Wkino

Hvordan å oppmuntre barnet til å sove i sin egen seng

Oppmuntre barnet til å sove i sin seng etter så lang tid for å sove i din kan ta litt tid, men innsatsen er vel verdt det.

Trinn

Hvordan å oppmuntre barnet til å sove i sin egen seng. Marker på kalenderen når "store dagen" vil være, om en uke etter at du bestemmer deg for barnet ditt er for stor for sengen er en god periode.
Hvordan å oppmuntre barnet til å sove i sin egen seng. Marker på kalenderen når "store dagen" vil være, om en uke etter at du bestemmer deg for barnet ditt er for stor for sengen er en god periode.
 1. 1
  Marker på kalenderen når "store dagen" vil være, om en uke etter at du bestemmer deg for barnet ditt er for stor for sengen er en god periode.
 2. 2
  Har barnet ditt merke av dager i kalenderen som de "store dagen" tilnærminger.
 3. 3
  I løpet av denne tiden, får barnet begeistret sover i hans / hennes egen seng på forhånd. For å gjøre dette, si ting som "Wow! Du får til å være en så stor gutt (jente), jeg vedder på at du trenger å strekke ut i din egen seng å sove!"
 4. 4
  Kjøpe et leketøy som er KUN for å sove med og KUN for hans / hennes seng. La barnet hjelpe deg å plukke ut spesielle leken vil gjøre saken enklere for deg i denne avdelingen.
 5. 5
  Diskuter den tiden da du måtte gjøre endringen fra mamma og pappas seng til din egen seng.
 6. 6
  Les bøker med barnet om å vokse opp, vil dette hjelpe ham / henne diskutere noen frykter han / hun kan ha.
 7. 7
  Forbered barnet på den "store dagen" ved å ha ekstra kos tid før sengetid, minner ham eller henne om utstoppede dyr som vil være ensom uten ham / henne til å sove med.
 8. 8
  Sitt med barnet ditt på hans / hennes seng for en begrenset tid, akkurat lenge nok til å lese en novelle eller to.
 9. 9
  Brette ham / henne i. Hvis han / hun vil at du skal kysse den utstoppede dyr god natt, finne en ikke-furry sted med mindre du ønsker å bli spyttet ut falske håret hele natten.
 10. 10
  Slå på nattlys og / eller la døren stå åpen en sprekk, avhengig av hva man gjør barnet ditt mer behagelig.
 11. 11
  Brette barnet tilbake i sengen, forsiktig, men bestemt hver gang han eller hun får ut av sengen.
 12. 12
  Gjenta 11 så ofte som det trengs.
 13. 13
  Sovne selv, trenger du det nå.

Tips

 • Den spesielle leketøy trenger ikke å bli dyrt. En brukt en fra Goodwill gjør et barn like fornøyd som en fra et eksklusivt varehus.
 • Du kan også kjøpe spesiell sengetøy, men uten den utstoppede dyr ikke det vil fungere også. Men den gjør det gi deg en ekstra verktøy for å sikre barnet ditt er begeistret for å sove i hans / hennes egen seng.
 • Monstre under senga eller i skapet? Prøv denne raske tips: Pass opp en "regel" om hva du "vet" om monstre. For eksempel, "Monsters er svært allergisk mot alle typer tepper, så sørg for at du holde deg gjemt i, og på den måten vil de ikke komme nær deg." Bruk en autoritativ stemme og prøver ikke å smile og det vil fungere som en sjarm.

Advarsler

 • Hvis mareritt er hyppige (forekommer nesten hver kveld i en periode på ca en måned), kontakt ditt barns barnelege. Barnet kan ha problemer som må diskutere med en profesjonell rådgiver.
 • De siste trinnene i denne how-to kan ta flere netter, men du vil finne at hvis du er konsekvent, er barnet ditt få opp mindre og sjeldnere hver kveld til han / hun forstår den nye regelen er der for å bli.
 • Det kan være fristende, men ikke gi etter for krav til mat, vann, etc. på dette punktet. Sengetid er sengetid.
 • Hvis barnet ikke har en vanlig sengetid rutine, fastslå at første eller disse tipsene vil ikke fungere.
 • Nightmares skje, og hvis barnet har sovet i sin egen seng i noen timer allerede, kan du gjerne la ham / henne sove sammen med deg. Bare sørg for at han / hun begynner natten i hans / hennes egen seng.

Ting du trenger

 • Kalender og en penn til å skrive med
 • Spesielle leketøy, helst håndplukket av barnet ditt
 • Bøker om oppveksten