Wkino

Hvordan å kaste et håndkle katt

Håndkle dyr er ofte brukt av cruise linjer og bed & breakfast moteller å gjøre ditt opphold minneverdig. Å brette håndklær til en søt katt som ser slagklar, følg disse instruksjonene.

Trinn

Hvordan å kaste et håndkle katt. Legge badehåndkle ut på et flatt underlag.
Hvordan å kaste et håndkle katt. Legge badehåndkle ut på et flatt underlag.

Body

 1. 1
  Legge badehåndkle ut på et flatt underlag. Pass på å orientere den i "liggende" posisjon foran deg (dvs. langsidene opp og ned, kortsider venstre og høyre).
 2. 2
  Rull venstre og høyre side av håndkle innover slik at de møtes på midten. Det kan hjelpe å tenke at du rulle opp en bokrull.
 3. 3
  Brett ca 1/3 av "bla" i under seg selv. Bare plassere én hånd om en tredjedel av veien inn på en side og løft rullet håndkle, og brett den kortere enden under resten. Den foldede delen av håndkleet vil bli den pus bakparten og den strukne del av håndkleet vil bli kroppen og foran bena. Forlate brettet roll alene for tiden.

Tail

 1. 1
  Legg et håndkle på et flatt underlag. Pass på å orientere den i "portrett"-posisjon foran deg (dvs. kortsidene opp og ned, langsidene til venstre og høyre).
 2. 2
  Ta tak i toppen av hånden håndkle og brett den ned over den nederste halvdelen.
 3. 3
  Rull brettet håndkle som en konus, slik at det øvre venstre og høyre hjørne blir spissen av kjeglen. Holding hjørnet (tip) spennes mens du ruller vil bidra til å opprettholde formen.
 4. 4
  Splitte den brettede enden av "body" håndkle fra hverandre litt og brette kjeglen inn i split wide-end-ned. Halen skal nå se ut som det er dukker opp fra kitt'y rumpe.

Hode

 1. 1
  Legg et håndkle ut på et flatt underlag. Pass på å orientere den i "liggende" posisjon foran deg (dvs. langsidene opp og ned, kortsider venstre og høyre).
 2. 2
  Bring den venstre side av håndkleet på tvers til den høyre siden, slik at den er brettet i to.
 3. 3
  Fold den høyre side av håndkle 3/4 av veien tilbake over seg selv.
 4. 4
  Brett de resterende 1/4 av håndkle på venstre side tilbake under seg selv. Ser fra toppen og ned, bør håndkle kaster alle synes å være på enten venstre eller høyre.
 5. 5
  Ta tak i nederste hjørne av det øverste laget av håndkle.
 6. 6
  Trekk hjørnet oppover før du foretar en ny fin trekant. Toppen av trekanten bør være en horisontal fold. Når trekanten ser bra ut, trykk den flat.
 7. 7
  Gjenta trinn 5 og 6 på andre enden av håndkle. Disse trekantene vil være kattens ører.
 8. 8
  Rull venstre og høyre side av håndkle innover slik at de møtes på midten. Hver side av hodet skal nå ha en trekantet øret som stikker ut.
 9. 9
  Snu rullet hodet split-ned og plasser den i midten av kroppen. Du skal nå ha et håndkle pus som ser ut som det er i ferd med å slå ned.

Tips

 • Gjør håndkle ruller tettsittende for beste konstruksjonen.

Ting du trenger

 • 1 badehåndkle
 • 2 håndklær