Wkino

Hvordan trimme kattens negler

Hvis kattens negler holde splitting eller breaking, må du trimme dem jevnlig. Du kan også være lurt å kutte dem for å hindre katten skrape møbler, andre kjæledyr eller barn. Det er en ganske enkel ting å gjøre, hvis du trene katten og vet hvor og hvordan du skal kutte.

Trinn

Hvordan trimme kattens negler. Klipp neglene med trimmerne spesielt utviklet for katter.
Hvordan trimme kattens negler. Klipp neglene med trimmerne spesielt utviklet for katter.
 1. 1
  Tilstand katten din. De fleste katter er naturlig litt skvetten om å la et menneske holder sine poter, så du må kanskje gjøre noe trening for å lære katten at det å ha labbene begrenset betyr ikke at det kommer til å dø.
  • Når katten er avslappet og slapper av, gjør det til en vane å klappe potene. Prøv å gjøre det samtidig klappe katten i sine favorittsteder (baksiden av halsen, under haken, der ryggen møter halen alt fungerer bra). Gjør dette for alle potene du har tenkt å trimme. Katten kan trekke labbene unna, eller selv komme opp og gå unna. La det gå, ikke tvinge den til å gjøre noe, men la den vite at hver gang du er sammen, vil labber og hender blander.
  • Til slutt katten vil tillate deg å hvile hånden på labbene uten å trekke unna. Når dette skjer, snu hånden rundt slik at bunnen av kattens pote er på håndflaten. Husk å holde belønne katten med klining og selv behandler. Når katten er komfortabel med dette, starter du holder labben og masserer den med fingrene. Til slutt, bør du være i stand til å forsiktig presse potene (bruk det meste av trykket på pads) for å presse enkelte klør ut uten katten galne.
  • Få katten brukes til å "spiker trimming posisjon". Hvis du kommer til å trimme kattens negler av deg selv, vil katten trenger å sitte på bak sin på fanget, vendt bort fra deg, mens du holder labben med en hånd og klippet med den andre. Hvis du har noen til å hjelpe, kan de holde katten mot deg, eller de kan vugge det, mens du holder labben med en hånd og klippet med den andre (det er ikke anbefalt at noen andre holder labben for deg, du vil har total kontroll slik at du kan registrere om katten er i ferd med å flytte sin labb). Mens katten din er i riktig posisjon, gi den masse ros, klining, og behandler. Hold labbene som om du er i ferd med å klippe dem, gå gjennom hver klo. Anser det som en tørr kjøre.
 2. 2
  Inspisere neglene. Condition katten din er bra for mental helse sin, og det presenterer også en mulighet for deg å bli kjent med kattens klør. Du vil se at spikeren går fram av en slire, og hvis Klo er hvitt, vil du se en rosa kjerne inni som slutter før tuppen av neglen. Dette er en samling av arteries kalt "quick", og det er hva du ønsker å unngå å kutte fordi det gjør vondt katten og resulterer i blødning.
 3. 3
  Klipp neglene med trimmerne spesielt utviklet for katter. Hold katt som beskrevet tidligere og skjære neglene en etter en.
  Hvis katten har mørke negler, og du kan ikke se den raske, trimme svært tuppen av neglen - du må trimme oftere, men det er den eneste måten å unngå å kutte rask.
  Har blodstillende pulver hendig bare i tilfelle du kutte rask. Bruk den til blødningen spiker. Hvis du ikke har blodstillende pulver på hånden, vil vanlig kjøkken mel arbeide i et knipetak.
  Prøv å orientere clippers slik at når spikeren er kuttet, bladet kutt fra bunn til topp. Dette vil bidra til å forhindre splitting.

Tips

 • Begynn med ryggen klør først. Mange katter vil prøve å bruke bakbeina for å få gratis, men hvis du allerede har kuttet dem, vil du ikke få riper like lett.
 • Det hjelper hvis poter er våte for langhårede katter.
 • Pakk katten inn i et håndkle eller teppe og forlenge en arm eller et ben ut på en gang. Dette fungerer godt for katter som setter opp en kamp. Hvis du må gjøre dette, men det er sannsynligvis fordi du ikke har hatt tid til å pleie katten, og det vil være vanskeligere å gjøre det en gang katten kollegaer spiker trimming med traumer.
 • Trimming mindre spiker, men oftere er bedre enn å ta sjansen på å kutte for dypt. Hvis du kutter for dypt, det kommer til å bli vanskeligere å trimme neglene senere.
 • Du kan tilstanden katten din som en kattunge - selv så unge som en måned gammel. I den alderen, små negl clippers fungerer godt som klørne er liten. Bare klipp av endene. Så sørg for å gi en godbit. Jo før de forbinder spiker klipping med behandler, jo bedre.
 • Dekker kattens øyne, eller skjule kattens visjon av trimming prosessen kan hjelpe for noen katter.
 • Mange katter kan bli klippet når de setter på pause ved siden av sine menneskelige følgesvenner. Hvis du kan huske å holde clippers i nærheten, kan du være i stand til å oppnå dette svært nødvendig bit av katt omsorg uten å forstyrre kattens viktig hvile.
 • Hvis du er usikker på nøyaktig hvor du skal kutte, spør noen til å vise deg hvordan det gjøres. De fleste veterinærer, Dyrevern, og groomers er glade for å tilby en gratis demonstrasjon.
 • Du kan be en annen person til å holde katten for deg mens du trimme kattens negler.

Advarsler

 • Vær veldig forsiktig med å kutte for langt tilbake og traff den raske. Det er svært smertefullt for katten.
 • Ikke bruk spiker clippers eller sakser laget for mennesker. Den deler kattens negler.