Wkino

Hvordan å leve et mer miljøvennlig livsstil

Her er noen lavbudsjetts, enkle tips (utover det vanlige) om hvordan du kan redusere karbonutslipp. Det finnes også hvordan disse trinnene vil hjelpe deg, miljøet, og de av oss som trenger å leve i den.

Trinn

Hvordan å leve et mer miljøvennlig livsstil. Vurder å redusere ditt forbruk av kjøtt.
Hvordan å leve et mer miljøvennlig livsstil. Vurder å redusere ditt forbruk av kjøtt.
 1. 1
  Vurder å redusere ditt forbruk av kjøtt. Flere land har til å bli satt i jordbruksproduksjonen for å produsere kjøtt enn å produsere planteprodukter. Dette betyr mindre "natur" for oss å spille inn og dyreliv å leve i og mer http://www.mbayaq.org/cr/cr_seafoodwatch/download.asp
 2. 2
  (Kvinner) Bruk en mensbeger eller klut pads. Dette vil virkelig redusere mengden avfall du putter inn i deponier hver måned. Menstrual kopper er enkel å bruke og svært portabel. Klut pads tar litt mer innsats, men mindre enn du kanskje tror. Og mens gjenbrukbare produkter er litt dyrt i begynnelsen, i det lange løp de sparer du penger. ( http://en.wikipedia.org/wiki/Menstrual_cup ) ( http://en.wikipedia.org/wiki/Cloth_menstrual_pads )
 3. 3
  Ikke ta notater i notatbøker. Bruk en tre ringperm og ta notater på baksiden av papir som må resirkuleres. Resirkuler etter at den har skrive på begge sider. Dette vil spare energi som går inn i resirkulering og langsom global oppvarming.
 4. 4
  Kjøp noen lerret poser og bruke dem på matbutikken. Hold dem i bilen, slik at du ikke glemmer å ta dem. Alternativt kan du bruke plast dagligvarer poser som søppelsekker for små bokser. Noen butikker vil ta bunter av plastposer for resirkulering.
 5. 5
  Kjøpe mat fra bulk binger hos din lokale helsekost butikk eller i noen dagligvarebutikker. Mest mat i disse butikkene er dyrere, men bulk binger og bulk krydder er ofte billigere enn matbutikk ekvivalenter og bruke mindre emballasje.
 6. 6
  Vær spesielt om fisken du spiser. Mange fisk er over høstes eller deres fangst har negative konsekvenser for hav økosystemer. Du kan laste ned en regional sjømat guide fra Monterrey Bay Aquarium på søppelbøtter. De er et flott sted å begynne å utforske kjøtt-frie alternativer som teksturert vegetabilsk protein.
 7. 7
  Gjenbruke ting når de bryter. Gjenbruk av ting i stedet for å kaste dem bort vil resultere i mindre søppel i deponier og mindre ressursbruk.
 8. 8
  Start en kompost haug eller bin. Kaste i frukt og grønnsaker utklipp stedet for å kaste disse elementene i din søppel. Dette vil kutte ned på mengden av søppel din, sammen med å gi deg til slutt med litt organisk materiale for din hage eller landskap beplantning.
 9. 9
  Når en pære brenner ut, erstatte den med en kompakt fluorescerende lys, hvis størrelse tillater det. Disse siste langt lengre og bruker mye mindre strøm enn vanlige lyspærer. Du kan bruke 120W erstatteren på Costco. De bruker bare 23W og jobbe VELDIG BRA! Og de vare fem ganger lengre enn en standard 2000 reflektor! De er veldig lyse. Det kan være lurt å bruke bare et par i rommet, så de kan gjøre en forskjell!:)
 10. 10
  Skjær opp gamle / farget / hullete skjorter (eller noen absorberende materiale) til bruk som filler. Bruk dem i stedet for vev, papir servietter, tørkepapir, etc. Sett dem over boller suppe i mikrobølgeovnen for å unngå splatter, bruke dem til å rydde opp søl, etc. Hold en liten bøtte på et sentralt sted å kaste dem i gang brukt, og vaske dem når du har en belastning.

Tips

 • Noen dagligvarebutikker gir deg 5€ 0,05 kreditt på din kvittering for hver tøypose som du tar med hjemmefra for å bære dagligvarer.