Wkino

Hvordan være en god hundeeier

Hvis du har en hund, eller har nettopp fått en valp, vet du alt om betingelsesløs kjærlighet kjæledyret ditt gir. Du ønsker å gi tilbake til lojale hunden, men hvordan? Les rådene under.

Trinn

Hvordan være en god hundeeier. Ta hunden ut for to lange turer hver dag.
Hvordan være en god hundeeier. Ta hunden ut for to lange turer hver dag.
 1. 1
  Lær deg selv. Det er en fin tid for deg å bånd med hunden din. Ta hunden til groomers når det ikke er mulig for deg å stelle ordentlig. Føreforhold bør gjøres på en daglig basis, og hunder bør gis bad minst to ganger hver måned.
 2. 2
  Ta hunden ut for to lange turer hver dag. "Long" betyr ca tretti minutter. Han trenger øvelsen, og dette vil bli en god vane for dere begge. Men hvis du har en liten rase eller en valp, kan det være lurt å starte med mindre og gradvis arbeide deg oppover. Også, hvis du har et stort verksted spille morsomme spill som henter og Frisbee.
 3. 3
  Crate trene hunden din. Dette betyr at han trenger å sove i hans kasse fra begynnelsen. En kasse er din hund hjemme (den) og hans sikkerhet. Hvis du har en ung valp, noen hevder at det bidrar til å holde en analog klokke innpakket i et håndkle ved siden av din "Tornerose" fordi det høres ut som en mor hund hjerterytme.
 4. 4
  Sørg for at du belønning og kompliment valpen når han gjør noe riktig. Gi ham en godbit, eller si "Good boy! Flott jobb! ' i en opphisset stemme.
 5. 5
  Når valpen er ung, ta ham med til trening klasser. Lære ham grunnleggende kommandoer som for eksempel'', 'Hold', 'Down' og'' og hvordan du kan gå i bånd. Opplæring vil også gi deg tips om hvordan du kan kontrollere ham og bedre sin oppførsel.
 6. 6
  La din pooch å vite hvordan de skal opptre rundt andre hunder ved å gi ham sosial interaksjon. Hvis du ikke har en annen hund introdusere ham til hundene du kjenner (eksempel: din beste venner pooch).
 7. 7
  Pass på deg. Dog tags er viktig for hunden å ha og microchips er rimelig, slik at du kan få hunden tilbake hvis han rømmer. Du kan også sette på sin tag, hans navn, og telefonnummeret ditt eller stedet der du bor, slik at folk kan vite hvor du skal la din hund!

Tips

 • Vær tålmodig med valper. Det tar tid for dem å lære.
 • Gi hunden din den riktige leker og bein for når du ikke kan ta hensyn til dem.
 • Ikke gå over med dyre leker. Hunder elsker billig seg også! En gammel washrag fuktet med vann, bundet i en knute og frosset er en stor godbit for tenner valper.
 • Gi hunden din (e) mye oppmerksomhet.

Advarsler

 • Bruk aldri vold med dem!
 • Aldri være for streng eller sterke til hunden din. Husk at din dyrebare pooch har følelser og gi dem masse kjærlighet.
 • Bruk en avis for å få hundens oppmerksomhet i en farlig situasjon ved å slå i hjel luften nær hunden din å lokke fram en lyd fra papiret og distrahere hunden din. Ikke treffer hunden med det eller hånden din, ellers hunden din ikke kan stole på deg eller være redd for hendene.