Wkino

Hvordan innrede et rom for 350 dollar eller mindre

Du endelig har din egen stue, nå er alt du trenger er noe å putte i den.

Trinn

Hvordan innrede et rom for 350 dollar eller mindre. Hvis du ikke eier en pickup lastebil, finn en venn eller et familiemedlem som gjør.
Hvordan innrede et rom for 350 dollar eller mindre. Hvis du ikke eier en pickup lastebil, finn en venn eller et familiemedlem som gjør.
 1. 1
  Hvis du ikke eier en pickup lastebil, finn en venn eller et familiemedlem som gjør. Tilby venn en pizza og en 6-pack (rundt 15€) eller annen gjenytelse.
 2. 2
  Kjenn den plassen du arbeider med. Gjør to lister: 1) ting du ønsker for din stue, 2) ting du faktisk trenger.
 3. 3
  Spør venner, hele familien og alle vennene sine om de kjenner noen bli kvitt møbler. Du vil bli sjokkert over hvor mange som er i bevegelse, eller kjøpe nye sofaer til enhver tid.
 4. 4
  Neste stopp, garasje salg og sparsommelighet butikker. De kan ha stygge sofaer, men så lenge de ikke lukter du kan jobbe med det.
 5. 5
  Se på nettsteder som www. Craigslist.org gratis og billige møbler. Mange mennesker med post en fortauskant ALERT før de setter en stol eller bord i papirkurven.
 6. 6
  Snakk med mer kunstneriske venner om å gi deg sitt arbeid. Bilder, malerier og andre unike elementer vil gran opp stedet raskt.
 7. 7
  Når store ting er ute av veien, kan mindre ting som magasin holdere, sidebord, og whatnot bli plukket opp billig fra butikker som IKEA.

Tips

 • Søppel plukking kan være en morsom og enkel måte å plukke opp gratis møbler, men sjekk det nøye før du tar den.
 • Tenke utenfor boksen når det gjelder møbler. Murstein og 2x4s kan settes sammen til en bokhylle. Melk kasser kan spray malt for å matche og brukes som bord eller hyller.
 • Ikke vær redd for å forhandle med individer som selger brukte møbler. Hvis de bare vil det borte og annonsen har vært oppe en stund, eller det er slutten av garasjesalg, kan de godta en lavere pris. Det kan ikke skade å spørre.
 • Ugly brukte møbler kan lett dekket med fint stoff. Hvis du er hendig med en stift pistol du kan reupholster sofaer og stoler. Ellers bare drapere stoffet over møblene, eller brette den rundt putene. Selv en attraktiv sengeteppe eller ark kan skjule stygge stoffet.
 • Du trenger ikke å innrede et rom på en gang. Bring i det grunnleggende, kanskje noen stoler og bord, og fylle inn resten som du går.
 • En solid potteplante eller to kan gjøre underverker for et rom. Velg noe lite og billig, og vokse det større selv.

Advarsler

 • Ikke plukk opp ødelagte møbler. Sier du vil fikse det er en hel masse mer stresset så bare se videre etter noe bedre.