Wkino

Hvordan bygge din egen krise katastrofe kit

Har du noen gang lurt på om nødhjelp? Noen mennesker bryr seg ikke og forberede et kit som denne artikkelen etter at katastrofen har skjedd, også kjent som for sent. Med denne artikkelen raskt lage din egen krise katastrofe kit som bør holde deg i live og behagelig for 3 dager, kommer det kanskje.

Trinn

Hvordan bygge din egen krise katastrofe kit. Definere hva overlevelse betyr for deg.
Hvordan bygge din egen krise katastrofe kit. Definere hva overlevelse betyr for deg.
 1. 1
  Definere hva overlevelse betyr for deg. Det kan bety å beholde alle fingrene og tærne, eller fortsetter å leve i luksus.
 2. 2
  Avgjør om du vil ha en "en gang bruker kit" med disponibel elementer, eller et kit som kan gjenbrukes. Dette blir ganske viktig av to grunner, den første er at en gangs bruk kit vil kun bli brukt når døden er på linjen, er den andre en gang bruke kits vanligvis faller inn i "bare overleve-med eller uten mine lemmer festet" definisjon av overleve. En gjenbrukbar kit kan bli en del av en livsstil, snu mange "katastrofer" i ubehageligheter eller opplevelser.
 3. 3
  Unngå over pakking (med mindre du har en ledig winnebago). Det er fristende, og det vil ta litt disiplin, men motstå trangen til å si "Jeg trenger dette". Et kit som er for stort eller for tung er mange ganger bare som ubrukelig som ingen settet i det hele tatt.
 4. 4
  Finne ly. Dette er en av de høyest prioriterte. Solen vil bake deg, vil regnet fryse deg (hypotermi kan sette inn raskt i løpet av høsten, våren og vinteren hvis du er våt), og med mindre du er heldig nok til å bli sittende fast i et godt miljø (som Tahiti), mangel av ly vil være mer enn en ulempe. Shelter kan være et telt eller presenning, en søppelsekk eller tube telt (hvis du bare ønsker å overleve), eller en Winnebago. En flott ting er en rip stop nylon poncho som kan legges flatt og kan brukes som et telt. Disse er veldig allsidig, de er lette, veldig tøff, de doble eller tredoble plikt (et must hvis kit er å være lett nok til å bære), og noen av disse kan brukes sammen for å lage et større telt hvis du er med andre. Kontroller at du har et lite tau og staver langs.
 5. 5
  Sørg for at du har vann. Det er anbefalinger massevis for hvor mye vann for å sette inn settet. Har 30-60 oz per dag minimum, avhengig av størrelsen din. Hvis du er veldig liten ta det tidligere, større, sistnevnte. Dette er det laveste beløpet du bør ta. Noe mindre enn dette og du vil begynne å seriøst gamble med livet ditt. Regjeringen sier én liter per person per dag, men dette inkluderer vann for vasking, matlaging, etc. Alternativer for vann omfatter steriliserte bokser, steriliserte Mylar poser, vann flasker og beholdere som kan gjenbrukes. Den sterilisert vann (pose eller boks) er fryktelig praktisk hvis du ikke la deres relative utilgjengelighet holde deg fra å bruke dem når du trenger det. De har en fem års holdbarhet, og du kan bare glemme dem. Vannflasker må byttes ut årlig og tar opp mye ekstra plass, men er ellers god. Du kan også få gjenbrukbare beholdere (vanligvis sammenleggbare plast) som fungerer bra hvis du sterilisere vannet (og holde den steriliseres) eller vask dem og erstatte vannet ofte. Vannrensing tabletter er et alternativ, men på grunn av sin smak (de kan gjøre deg syk) du kan ikke ha dem. Noen Sporting outfitters har vannrenseanlegg.
 6. 6
  Ta 2000 kalorier av mat per person per dag. Det er mange muligheter, men det beste krever ingen forberedelser og ingen kasseroller eller retter å spise. Mat barer av alle typer faller i denne kategorien, som gjør granola, GORP, etc.. De virker godt, men bør skiftes årlig eller i henhold til deres utløpsdatoer. The Coast Guard bruker en mat bar med en fem års holdbarhet. Få de med masse forskjellige, for eksempel nøtter, hele korn, osv... Bor på mat barer i tre dager er ikke så ille, bortsett fra at du ville svømme den engelske kanal for en burger på slutten. Den nest beste type mat er Mylar type-Mylar poser med tunfisk, MREs (klar spise måltider), osv.. De krever kjøkkenutstyr, men tunfisk kan spises ut av posen, så kan de mres riktignok med litt mer problemer. De store mengder emballasje og overflødige elementer i mres har alltid holdt meg fra å bruke dem som en seriøs matkilde hvis plass og vekt er et problem. Merk: spise så sunt som mulig. Ikke fall for den "ta masse godteri og junk food for komfort og energi" gig. Sukker fører til en krasj i energi proporsjonal med høy sin. Den understreker også ut kroppen, og i en stressende situasjon er det det siste som bør spises. Hele korn, nøtter, etc. vil gi gradvis, selv energi og gi de nødvendige fettstoffer, proteiner og næringsstoffer som trengs - behov som øker i tider med stress.
 7. 7
  Få varme senger. Ull og fleece er de beste teppe valg. Både holde på varmen selv når det er vått, ull er flammehemmende, er fleece veldig lett. Hvis du er i et område hvor brannen er sannsynligvis et problem, feste med ull med mindre det er litt for tung. Hold deg unna bomull, som det transporterer varme fra kroppen når det er fuktig. Få oransje tepper hvis du kan, er dette en mye areal for signalering (selv om et barn er pakket inn i det). Det er en god idé å inkludere en folie type nødsituasjon teppe. De kaster opp veldig små og kan fungere som et bakken klut, kan den beholde kroppsvarme, fungerer som en fuktsperre og vindjakke, etc.. Ikke kjøp all blesten rundt sin fantastiske varme refleksjon egenskaper, men - det bare reflekterer strålevarme-og det er tross alt bare folie. Personer i svært kaldt klima kan undersøke kjøpe en ned sovepose for alle camping din og lagre det i din 72-timers kit. Det pakker utrolig liten og lett og er utrolig varm.
 8. 8
  Pakk hygieneartikler du trenger for å bo komfortabelt, men ikke overdriv. Toalettpapir, bomull bandanna (for ansiktsmaske, vaske tøy, etc), baby kluter, såpe, potte poser, og en N95 støv / virus maske er essensielle. Andre viktige elementer inkluderer en tannbørste / lime, gummihansker, og feminine servietter.
 9. 9
  Forberede et førstehjelpsskrin. Får ikke en standard førstehjelp kit med 3200 bandet hjelpemidler og noen aspirin. Få en rull med gasbind, noen gasbind pads, medisinsk tape, noen smertestillende tabletter, alkohol våtservietter, noen brannsår / såret fløte, litt blod koagulant (som cayenne, som også antibiotika), og litt vaselin eller en annen smøremiddel / fuktighetskrem. Du må gjøre dine egne band-hjelpemidler fra gasbind og tape, men vil du være i stand til å dekke de fleste andre mindre skader.
 10. 10
  Omfatte verktøy og redning hjelpemidler. Igjen, ikke over pack. Du trenger lys (lys pinner eller en sveiv lommelykt), varme (varmepakninger), og en fløyte. Ekstra "trenger" elementer er: Brann starter kit, flerbruksanlegg tang, skytevåpen, lite tau, sveiv radio, duct tape, og en sammenleggbar sag. Du ønsker kanskje å ta en liten lommekniv (med en sag, saks, pinsett, skarp kniv, krok) Vanligvis alt annet ikke er nødvendig. Hvis du bor i landlige Idaho kan pakke en bit av fiske streng og en krok, men ikke overdriv. En godt gjennomtenkt utvalg av verktøy som allerede er i et kit er www.Gorgimi.com, følg linkene til sine "Tools".
 11. 11
  Bestem hva du skal pakke den inn. Et Rubbermaid er lett tilgjengelige, men ikke prøv å bære det overalt og lokket kan komme seg lett (ja, jeg har hatt innholdet spredt over motorveien fra baksiden av en trailer). Tørre Vesker, Duffel er, dag pakker, osv. er alle levedyktige alternativer, avhengig av budsjett og plassering. Hvis du ønsker å være i stand til å bære det, og vil at det skal være vanntett (en god idé-huske på at de fleste naturkatastrofer i USA er knyttet til vann), er en tørr bag som kan bæres som en ryggsekk på beste alternativet. Mange er tøff og vanntett, og noen kan utføres på flere forskjellige måter. Zip topp fryseposer (disse er tyngre enn "oppbevaring" poser), kan holde ut elementer gruppert sammen i sekken og holde dem tørre, også. Hvis det er et viktig element, som fyrstikker, pakk elementet i to poser med glidelås endene peker i ulike retninger. Små resirkulert containere, kan like pille flasker og Altoids boksene kan bli brukt til å huse kits for sying, fiske, personlig hygiene, og et ID-pack.
 12. 12
  Prøv det ut! Ta det camping, bruker den ofte. Kjøp elementene som camping utstyr og lagre dem i 72-timers kit. Du vil få penger ut av det og vet hvordan det hele fungerer når du virkelig trenger det. Sannsynlig, vil din kit bli det stedet hvor du alltid gå når lysene går ut, når du ikke kan få den pose chips åpne i bilen med tennene, når du står fast på siden av veien, når du kan 't finne en lommelykt noe annet sted, og selvfølgelig når som tre meter snø pins deg ned på en øde strekning av Iowa motorveien.
 13. 13
  Kjøp "selv drevet radioer" og "selv drevet lommelykter". Disse gir lys, info., Spesielt om hva som forårsaket krisen, og batteriene vil ikke være tilgjengelig i en nødssituasjon. Også få gløden kjepper. Sikrere enn stearinlys, spesielt hvis det krise er en tornado, skjelvet som rippet opp gassledninger, oppdager du gass. Noen av disse enhetene er designet for å lade mobiltelefoner, og dermed bare et nedskutt mobiltelefon tårnet vil være grunnen til at mobiltelefonen din ikke fungerer, med mindre du brøt mobiltelefonen selv.
 14. 14
  Ferdige.

Tips

 • Ha en liste over leger og familie kontakter i pakken din, sammen med din personlige informasjon. Hvis noe skjer med deg, hvem skal vi ringe? Har du allergi? Hvem er du og hvor bor du?
 • Begynn på nytt fra toppen og vurdere et kit for ditt kjæledyr, også.
 • Hold litt cash i settet. Hvis det er en krise som fører til at bankene å lukke eller minibanker ikke er tilgjengelige, kan du oppleve at du vil trenge det.
 • Øke vann basert på sesongen og området der du bor. Canada anbefaler 2 liter vann per person per dag. Arizona State Emergency Management Agency anbefaler 1-2 liter (4-8 liter) per person per dag. Praktisk erfaring er din beste læreren - komme ut der og teste kit.
 • Kjøp de beste elementene som du har råd. Du kan bruke dem i din normale friluftsliv-bare husk å sette dem tilbake i katastrofe kit når du er ferdig, og sørge for det
 • Bare bruke materialer i pakken for de mennesker som du har forberedt hvis det ikke kan byttes umiddelbart. Andre som er uansvarlig bør ha forberedt en for seg selv og vil tappe ressurser fra hva du har ansvarlig forberedt for deg og dine.
 • Kontroller at du har spill og bøker for å holde deg underholdt.
 • Alltid følge råd fra tjenestemenn. Din nabo er ikke en offisiell, med mindre man (han / hun) bor i ditt område, er en politimann, brannmann, Sivilforsvaret offiser, militær politimann.

Advarsler

 • Ikke overdriv, men ikke under gjøre det heller.
 • Denne pakken vil ikke garantere overlevelse

Ting du trenger

 • Drikkevann
 • En redningsvest
 • En øks
 • Tepper
 • Hermetikk
 • Førstehjelp forsyninger
 • En radio og / eller en nødtelefon
 • Batterier
 • Sko
 • Fyrstikker, stearinlys og / eller en lommelykt.