Wkino

Hvordan å forsegle og beis trykkimpregnert tre terrassebord

De fleste dekk er laget av trykkimpregnert furu. Her er hvordan å holde dekk ser stor og beskyttet.

Trinn

Hvordan å forsegle og beis trykkimpregnert tre terrassebord. Fjern flekker, mugg og gamle avslutt med en kommersiell dekk rengjøringsmiddel.
Hvordan å forsegle og beis trykkimpregnert tre terrassebord. Fjern flekker, mugg og gamle avslutt med en kommersiell dekk rengjøringsmiddel.
 1. 1
  Fjern flekker, mugg og gamle avslutt med en kommersiell dekk rengjøringsmiddel. Høytrykksvask er nesten alltid et must på eldre dekk, men pass på å ikke bruke for mye press. Du kan skade treverket hvis den er slått opp for høyt. Vanligvis 1500-2500 PSI er tilstrekkelig for trykkimpregnert trelast. Holde seg mellom 1200-1500 PSI for sedertre og redwood.
 2. 2
  Etter rengjøring av tre, la overflaten tørke godt. De fleste malinger krever at veden bør være tørr før påføring. Det finnes unntak. Thompsons Water Seal Avansert Wood Protectors kan brukes på fuktig trelast, så det er mulig å rengjøre og vanntett dekk på en dag. Les instruksjonene på produktet du bruker for temperatur og vær retningslinjer, tørketid osv., og følg dem!
 3. 3
  Velg ditt finish. Du kan bruke en olje base eller vannbasert lakk eller beis, fast eller semi-transparent. Den beste metoden for å anvende materialet er med en børste eller en planstryker på en lang håndtak, tilgjengelig til enhver jernvarehandel. De fleste materialer kan sprøytes også, men du vil ende opp som trenger mye mer produkt på denne måten. For et stort dekk, vil sprøyting spare tid, men du bør børste materialet inn i treet. Dette vil hjelpe til med ensartethet og gi en bedre jakt jobb.
 4. 4
  Ferdige.

Tips

 • Det er en myte at treverket må "vær" ubehandlet i flere måneder før de blir behandlet. Dette er usanne og forlater dekk sårbare for skader. New trykkimpregnert trelast bør få lov til å vær i 30 dager før de blir behandlet. Enkelte produkter kan brukes umiddelbart til ny trykkimpregnert trelast - sjekk etiketten. Cedar og redwood kan behandles umiddelbart.
 • Hvis klart belegg bruke to strøk og påfør et tynt lag etter 6-8 måneder med forvitring.
 • Bruk en klar produkt med UV-beskyttelse i solfylte områder.
 • Test dekk ved sprut vann på det. Dersom vannet er absorbert inn i treverket den har liten eller ingen tetning, og vil forråtnelse med mindre behandles. Hvis vannbassenger i perler eller går utenfor dekk det er beskyttet.
 • Forsegle den åpne enden korn av veden godt. Dette vil bidra til å stoppe fukt fra å komme inn i trelast.
 • Ensfarget flekken vil bidra til å forlenge livet til en eldre dekk som er i ferd med å sprekke og sjekke. Påfør et strøk av solid flekken, la dekk været for et år og deretter bruke et annet strøk. Ikke prøv å bygge materialet opp for mye på en gang.
 • En rull er anbefalt over en sprøyte. Sistnevnte vil forbruke mye mer sealer og er vanskelig å kontrollere.
 • Hvis det er hårfine sprekker / hull i treverket disse bør fylles. Du kan gjøre dette ved å bruke olje deretter bruke en pussekloss for å kjøre over området med fin karakter slipepapir. Dette skaper etter hvert en tre / olje slury som fyller sprekker og forsterker skjønnheten i tre.
 • Litt klorin blandet 50-50 med vann er bra for å drepe mugg som kan vokse på dekk etter at du lakkering. Hvis dekk er å få noen mugg eller grønn mose, prøv en liten flekk å se etter fargeendringer. Bruk mindre blekemiddel og mer vann for å drepe mugg og ikke blekemiddel ut fargen. Bruk hansker, hudbeskyttelse og øyebeskyttelse ved bruk blekemiddel.

Advarsler

 • Et dekk som ikke får mye sollys er mer sannsynlig å ha mugg flekker og grønn mose. Dette er en svart farging eller grønn sopp. Prøv å unngå oljebaserte produkter når dekket ikke får en god mengde sollys.
 • Trykkimpregnert trevirke kan inneholde arsen, bør så ekstrem forsiktighet brukes når du sliper den. Arsen er kjent for å forårsake kreft hos voksne og barn.
 • Bruk en lys flekk hvis dekk får mye sollys. En mørk flekk vil gjøre veden blir varmere.
 • Et klart mål må vanligvis behandles oftere.
 • Ikke bruk lakk!
 • Behandlet trelast holder ikke malingen godt, så unngå å male.
 • Når dekket er i nærheten av en klorert svømmebasseng, sjekk ditt valg av flekker og oljer fordi klor damp kan føre til at noen oljer for å bli ugjennomsiktig.
 • Vær forsiktig når du bruker en sprøyte og fugemasse på dekk. Den over spray kan drepe nærheten gress og busker. For å hindre dette dekselet tilstøtende grønne med en presenning eller aviser.
 • Tetningsmasse kan dryppe mellom terrassebord, så bruk tarps under dekk for å unngå flekker en sement pad.
 • BRANNFARE: Før du kaster filler, spre dem ut for å tørke helt. Varmen som genereres fra å fordampe avslutning på en haug med filler kan starte en eksplosjonsartet brann. Hvis du bruker latex flekken, rent utstyr med såpevann. Hvis du bruker oljebasert selfangere, rent med tynner eller white spirit..