Wkino

Hvordan å dekke lukten av en sigarett

Hvis du røyker mot viljen til dine foreldre, partner eller venner du kan trenge å skjule din stygg vane, akkurat som lukten som stikker med deg uansett hvor du går, slik at de vil fortsatt elsker deg:-).

Du kan også bli nødt til å dekke sigarett lukt fra sjefen din og kolleger, rett og slett på grunn av sosiologiske problemstillinger, eller for mer alvorlige saker, slik som helseforsikring, jobb vedlikehold, eller for å sørge du ikke ødelegge sjansene for å få som etterlengtet opprykk.

Så her er rask praktisk guide på hvordan du gjør det.

Trinn

Hvordan å dekke lukten av en sigarett. ] Enda bedre, hvis det er kaldt ute, kan du sette på en tykk (skinn, etc.).
Hvordan å dekke lukten av en sigarett. ] Enda bedre, hvis det er kaldt ute, kan du sette på en tykk (skinn, etc.).
 1. 1
  Munn: tygge tyggegummi. Munn spray 'lukt bærer vanligvis ut raskt, eller du kanskje ikke liker smaken, men de jobber også. Børsting du tenner eller bare smake en liten bit av tannkrem vil gjøre det også.
 2. 2
  Hands: vaske den godt med såpe. Dette vil ikke dekke lukten helt, men er den mest praktiske måten. Flytende såpe fungerer bedre, som lukten holder seg til hånden din lenger, som dekker lukten av røyk. Hvis du er en kvinne (eller en mann som ikke tankene) kan du bruke din favoritt håndkrem eller fuktighetskrem. Ikke bruk både flytende såpe og lotion, som det vil være litt av en stinkende rot. Bare ikke bruk parfymene eller andre parfymer i hendene, så folk vil nok merke det og ber deg om det. Unngå også, selvfølgelig, legger hånden nær andres nese - spesielt kjæresten din / kjæreste 's.
 3. 3
  Face: en alkoholserviett vil gjøre jobben, men kjæresten din / kjæreste er sannsynlig å legge merke til. I stedet, bare sette en bit av deodorant nær halsen, på denne måten vil folk bare tror du legger på litt for mye av det, og ikke at du prøver å dekke noe. Hvis du bruker parfyme, bare gjøre det samme. Men vær forsiktig, hvis du ikke vanligvis gjøre bruk av parfymer og parfymer, IKKE BRUK DET bare for å dekke lukten av sigaretter, som folk er svært sannsynlig å legge merke til, og ber deg om det.
 4. 4
  Klær: gni tørre renere ark på det vil fungere. Hvis du kan, ta noen jakke eller frakk på seg av før røyking, og når røyking utenfor, alltid gjøre det med ryggen mot vinden, slik at røyken vil blåse bort fra deg, ikke direkte til ditt ansikt, klær og hår.
 5. 5
  Hår: gre kremer som noen kvinner bære rundt i de vesker vil fungere. Eller bare sette håret tilbake før røyking.
 6. 6
  ] Enda bedre, hvis det er kaldt ute, kan du sette på en tykk (skinn, etc.) Jakke som du bare bruker til røyking. Bruk en lue som du kan dekke alt håret med. Bruk tynne hansker hvis mulig. Ta dem av før du går inn. Røyk stå opp så lukten ikke kommer ned i buksa eller sko. Ikke holde re-frites eller butts på deg fordi det sannsynligvis lukter det verste (men ikke søppel - det tar omtrent samme tid for et par jeans og en sigarett baken for å brytes.)

Tips

 • Aldri kommer hjem luktende av cologne, er dette den ultimate brenne. Det første foreldrene dine vil si er "Hvorfor har du på deg cologne?". Dette gjelder ikke hvis du vanligvis slitasje en sterk cologne som foreldrene dine ikke ville merke noe utenom det vanlige.
 • Hvis du røyker ute og du er alltid tyggegummi hver gang du kommer hjem, og foreldrene dine er forsiktig, kan de mistenker noe. Så sørg for at du tygger tyggegummi rundt dem en gang i blant, eller forlate huset tygde det allerede og bare erstatte den før du kommer tilbake. Sukkerfri tyggegummi, i motsetning til sigaretter, er også bra for helsen din som det renser tennene.
 • Aldri komme hjem luktende av en alkohol bomullspinne, er dette igjen et stort brannsår.

Advarsler

 • Røyking er dårlig for helsen din. Nå som du vet at hvis du føler deg skyldig, stopp. Slutte å røyke, det vil si ikke å ha dårlig samvittighet. Spesielt hvis du er sykepleier, gravid, eller kan bli gravid.