Wkino

Hvordan ta vare på en undulat

Du har akkurat fått din aller første undulaten og er ikke helt sikker på hva du skal gjøre? Følg de enkle trinnene nedenfor og du vil sikkert lære noen nyttige tips for å hjelpe deg å holde et lykkelig, sunt undulat!

Trinn

Hvordan ta vare på en undulat. Kontroller at undulaten er behagelig, gi det litt tid å venne seg til sine nye omgivelser - Om to eller tre uker minst.
Hvordan ta vare på en undulat. Kontroller at undulaten er behagelig, gi det litt tid å venne seg til sine nye omgivelser - Om to eller tre uker minst.
 1. 1
  Kontroller at undulaten er behagelig, gi det litt tid å venne seg til sine nye omgivelser - Om to eller tre uker minst. Aldri jag din undulat! Det vil tilpasse seg på egen hånd. Bo i nærheten av buret og snakke med det søtt og rolig som du venter på det å justere, men ikke prøv å håndtere det. Det vil snart bli vant til deg. Hold fuglen i "karantene" i fire uker hvis du har andre undulater.
 2. 2
  Ikke ta det for mye på sine to første uken. Etter hvert som det blir brukt til sitt nye miljø, begynne å samhandle med det mer og mer, og til slutt vil det vite at du er en venn og ikke en predator. Andre kloke de kan begynne å være litt engstelig og redd. Dette vil føre dem til ikke å bånd med deg.
 3. 3
  Sørg for at du mate din undulat riktig. Sin mat består hovedsakelig av frø og frisk frukt og grønnsaker. Mange mennesker vil fortelle deg at du må gi pellets som base av dietten, men i virkeligheten pellets er rett og slett produsert, unaturlige klumper av lav kvalitet korn, frukt, grønnsaker og andre konserveringsmidler, farger eller smaker de legger til det. Husk også å aldri mate din undulat sjokolade, koffein eller alkohol, og sørg for at den har nok av vann å drikke. Holde rent og friskt vann i sitt bur til alle tider, og forandre den daglig for å hindre bakterier oppbygging.
 4. 4
  Når det er seng tid, rett og slett kaste en lys håndkle eller teppe over buret, slik at den dekker tre av de fire burveggene. Kontroller at det er tilstrekkelig ventilasjon - du ønsker ikke å kvele den nye fuglen! Dersom det er mye støy du kan gjøre dette også, vil det roe dem ned, men det ville også være bra hvis du kunne flytte buret hvis mulig. Hvis du tror det kan være for mørkt, kan du gi en liten natt-lys i ditt tilfelle undulaten får en skrekk, hindrer dette ikke kan fly rundt i buret blindt i frykt og kræsjer i et bur vegg / leketøy / abbor, forårsaker skade.
 5. 5
  Kjøp et stort bur - Så stor som du har råd. Buret bør være minst 18 cm D x 18 cm x 30cm H W, minst. Prøv å kjøpe et bur som er bredere enn den er høy og en med en firkantet topp. Grunnen til dette er fordi undulater fly horisontalt, ikke vertikalt som en vaktel, og fancy-toppet burene er rett og slett bortkastet plass. Undulaten må kunne spre sine vinger og fly - ikke mengden buret med leker, abbor eller andre undulater.
 6. 6
  Sørg for å kjøpe leker og abbor av forskjellige tykkelser, former, og teksturer. Natural abbor er stor, spesielt i forhold til dowel eller plast abbor. Pass på at veden er trygt for fuglen, for eksempel eukalyptus. Dowel abbor eller plast abbor kan føre fotproblemer som følge av mangel på foten øvelser. Prøv også å unngå betong abbor som de er vanskelig på fugler føtter, men hvis du må bruke dem, plassere dem på det laveste punktet mulig. '.
 7. 7
  Gi navn til undulaten, vil dette la dem bli vant til det navnet!
 8. 8
  Blekksprut bein er en god kilde til naturlig kalsium for undulater. Mineral blokker kan også kjøpes også. Noen mennesker kan bruke flytende vitamin og mineraltilskudd, men det er ikke avgjørende, og disse tingene vil bli fortært gjennom frisk frukt og grønnsaker du gir dem - så sørg for å gi dem et utvalg av frukt og grønnsaker!
 9. 9
  Rens undulater buret minst en gang i uken og friskt vann hver dag.
 10. 10
  Alltid behandle din undulat med kjærlighet og godhet. Husk at de er svært skjøre og krever at du behandle dem med forsiktighet. Hold dem borte fra små barn, og alltid huske å lære folk nye til fuglene hvordan å håndtere og skikkelig leke med disse delikate små skapninger!

Tips

 • Hvis din undulat ikke spiser frukt eller grønnsaker, hogge alle dine grønnsaker opp og sette dem inn i et tomt frø cup. Sette dette i buret ved siden av en abbor høyt i buret, og peg noen spinatblader eller andre høyt elskede grønnsaker over den. Gjør dette hver dag, være tålmodig og ikke gi opp!
 • Ikke mengden dem for mye ved hjelp av leker, abbor eller andre undulater. Kjøp så mange leker som du vil, men bare holde to eller tre i buret om gangen. Bytte dem ut hver gang en stund slik at undulaten ikke gå lei.

Advarsler

 • En undulat kan bite deg, men bare hvis den er redd eller som en advarsel, så prøv å holde det rolig når du håndterer den. Ikke bekymre deg for å bli bitt av undulaten din, deres biter sjelden trekke blod. Bare snakke med dem på en skånsom og rolig stemme. Aldri dra vekk brått når de biter, bare forsiktig blåse i ansiktet, men ikke trekke unna.