den Filter Tank. Grave hullet slik at toppen kanten av Filter Tank er på nivå med den laveste kanten av vannanlegget. Merk: Når graving sørg for å planlegge for Filter Tank og eventuelle Ekspansjon Tanks. Kontroller at Filter Tank og eventuelle Ekspansjon Tanks vil passe innenfor det utgravde området med ca 6 "med plass for tilkobling beslag.
  • Gi rom for en "av komprimert sand under filtertanken. Denne pute bunnen av filtertanken og også gjør utjevning enklere.
 13. 13
  Nivå filtertanken
 14. 14
  Koble ekspansjonstanken manifold til å filtrere og utvidelse stridsvogner. Koble Filter Tank til eventuelle ytterligere utvidelse tanker. Filter Tank (vist til høyre) har en Expansion Tank-tilkobling port på forsiden av tanken.
 15. 15
  Kjør inntaket rør til vann-funksjonen
  • På Karakter: Grav inntaket grøft fra kanten av duken til Filter Tank. Hvis Filter Tank er på nivå med vannanlegget, grave inntaket grøft slik at røret skal være nivå.
  • Under Grade:
   • Når toppen av filtertanken er plassert lavere enn kanten av den forsvinnende bassenget, blir kanten av bassenget referansepunkt. For å finne penetrasjon punktet i inntaket pipe, måle ned 8-3/4 "for 4" og 6 "rør og 10-3/4" for 10 "rør. Elbow ned tilsvarende for å koble til Filter Tank inntak port.
   • Plasser Flex-Coupling over innsugingsporten og stram rustfritt stål klemme.
   • Sett inntaket røret inn i koblingen og stramme rustfritt stål klemme.
 16. 16
  Kjør inntak rør gjennom duken og koble til den faste skimmer
  • Bruke papp tracing mønster, tegne en sirkel på duken på midtpunktet av røret. Merk: Tillat en utvidelse fold under røret.
  • Med saks, klippe ut spores sirkel fra duken.
  • Strekke duken over røret, og dette skaper et stramt ermet bånd rundt røret.
  • Plasser flex-collar over gummistrikk og stram.
  • Koble Flex-Kobling til røret.
  • Sett skimmer utløp til Flex-kopling.
 17. 17
  Kontroller alle rustfrie klemmer har blitt strammet. Deretter fast tilbakefyllingsmasse over røret for luftinntak, slik at den vil holde seg vannrett når det gjelder tid for å fylle systemet med vann.
 18. 18
  Koble pumpen utslipp og flex-rør
 19. 19
  Koble til fossen starter (s). På toppen av bekken gjenta "Koble til Liner" (§ 6-2 og 6-3, trinn 1-5) med mindre sporing platen og 3 "rør inkludert i Waterfall Starter Kit Trinn 6:. Sett Waterfall Starter utløp til Flex-kopling.
 20. 20
  Disguise fossen starter (s). Place stein på toppen av fossen Starter så kilden til vann er skjult.
 21. 21
  Plasser sement bak fossen Weir bergarter. Ved hver foss drop, plassere en stripe av betong over lengre stoff å tvinge vannstrømmen over Weir bergarter.
 22. 22
  Filter tank overløp. Overflyt tillater overskytende regnvann til å gå ut av overstrømmen heller deretter puddling opp på bunnen av vann-funksjonen.
  • Hvordan Overflow Works: Når systemet er slått av, påfyll vann i bekken Filter Tank og utvidelse tanker til bunnen av "Overflow" port. Regnvann vil fylle ethvert fordampningstap til vannivået i filtertanken stiger til bunnen av overløp. Overflødig regnvann renner nå ut overflyt å hindre en stående pool av vann fra å utvikle over toppen av grusen når systemet ikke er i bruk.
  • Renne Alternativer.
   Renne til sommertid. Før spillrøret å renne inn i en eksisterende skråning. Dette er foreslått når du har en skråning i landskapet som støtter overflødig vann renne av.
   Renne til Storm Drain. Hvis du ikke kan renne til over bakken, knytte spillrøret inn i en eksisterende verksted avløp eller downspout avløp.
   Merk: Hvis ingen av de ovennevnte alternativene er mulig, kan overflødig regnvann dreneres inn i en grus sump i god avstand fra Filter Tank.
 23. 23
  Fyll systemet med vann. Sørg for at inntak rør har blitt backfilled. Hvis du installerer en valgfri Auto-Fill eller Pump Shut-Off, disse skal plasseres (se avsnitt 10) før du legger vann. Fyll systemet til bunnen av overløp og slå på pumpen.
 24. 24
  Skru på vannet funksjonen. Vann bør vende tilbake til filtertanken før alt vannet er pumpet ut av tanken. Hvis du går tom for vann dette indikerer at du er kort på containment. Hvis du har tenkt å slå av systemet regelmessig, bør ekstra vann oppbevaring legges (Ekspansjon Tanker).
 25. 25
  Juster Fast skimmeren etter behov. Juster Skimmer Høyde. Trimme eller senke skimmer som nødvendig for å få plass til pumping volum. Du ønsker ikke operativsystemet vannstand renner over toppen av duken. Drifts vannivået ikke bør være nærmere enn 2 "fra toppen av forlengelsesrøret.
  For å senke Skimmer. Fast Skimmer er designet for å bli senket på to måter. Den eksentriske Kobling kan roteres for å redusere drifts vannstand (A), og for høye strømmer Fast Skimmer åpningen kan også bli kuttet ned (B). En eller begge av disse justeringene vil senke driftsnivået av den forsvinnende bassenget.
  Å heve Skimmer. For å heve skimming dybde ved å rotere Eccentric Coupling.
 26. 26
  Fullfør plassere stein rundt den faste skimmer. Fast Skimmer kan skjules med naturlige elementer eller ferdig med en rustfritt stål Rist (bruk riser kit hvis det blir bladene faller ned i bekken).
 27. 27
  Ting å sjekke:
  • Sørg for at alle rustfrie klemmer har blitt strammet før tilbakefylling.
  • Sørg for at alt vann som strømmer nedover elven finnes innenfor duken.
  • Kontroller at det er minst 2 "mellom toppen av foringen og drifts-nivået for den forsvinnende Pool. Hvis ikke, heve duken følgelig forkorte høyden av skimmeren, eller redusere pumping volum.
  • Kontroller at systemet kan slås av og deretter slås på igjen uten å legge vann.
  • Sørg for at terrenget rundt Filter Tank er gradert slik at overflatevann ikke samler rundt det.