Wkino

Hvordan overbevise foreldrene dine om å få deg en hamster

Vil du virkelig en hamster? Vel, her er hvordan å få en!

Trinn

Hvordan overbevise foreldrene dine om å få deg en hamster. Forskning hamstere og deres vaner.
Hvordan overbevise foreldrene dine om å få deg en hamster. Forskning hamstere og deres vaner.
 1. 1
  Forskning hamstere og deres vaner.
  • Du vil lære at de lever opp til tre år, noen ganger enda fem år. De er følsomme for lys, varme, og mange andre ting som kjæledyr og små barn. Hvis du har katter som kan prøve å spise den, tenke to ganger. De kan ikke holdes i direkte sollys eller i trekkfulle områder, og trenger en ganske stabil temperatur. De trenger også å bli håndtert hver dag for å holde seg vennlig, og må ha sin buret rengjøres en gang i uken for å holde seg frisk. Du bør ikke få en hamster bare fordi de er søte.
 2. 2
  Snakk med foreldrene dine. Fortell dem at du har forsket på hamstere og så opp dyrebutikker, husly, og oppdrettere rundt området. Forklare dine planer om å ta vare på hamster. Hvis foreldrene dine sier ja, vil du trenge et hjul uten striper (fast underlag slik at de ikke blir sittende fast), bur sengetøy, hamster mat, et bur, og en vannflaske.
 3. 3
  Være vedvarende uten å være irriterende. Hvis de sier kanskje, kan du være heldig! Gå til dyrebutikk å vise dem en hamster og fortelle dem alle de interessante tingene du har lært om hamstere. Få dem interessert i faget, og du kan være i stand til å ombestemme seg.
 4. 4
  Vær tålmodig. Etter noen uker eller dager, kan de si ja. Hvis ikke, spør den grunn, men ikke tigge, gi dem mer tid til å tenke på det hvis de trenger det. Det er mange grunner for og imot å få et kjæledyr. For eksempel, hvis du har andre dyr de kan si noe sånt som "Vi trenger ikke en hamster" eller "Vi har katter!" Hvis du vet hvorfor de nektet, kan du enten gi opp, eller planlegge hvordan du skal overbevise dem i fremtiden. Hvis de sier nei, ikke har en passform, bare spør dem igjen i en måned eller så.
 5. 5
  Planlegg økonomisk for din hamster omsorg. Du trenger minst hundre dollar, som du kan få ved å selge lemonade eller å ha et garasjesalg.
 6. 6
  Skriv et brev til foreldrene dine sier, forsiktig, men tydelig, hvorfor du vil ha en hamster. Også, vise at du vurdere årsakene til ikke å ha en. Foreldrene dine vil være mer sannsynlig å gi etter for godt og konstruktivt argument.
 7. 7
  Foreldrene dine vil sannsynligvis ikke få deg en hamster hvis du har en historie med ikke å være ansvarlig eller har dårlige karakterer. Prøv å gjøre dine oppgaver uten dem å spørre deg eller prøve å få bedre karakterer i skolen. Hvis foreldrene dine ser at du er ansvarlig nok for vedlikehold av en hamster, kanskje de lar deg ha en!
 8. 8
  Tegn et eksempel på en hamster bur. Inkluder alt din hamster trenger, og legge prisene på alle elementene (bur inkludert).
 9. 9
  Bestem deg for et sted å holde hamster. Hvis du har andre dyr, legg den på et sted atskilt fra dem, men prøv å sette på et sted hvor du går ofte, som stue eller kjøkken.
 10. 10
  Ikke ta hamster opp for mye. Det hjelper ikke med noe annet enn å lage dine foreldre føler seg mer presset.
 11. 11
  Betale for det selv. Du kan ikke ønsker å, men det sannsynligvis vil bidra til å overbevise foreldrene dine. Dessuten er det ikke så dyrt.

Tips

 • Spør dem når de er i godt humør!
 • Spør foreldrene dine pent, men ikke alle andre, vil det gjøre dem gale.
 • Ikke sutre eller tigge. Det forverrer bare dine foreldre, og viser at du ikke er kontrollert eller modne nok til å håndtere en levende skapning.
 • Sørg for at ditt argument er rettferdig og klart for dem.
 • Fortell foreldrene dine at du ikke bare vil ha et kjæledyr, men en følgesvenn som du vil behandle med vennlighet og respekt. Dine foreldre trenger å vite at du er ansvarlig nok til å få en!
 • Foreldre kan si nei fordi de tror de vil ende opp med å ta vare på den. Hvis du har et annet kjæledyr hjemme, bevise for dere foreldre du kan ta vare på en hamster ved å ta vare på det dyret. Hvis du ikke har et annet kjæledyr, kan du gjøre husarbeid for å vise hvordan ansvarlig og dedikert du er.
 • Være ansvarlig. Ta vare på ting rundt huset, rydde rommet ditt, rake løv, gjøre vaskeri, etc. Dette vil vise at du er klar for din egen levende ting.
 • IKKE bade en hamster i vann. Dette kan gi dem lungebetennelse og drepe dem.
 • Du kan ikke ha visst dette før, og det er viktig! Merk at hamstere er nattdyr, så de skal sove mesteparten av dagen, hvis du ønsker en kosete, men likevel leken i løpet av dagen pet du kan vurdere en kanin eller et marsvin. De fleste kjæledyr butikker har begge, og de er ganske lettstelt.
 • Sjekk at ingen i familien din er allergisk mot hamstere, hvis noen er, hamstere er ikke det beste valget.
 • Hvis foreldrene dine er fortsatt ikke sikker, prøv pet sitter for en venn til å vise at du kan ta vare på hamstere.
 • Kontroller at du har dine foreldres tillatelse før du kjøper en hamster.
 • Hamstere gjør best bevarte alene, og være klar over at selv dverg hamstere kan ende opp med å slåss.

Advarsler

 • Hvis du får syrere, eller prøver å få dem, så ikke huse dem (syrerne) sammen. De vil kjempe!
 • Roborovski hamstere er ikke gode hamstere for nybegynnere. De er bedre for mer erfarne hamster eiere. En god rase til å begynne med er Winter Whites.
 • Ikke beg - dette vil gjøre det virke som om du er umoden.
 • Ikke tenke på å få en hamster hvis du ikke er klar. Dette er et stort ansvar. En hamster er en levende ting, ikke et leketøy som du kan ignorere eller kaste bort.