Wkino

Hvordan skape en grønn hotellet


Hvis du kjører en overnatting virksomhet, enten det er et hotell, motell, bed and breakfast, lodge, feriested eller annen type gjest fasiliteter, noe som gjør bedriften mer bærekraftig er en god forretning valg. Programmer som The Natural Step organisasjonen har allerede demonstrert hvordan iverksette bærekraftig praksis forbedre forretningsresultater og bidra til å beskytte nærmiljøet.


Mange kunder er tiltrukket av miljøvennlige hotellet praksis og mange av praksis kan spare bedriften din penger og gjøre den mer effektiv, en vinn-vinn utfall. Denne artikkelen gir noen forrett forslag til Greening overnatting virksomhet.

Trinn

Hvordan skape en grønn hotellet. Resirkulere gamle senger og madrasser.
Hvordan skape en grønn hotellet. Resirkulere gamle senger og madrasser.
 1. 1
  Resirkulere gamle senger og madrasser. Det vil kutte kostnadene ned, skape et konkurransefortrinn, interesserer dine gjester, og spare miljøet. Det tar over 20 år for en madrass å brytes! Sørg for at selskapet som resirkulerer senger og madrasser faktisk gjør det, og er ikke bare å sende deler av den til deponi. Tips: Wow! Kontrakten er en industrileder som resirkulerer og erstatter gamle senger og madrasser med 100% blir resirkulert.
 2. 2
  Start en lin gjenbruk program i alle rom. Dette er nå vanlig i mange hoteller, og er en kostnadsbesparende, vannbesparende og tidsbesparende tiltak som fungerer godt. Mange kunder benytter seg av muligheten til å henge opp sine håndkle i stedet for å kaste den i badekaret umiddelbart for endring. Plasser skilt i dine gjesterom som tyder på at dette programmet er i drift, enten lage din egen eller få dem skrevet ut lokalt. Det finnes også nettsteder som vil selge ferdige tegn.
 3. 3
  Spar vann. Det er flere måter å redusere vannforbruket i hvert rom. Noen inkluderer:
 4. 4
  Spar energi. Redusere energiforbruket reduserer drivstoff regninger, så det er sunn fornuft. Her er noen måter du kan oppnå dette:
  • Bytt til LED (Light Emitting Diode) belysning for å redusere strømforbruket. LED har lavest karbonutslipp, siste 5-20 ganger lenger, og er trygge (kompakte fluorescerende lyspærer alle inneholder kvikksølv, et farlig heavy metal) på gjesterommene, lobbyer, og gangene. Bruk sensorer og / eller tidsur for områder som sjelden brukes.
  • Utdanne de ansatte til å slå av lys og skru ned oppvarming / aircondition når rommene er ledig. Også under sommermånedene, for å lukke gardinene.
  • Bruk dagslys utelukkende i lobby, bar og restaurant for så mye av dagen som mulig. Vurdere å installere takvinduer hvis nødvendig.
  • Installere vindu film til lavere oppvarming og kjøling last og reduserer gjenskinn på gjesterommene.
  • Bytt exit skilt med Light Emitting Diode (LED) exit skiltene.
  • Kjøp "Energy Star" apparater der det er mulig. I Europa, se Energy Star For Hospitality nettstedet. Den gir detaljert informasjon om energisparende apparater og overvåkingssystemer.
  • Bytt ut gamle vaskemaskiner med både vann og energi spare modeller.
  • Hvis hotellet har et basseng og / eller badestamp, installere en solenergi vann varmesystem og bruke basseng og badestamp dekker når bassenget er stengt.
  • Bruk en energi management system (EMS) for å tie i luftbehandlingsaggregater, HVAC og belysning for å hindre conditioning plass når det ikke er nødvendig. Erstatt elektrisk pakke terminal klimaanlegget (PTAC) enheter med mer effektive varmepumper eller andre geotermiske teknologier. Rådfør eksterne kilder for å vurdere det totale systemet når du bytter stor mekanisk utstyr (for eksempel chiller, vanntårn, etc). Ofte kan dette føre til nedbemanning og andre muligheter til å redusere både den opprinnelige investerings-og driftskostnader.
  • Bruk riktig isolasjon og reflekterende takbelegg.
 5. 5
  Monitor, posten og legg priser på energi og vannforbruk. Foreta reparasjoner eller erstatte utstyr når renteendringer indikere problemer. Inkluder filterskift, spole rengjøring, termostat kalibrering, og demper justeringer i din løpende vedlikehold plan.
 6. 6
  Kjøpe i bulk. Når det er mulig, kjøpe mat og toalettsaker i bulk (dvs. bruke fylles hår og hudpleie dispensere). Dette sparer ekstra turer og emballasje.
 7. 7
  Resirkulere. Resirkuler hotellets avfall på kjøkkenet, gjesterom, spisestue etc. Det er flere måter du kan oppmuntre gjester og ansatte til å resirkulere:
  • Gi gjesterom resirkulering kurver for avis, hvitt papir, glass, aluminium, papp og plast.
  • Gi resirkulering vinduer både i offentlige områder (dvs. ved), på kjøkkenet, og i back office (inkludert en på hver pult) for å gjøre resirkulering så lett som mulig.
  • Kjøp kontor og gjesterom amenity produkter som inneholder resirkulert materiale. For selskapet oppføringer i Nord-Europa, få tilgang til og / eller resirkulert plast produkt katalogen.
  • Bruke resirkulerte papirprodukter (med høy resirkulert innhold) som enten er ubleket eller bleket ved hjelp av et klorfritt prosess. Minimere mengden papir som brukes for hver gjest (dvs. redusere papirformat av fakturaer, osv.). Skriv ut med soya-basert blekk.
 8. 8
  Kjøp økologisk, rettferdig handel, grusomhet-fri gjest amenity produkter når det er mulig. Gjør det klart at du støtter slike produkter og prøver å få tak i disse produktene på tvers av en rekke ulike produkter, for eksempel:
  • sengetøy og gjest kapper
  • hår-og kroppspleie
  • kaffe, te og sjokolade, etc.
 9. 9
  Ren grønn. Bruk giftfri eller minst giftige rengjøringsmidler, rensemidler, maling, plantevernmidler, etc. over hele hotellet. Sørg for at alle kjemikalier lagres trygt i et godt ventilert område.
 10. 10
  Få gjestene motivert til å bruke grønne transport alternativer. Gi dine gjester med sykler, turkart, og informasjon om offentlig transport.
 11. 11
  Unngå engangsprodukter eller kaste bort nyttige elementer. Engangsprodukter fylle opp deponier og lage søppel på eiendommen din. Det finnes egnede alternativer:
  • Gi gjenbrukbare elementer som klut servietter, glass kopper, keramiske retter, etc. med all mat og drikke tjenester.
  • Gi glass kopper og keramiske krus (i stedet for plast) for in-room drikkevarer. Plasser kopper og krus opp ned på papir doilies (i stedet for å dekke åpningen med en plastemballasje).
  • Donere matrestene til en lokal frivillig organisasjon og / eller bruke en kompost bin.
  • Donere leftover gjest fasiliteter, gamle møbler og hvitevarer til veldedige organisasjoner.
 12. 12
  Prøv grønn servering. Hvis Hotellet har en restaurant, tenker overfører den til en sertifisert grønn restaurant. Kjøpe økologisk, lokalt dyrket mat og / eller plante en økologisk hage som skal gi ferske råvarer for dine gjester.
 13. 13
  Hage med hensyn til å beskytte økosystemet og vannbesparende. Bytt til motstandsdyktig mot tørke innfødte planter i hagen områder. Bytt meiet landskapspleie med innfødte bunndekke.
 14. 14
  Lag et incentivprogram for å oppmuntre de ansatte. Programmet skal være skreddersydd for å oppmuntre til deltakelse i og forbedre på miljøvennlig praksis.
 15. 15
  Gi rabatter til øko-orienterte grupper. Tilbyr rabatterte priser for bærekraftig levende / miljøorganisasjoner som ønsker bo på og / eller holde møter på hotellet.

Tips

 • Når du gjør bygging eller ombygging prosjekter i Europa, ta kontakt med oss Green Building Council for å lære om nasjonalt aksepterte standarder for grønne bygninger (kalt LEED). Kjøp brukt tidligere eller resirkulert innhold produkter når det er mulig.
 • Hvis tilgjengelig, planlegge en energianalyse gjennom din lokale energileverandør.
 • Bruk en øko-vennlig nettside hosting selskap for hotellets annonsering. Annonser ditt grønne hotellet på verdensbasis nettverk som fremmer miljøvennlig innkvartering.
 • Hvis Hotellet har en gavebutikk, vurdere å kjøpe fair trade-produkter. Se på nettet for grossister.

Ting du trenger

 • Resirkulering
 • Energieffektive apparater
 • Insentivprogrammer for ansatte
 • Tegn for gjestene å følge og lære om hotellrom praksis
 • Rettferdig handel og miljøvennlige dyrkede produkter