Wkino

Hvordan å rømme konsumerisme

Reklame er stadig shouting på oss - venstre, høyre og sentrum. Kjøp dette og du absolutt trenger det. Er det på tide å komme seg bort fra forbrukernes livsstil? Ta deg tid til å omfavne et liv i, oppfyllelse og lykke. Det kan være vanskelig i begynnelsen, men det er verdt det, og du kan spare mye penger!

Trinn

Hvordan å rømme konsumerisme. Måle effekten av reklame.
Hvordan å rømme konsumerisme. Måle effekten av reklame.
 1. 1
  Måle effekten av reklame. Vær klar over hvorfor, når, hvor mye og hvor ofte reklame påvirker dine forbruksvaner. Annonsører er betalt en masse penger for å påvirke din subliminal tankene med blinkende bilder, beroligende scener og jingler som somle i tankene dine å koble deg med et produkt. De overbevise deg om at det å ha ting er mye, og at lykke kommer av å ha ting.
 2. 2
  Shun reklame. Om reklame roper på deg overalt, bare ignorere hver annonse som kommer på radio eller TV.
 3. 3
  Vurdere selv. Vær sikker på at du er den rette typen person for denne livsstilen. Er du styrt av? Hvis du elsker å holde tritt med dine naboer, den nyeste mote eller moter, er dette sannsynligvis ikke for deg. Men hvis du ikke bryr deg om hva andre mennesker tenker og har en lidenskap eller gjenbruke å opprettholde vår planet, så bør du ha noe problem.
 4. 4
  Setter pris på hva du har. Gå hjem, snurre rundt og tilbringe en god tid å se på og verdsette alle de tingene du allerede har. Trenger du virkelig en annen par jeans? Eller en bedre brødrister? Sjansen er, er svaret nei. Husk, det er ikke å ha hva du vil, det ville det du har.
 5. 5
  Tenk tre ganger. Før du kjøper noe, det være seg en ny hettejakke eller en overpriset sandwich, spør deg selv minst tre ganger hvis du virkelig trenger det til. Gå bort fra det, sitte ned, ta en tenker over det, komme tilbake og møte det aktuelle objektet.
 6. 6
  Lag en liste. Alle har en ønskeliste. Bare vent en stund til, og du vil innse at du kan bli med uten det som er på listen.
 7. 7
  Slutte å kjøpe. Ok, la oss være realistiske - slutte å kjøpe fra steder du kjenner til å være etisk eller miljømessig tvilsomme. Dette inkluderer butikker hvor du mistenker at klærne skal besørges og store monopol supermarkeder. Stor no-nos inkluderer McDonalds, Walmart, og British Petroleum (BP).
 8. 8
  Sammenligne. Sjekk ut små familiedrevne bedrifter, markeder og veldedighet / sparsommelighet butikker. Du kan finne gode tilbud på veldedighet butikker, spesielt hvis du ser i et velstående område!
 9. 9
  Prute og resirkulere. Gjør vennene dine har noe du trenger, og vice versa? Kan du noe til noe annet som er mer nyttig? Det er mange råvarer som allerede finnes i ditt hjem - bare å bruke fantasien og skape noe nytt. Stoffer er en stor ressurs.
 10. 10
  Tenk på dine langsiktige mål. Er å kjøpe dette i dag kommer til å bringe deg lykke og i morgen?

Tips

 • Å bo, holde en liste over alle pengene du sparer i ferd med å bli mindre av en forbruker.

Advarsler

 • Dressing i klær som ikke er siste mote / stil / fra Topshop kan få deg rare blikk / kommentarer på skole / høyskole / arbeid. Ignorer alle av dem, fordi du er bedre enn de stakkars lille fanget i sine forbruker måter.
 • Graffiti, som hærverk, er ulovlig, og du kan bli arrestert. Bare gjøre det på eiendommen der du har tillatelse og juridiske rettigheter til å fortsette.

Ting du trenger

 • En sterk vilje til å bli en bedre person.