Wkino

Hvordan å plante sukkerrør

Sukkerrør vokser fra en stilk, i et høyt oppreist plante som ligner på siv som vokser på bredden av en elv. I motsetning til de fleste stammer som er plantet oppreist, har sukkerrør stammen for å bli furet og plassert på sin side for at det skal vokse. Sukkerrør er en svært allsidig plante som tjener mange funksjoner. Massen fra stokken blir resirkulert og brukt til å lage papp-og andre former for sukker bord som kan brukes som tak etc. Nylig sukkerrør har også blitt brukt for å produsere Bio brensel, som fungerer som en erstatning for olje-basert drivstoff og lærvarer.

Massen av sukkerrør kan også stå utenfor i solen for å produsere en gjødsel som er næringsrik mat for andre planter og blomster. Etter noen måneder massen vil bli svart for å danne et fint pulver. Det er denne sort gjødsel som er brukt for å gi ernæring til andre planter og blomster. Som en ekstra bonus, det er ingen vond lukt.

Trinn

Hvordan å plante sukkerrør. Velg sunne sukkerrør planter.
Hvordan å plante sukkerrør. Velg sunne sukkerrør planter.
 1. 1
  Velg sunne sukkerrør planter. Jo tykkere, desto bedre. Sukkerrør som har blitt brent vil også være egnet for planting. Fjern blomster med en skarp kniv eller sigd.
 2. 2
  Hogge av øvre bladene og split sukkerrør stilkene i fot lange stykker. Lengre brikkene vil også være egnet.
 3. 3
  Grave en fure ca 6 inches dyp. Dette kan gjøres ved hjelp av en spade eller hakke. Storskala sukker bønder vil ideelt sett ha mer avansert utstyr for å grave disse furer.
 4. 4
  Pre vann plogfuren, ved hjelp av en slange eller ved vanning. Dette vil ikke være nødvendig hvis du plante store square miles eller hektar sukkerrør.
 5. 5
  Sted stammer horisontalt i fure og dekk med jord. Ikke plante stammer oppreist. De vil ikke vokse.
 6. 6
  Vent og se for sukkerrør planter til å vokse. Skudd vil begynne å vokse fra nodene i stammen, bryte gjennom jordsmonnet for å danne individuelle sukkerrør stilker.
 7. 7
  Planter vil ta ca 4 - 6 måneder å modne, eller være klar for konsum. Dette er et lite vedlikehold avling som ikke krever noen ekstra arbeidskraft som plantene vil vokse uanstrengt selv under tøffe værforhold.
  • Organisk gjødsel og annet plantemateriale mat kan også brukes til å forbedre kvaliteten av planter. (Ekstrautstyr)

Tips

 • Se INNLEDNING for annen bruk av overs sukkerrør papirmasse.
 • Sukkerrør juice gjør en forfriskende drink, og kan serveres varm eller kald.
 • Ferske sukkerrør også kan pulveriseres eller liquidized slik at væsken kan trekkes ut.

Advarsler

 • Bladene av sukkerrør planter kan skrape eller skade huden din. Bruk alltid hansker eller annen hånd beskyttelse når du fjerner blader og blomster fra anlegget.