Wkino

Hvordan få hesten til å jobbe på bittet

Når hesten din jobber på bittet, han / hun vil bli mye jevnere og lettere å sykle så det er verdt innsatsen.

Din innsats perfeksjonere en følelse for bit, som er den eneste mekaniske delen til horsemanship. En følelse for bit er kombinert med balanse, bor sentrert, og retning. Så litt er ikke helt et ratt, setter heller horsemanship skapningen at rytteren sitter. Hesten må respekteres. Den praktiseres hesten vil godta en bit. Bittet presser hestens tunge, bør dette ikke skade hesten.

Trinn

Hvordan få hesten til å jobbe på bittet. Oppfordrer hesten inn i en fin jevn stigende trav (stigende trav hjelper "release" hestene tilbake - Du vil ha en fin, svingende trav) og holde posisjonen godt og bena på.
Hvordan få hesten til å jobbe på bittet. Oppfordrer hesten inn i en fin jevn stigende trav (stigende trav hjelper "release" hestene tilbake - Du vil ha en fin, svingende trav) og holde posisjonen godt og bena på.
 1. 1
  Oppfordrer hesten inn i en fin jevn stigende trav (stigende trav hjelper "release" hestene tilbake - Du vil ha en fin, svingende trav) og holde posisjonen godt og bena på.
 2. 2
  Mens du holder posisjon korrekt, forsiktig "presse" hver av dine hender, (som melker en ku) på tømmene til han bringer hodet ned slik at det er nesten parallelle, betyr dette at nesen vil være litt tippet ut.
 3. 3
  ikke ikke. Dette vil stivne avstemningen musklene, noe som resulterer i at hesten gå utenom litt og ikke virkelig akseptere det.
 4. 4
  Husk å holde beinet på mens "snyltende" tøylene så hesten vet å bo fremover.
 5. 5
  Prøv å sentrere deg selv i salen. Dette vil bidra til å kontrollere litt.
 6. 6
  Din innsats omfatter tenker om retningen at hesten må gå.
 7. 7
  Å gå til høyre, for eksempel, cue hesten ved å ta tak bare med venstre hånd og høyre ben (utenfor tøyler brukes til å slå i dressur slik at hestene skulderen vil ikke "pop out")
 8. 8
  Husk å slappe av høyre hånd og holde tommelen på toppen, noe som øker styrken i grepet.
 9. 9
  Husk å belønne hesten ved å la opp. (Alltid klapp med inni hånden slik at du ikke mister den utenfor tøyler tilkobling)
 10. 10
  Juster tømmene. Når du føler hodet kommer opp igjen, ikke bevege armene eller så i munnen. Bare presse tømmene med fingrene og husk å slippe så snart han gjør.
 11. 11
  Lær hvordan du har en følelse for hestens munn. Dette utvikler seg over tid.
 12. 12
  Øv til perfeksjon både retning og hastighet.
 13. 13
  Ikke prøv å holde hesten på bittet for lenge. De trenger tid til å utvikle sine nakkemusklene for å holde posisjonen.

Tips

 • Husk alltid å slippe ut trykket når han har gitt.
 • Ikke holde saging i hestens munn når den har gitt etter for bit, belønne den med forsterkninger.
 • Prøv å spørre din hest til å bøye nakken én vei og deretter den andre først i stans og deretter i tur. Dette vil bidra til å løsne opp musklene i nakken hans og få ham til å godta kontakt.
 • Selv om det er lettere å holde posisjonen og din kontakt på en tur, er det lettere å få hesten i en ekte ramme i trav, fordi du har mer impulser.
 • Når hesten på bittet belønning ham / henne med lette hender, slik at de får den ideen. Å gjøre dette vil slappe av deg og hesten din, og du er ikke alltid dra i munnen hans.
 • Når du har gjort dette en stund kan du prøve den på en galopp.
 • La hesten til å slappe av når stoppet
 • Gjør det litt om gangen, til sakte lette hesten inn i den. Pass på at du ikke gjør hodet å tett presse inn eller dens er ubehagelig.
 • Det er lettere å praktisere dette på en 20m sirkel og rundt hjørnene.
 • Alltid unntatt liten framgang, i stedet for alltid å gjøre det, spesielt hvis hesten vet det, men er ikke vant til det.
 • For bedre resultater, få hesten din til å "gi" hodet og holde den der mens du stige.

Advarsler

 • Hesten din kan trenge tid til å bli fleksibel slik bøye ham runde ting, for eksempel-fat. Det er også lettere å få hesten på bittet går opp og ned bakker.
 • Husk, aldri prøve dette med utrente hester som de kan oppdra eller skade deg.
 • Husk å slippe ut trykket når stoppet, ellers hestens hals vil tretthet og bli ubehagelig for ham.
 • Husk å gjøre dette du underviser hesten din at det er en enklere måte å bære deg i stedet for å ha hodet opp og unngå ubehag ved å gi etter for presset. Hvis du fortsetter å gjøre dem ukomfortable, vil de aldri lære å gå på bittet.
 • Noen ganger kan det virke som at hesten din er på litt, men de er virkelig unndra det - å være virkelig på bittet, må hestene meningsmåling (området mellom ørene) være den høyeste delen av halsen. Hvis målingen er lavere enn en annen del av halsen, da de ikke er skikkelig på bittet.

Ting du trenger

 • Den korrekte bit
 • En flatt område å ri