Wkino

Hvordan å være hyggelig mot kjæledyrene

Alle trenger å vite hvordan å være hyggelig mot sine egne kjæledyr! Her er noen tips for å være hyggelig mot ditt kjæledyr og andre dyr.

Trinn

Hvordan å være hyggelig mot kjæledyrene. Stelle kanin eller katt mye.
Hvordan å være hyggelig mot kjæledyrene. Stelle kanin eller katt mye.
 1. 1
  Stelle kanin eller katt mye. Mange kjæledyr elsker å bli stelt og riper, men hvis de ikke liker det, ikke gjør det, det vil bare gjøre dem hater deg.
 2. 2
  Mate dem ikke for lite, men ikke for mye heller. Du må skille mellom de gangene de er genuint sulten og tider de prøver bare å få mat.
 3. 3
  Rengjøre og drikke boller minst en gang om dagen. Det er det samme som med oss. Du ville ikke spise ut av samme plate for en hel uke, og du ville ikke drikke av samme glass, kopp eller krus for en måned!
 4. 4
  Gi kjæledyr oppmerksomhet. Husdyr ønsker så mye av din oppmerksomhet som mulig, hunder spesielt, bør imidlertid denne oppmerksomheten være på dine vilkår. Generelt, erkjenner kjæledyret eksistens, selv å si "Hei <pet navn>, hvordan går det?" Klart de ikke vil forstå hva du sier, men minst det viser at du ser dem.
 5. 5
  Ta hunder på turer. De fleste hunder liker ikke å bli slått seg i et hus eller i samme bakgården hele dagen lang, de liker å komme seg ut og utforske. De kan også møte andre hunder på denne måten, hvis du bare så andre mennesker når du gikk på turer, ville ikke du liker dem også?
 6. 6
  Fysisk kontakt er svært viktig for sosialisering av dyr og gjør dem mye mer vennlig. Spill med kjæledyret ditt, stryke dem eller bare sitte på gresset og rulle rundt.
 7. 7
  Aldri behandle en hund som et barn. En hund er et dyr og trenger lederskap. Ikke frir til utrygghet, i stedet være sterk og lede ved eksempel.
 8. 8
  Ikke gjør noe for å såre den som sparker eller slå den! Det vil bare gjøre ditt kjæledyr hater deg!
 9. 9
  Ta det med til veterinæren regelmessig. Kjæledyret ditt kan ikke liker det, men til slutt, er det bedre å forårsake litt ubehag nå enn å finne ut senere at den har et alvorlig tilfelle av ormer som kunne vært stoppet en stund siden. Belønn det en gang i blant.
 10. 10
  Du er kjæledyret sjefen. Terrorisere ikke det ved å rykke på sin bånd, slapping ham som en straff, osv. Men pass på at du ikke la den slippe unna med alt.
 11. 11
  Ikke bli utålmodig med kjæledyret ditt. De kan ikke forstå deg verbalt.

Tips

 • Kjæledyret ditt noen ganger bare ønsker oppmerksomhet. Sørg for at du mate den og gi den vann, men også gi ham / henne masse kjærlighet og oppmerksomhet.
 • Husk at dyr koble ubehagelige opplevelser med stedet de opplevde dem på. Hvis du måtte ta hunden til sykehuset for operasjon flere ganger, han kan være redd for ridning i biler, fordi han husker bilturer som begynnelsen på en smertefull prosess (å ha kirurgi). Hvis dette er tilfelle, kan du prøve å forsiktig ta ditt kjæledyr til stedet det er traumatisert med for en kort periode, og belønne det. I eksempelet med hunden, ta svært korte bilturer som fører sted hyggelig til hunden innser at ikke alle bil rides ende på sykehuset.
 • Din har mye å gjøre med hvordan kjæledyret ditt vil reagere. Å si "jeg elsker deg, du er den beste kjæledyret i verden!" i en tone som tilsier at du hater ikke det vil nøyaktig formidle budskapet ditt.
 • Pass på at du ikke har noe på fingrene som vil plage kjæledyret ditt mens du klappe den.
 • Mange katter og hunden elsker å bli klødd på magen eller hake.

Advarsler

 • Hvis kjæledyret ditt ikke liker det du gjør det, så stopp med en gang! Men det finnes unntak, hvis du gjør det for sitt eget beste, som å gi den et bad, fortsette å gjøre det, men berolige dem så mye du kan.
 • Ikke få kjæledyret sint.