Wkino

Hvordan lage en tunnel lekeplass for ørkenrotter

Å gjøre en tunnel lekeplass for ørkenrotter er veldig morsomt og enkelt, og dine gerbils vil tro at det er gøy, også! Også gjør det ikke så mye!

Trinn

Hvordan lage en tunnel lekeplass for ørkenrotter. Når du er ferdig med toalettpapir og tørkepapir papprør, gjør deg klar til å bruke dem!
Hvordan lage en tunnel lekeplass for ørkenrotter. Når du er ferdig med toalettpapir og tørkepapir papprør, gjør deg klar til å bruke dem!
 1. 1
  Når du er ferdig med toalettpapir og tørkepapir papprør, gjør deg klar til å bruke dem! Du trenger rundt 3-5 av dem til å lage en tunnel lekeplass.
 2. 2
  Når du har 3-5 rør, eller nok rør som du kan bygge tunneler du ønsker, kan du begynne den aller første skritt for å gjøre en tunnel system.
  • For å bli med rørene sammen, bruke til å kutte fire små åpninger rundt enden av røret, ved hullet. Sett den andre røret i mellom disse spaltene til å bli med dem. Hvis det ikke er festet på stram nok, gjør spaltene dypere. Gjøre systemet uansett hvor lenge du vil, men det må passe inn i buret.
 3. 3
  Skjær hamsteren for store hull hver her og der, slik at de kan komme inn og ut som de vil. Hvis du ikke gjør det, kan Gerbil får følelsen av at han eller hun er fast, eller at han eller hun er å miste luft. Det er alltid godt å ha litt flykte vinduer med få inches.
  • Koble tunnelene for å gjøre lekeplassen mer interessant.
  • Du kan legge dem på forskjellige steder.
 4. 4
  Du vil ønske å tømme buret av sengetøy, og legg det til side hvis det fortsatt er rent. Juster system hvor du finner hensiktsmessig i bunnen av buret, og deretter legge tilbake sengetøy. Du vil ønske å sørge for minst to rømningsveier viser, fordi hvis en ørkenrotte prøver å komme på samme måte som en annen Gerbil prøver å komme seg ut, kan det ende opp i en slåsskamp. Dette kan fortsatt skje, men to åpninger minsker sjansen for det.
 5. 5
  Sjekk dine ørkenrotte som de undersøke åpninger, ganske snart vil forsvinne ned i bakken! Husk nå, ikke bli skremt hvis en dag du kommer hjem eller tilnærming Gerbil bur og de er ikke i sikte, sjekk tunnelen systemet før du panikk. Ha det gøy, og jeg håper du likte å gjøre dine Gerbils en tunnel lekeplass!

Tips

 • Du kan også selge tunnel lekeplasser til folk som har ørkenrotte, hvis du gjør dem godt nok. Det er en enkel og morsom måte å tjene penger!
 • For å gjøre en tunnel ned under et bunnivå, som en underjordisk lekeområde, koble et system av tunneler som er den lengste det kan være, men likevel passe inne i buret. Skjær et hull i sentrum en. Sagt på en annen tube går oppover inne i hullet. (Egentlig bare la et hull, ingen oppover går tube. Den Gerbils vil trekke plastbiten ut eller tygge den ned til det er skarpe kanter som vil kutte / spyd din hamsteren). Buret bør være tom når du setter den underjordiske tunnelen i.
  • Plasser tunnelen lekeplass hvor som helst i buret sitt, men sørg for at posten røret går oppover slik at de velger når du skal klatre opp i stedet for å falle i den. (Igjen, bare gjøre et par synlig hull.) Satte sin sengeklær på og resten av sine forsyninger, men sørg for at inngangen kommer tilbake opp til over bakken er tilgjengelig. (Igjen, ingen oppover tube nødvendig. Bare et hull i nivået ovenfor.) Når ørkenrotter gå i dette området og rør der nede, vil de gå under sine senger. Ikke bekymre deg om deres måtte klatre opp igjen - hullene du kuttet vil gjøre dem i stand til å krype ut til nivået over.
 • Prøv å plassere det nye huset på toppen av et hus de allerede har. Det vil være en morsom måte å gå inn.
 • Hvis du ikke har ørkenrotte, kan du donere tunnel lekeplass til dyr tilfluktsrom og dyrebutikker.

Advarsler

 • Ikke bruk tape for å holde rørene sammen! Gerbils tygger på rørene, og de ​​kan ikke fordøye tape!
 • Ikke bruk den underjordiske tunnelen lekeplassen hvis du har gerbil valper eller hvis du er avl!
 • Ikke glem å rense ørkenrotter lekeplassen en gang i blant, ellers vil det stinker!

Ting du trenger

 • Toalettpapir og / eller papir håndkle papp ruller
 • Saks