Wkino

Hvordan å vokse grønn paprika

Økende grønn paprika kan være et ideelt alternativ for alle som ønsker å være gartner. Med litt hardt arbeid og omsorg, kan du steller pepper planter til å produsere levende og næringsrik grønne grønnsaker som vil rival noen du kan finne i butikken eller bondens marked. Fordi plantene krever omsorg til å blomstre, å vite hvordan å dyrke grønn paprika riktig er avgjørende for din suksess som en pepper gartner.

Trinn

Hvordan å vokse grønn paprika. Velg en rekke grønn pepper som vokser godt i det området du bor.
Hvordan å vokse grønn paprika. Velg en rekke grønn pepper som vokser godt i det området du bor.
 1. 1
  Velg en rekke grønn pepper som vokser godt i det området du bor. Det finnes en rekke ulike typer grønne pepper planter tilgjengelig på markedet, noen mer tolerant av varme eller kulde enn andre, så du må velge et utvalg som passer best med ditt klima. Sjekk frøet emballasje for en indikasjon på hva regionene de vil gjøre best i, eller spør en gartner eller megler for å få hjelp. Du kan også undersøke hvilke varianter gjøre det bra i ditt område på nettet.
 2. 2
  Plant grønn pepper frø innendørs. Starte frøene ca 7 til 10 uker før du er klar til å plante dem utenfor. Spiring matter er et flott alternativ for planting paprika, da de vil holde frøene varmere og fuktigere enn standard plantasjeeiere.
 3. 3
  Hold frø poser på et sted som er gjennomgående varm. Vanne dem bare når jorden er tørr på berøring. Hvis mulig, legg frøene under en varmelampe for å hjelpe frøene oppnå en konstant temperatur på 80 grader Fahrenheit (27 grader Celsius) mens de er innendørs, som vil hjelpe dem å vokse raskere.
 4. 4
  Grave en grøft. Tar sikte på å plante de unge pepper planter ca 7 tommer (17,8 cm), og plass dem omtrent 18 til 24 inches (45,7 til 61,0 cm) fra hverandre. Den ideelle beliggenheten til anlegget vil være i full sol med rik, luftet jord.
 5. 5
  Transplantere dine paprika i grøften. Prøv å gjøre dette 2 til 3 uker etter den siste våren frost i ditt område. Utetemperatur og jord bør konsekvent ikke være mindre enn 65 grader Fahrenheit (18 grader Celsius). Hvis du kjøper semi-modne grønne pepper planter fra din lokale planteskole, er dette også den ideelle tiden å sette dem i hagen din.
 6. 6
  Dekk til røttene av pepper anlegget. Bruk en jevn blanding av skitt gravd fram fra grøften og kompost, som vil gi viktige næringsstoffer til planter.
 7. 7
  Vann de grønne pepper planter regelmessig. Jorda bør være fuktig og varmt hele tiden å oppmuntre plantene til å blomstre og vokse.
 8. 8
  Dekke plantene med en rad dekke. Gjør dette hvis temperaturen synke under 65 grader Fahrenheit (18 grader Celsius) i løpet av noen kvelder. Raden dekker beskytte sensitive blomstrer og holde plantene varm.
 9. 9
  La paprika å vokse til et minimum på 3 til 4 inches (7 0,6 til 10,2 cm) før plukking. Dette tar omtrent 50 til 70 dager fra tidspunktet for transplantasjonen, avhengig av variasjon av pepper.

Tips

 • Den perfekte utetemperatur for dyrking av grønn paprika er dagtid temp på rundt 75 grader Fahrenheit (24 grader Celsius) og en nattlig temperatur på ca 65 grader Fahrenheit (18 grader Celsius). Alle temperaturer som er varmere eller kaldere vil stunt veksten av pepper planter og forbyr dem fra å bære grønnsaker.
 • Unngå bruk av kunstgjødsel mens vokser paprika. Den nitrogen inne de fleste kjemiske tilsetningsstoffer er for harde, og det vil føre til at anlegget stammer for å vokse seg stor, men ikke gi noen paprika.
 • Hvis bladene av din grønne pepper anlegget er visner, plantene er sannsynlig for varmt. Prøv å øke mengden av kaldt vann du leverer, skyggelegging plantene i de varmeste delene av dagen, eller fjerne noen plast presenning eller mulch fra jorda rundt plantene.
 • Plant pepper frø innendørs i et såing boks laget av margarin pakker. Sett denne boksen på panseret av den sentrale oppvarming enhet eller over en varm ovn eller radiator. Sette et bord under boksen når temperaturen blir for høy. Se Google såing boks

Advarsler

 • Unngå å plante dine grønne pepper planter før de dagtid og nattestid temperaturer utenfor er gjennomgående over 50 grader Fahrenheit (10 grader Celsius), eller plantene vil fryse og sannsynligvis dø.

Ting du trenger

 • Grønn pepper frø eller planter
 • Spiring matte
 • Varmelampe
 • Kompost
 • Vann
 • Row dekselet