Wkino

Hvordan holde Coyotes borte fra campingplasser eller hustuftene

Coyotes er veldig smart, opportunistisk, og innovative dyr, ja, de er så smarte at de har til og med lært å jage skolebarn for å få dem til å slippe sine lunsj poser! Som antall Coyotes økning, de blir mer modig og tilpasningsdyktige til våre menneske-formet miljøer og de er mindre lett skremt. Med modige Coyotes begynner å våge lenger ut av skogen og inn i distriktene og campingplasser, har vi både et behov og et ansvar for å avskrekke dem fra bygget miljøer eller der mennesker foretar aktiviteter, for å unngå skade på enten mennesker eller Coyotes.

Hvis du leter etter måter å holde Coyotes ut av hagen din eller din leirplassen uten å skade dem, vil denne artikkelen gi deg flere metoder for å prøve.

Trinn

Hvordan holde Coyotes borte fra campingplasser eller hustuftene. Bruk negativ forsterkning eller element av overraskelse hvis du tilfeldigvis over en coyote i hagen din eller leirplassen.
Hvordan holde Coyotes borte fra campingplasser eller hustuftene. Bruk negativ forsterkning eller element av overraskelse hvis du tilfeldigvis over en coyote i hagen din eller leirplassen.
 1. 1
  Bruk fekting. Det anbefales at gjerdet være minst 6 fot (1,8 meter) høye, og også forlenge en fot (30cm) undergrunnen. Den vertikale avstand av et slikt gjerde bør ikke være mer enn 4 inches (10 cm). Siden Coyotes er så smart, vil de noen ganger hoppe over, eller grave under. Dette er ofte tilfellet på gårder, der fristelsen er så stor at en sulten coyote vil gjøre noe for å få i.
  • Piggtråd plasseres på bakkenivå kan avskrekke coyote fra å grave under gjerdet.
  • Meter og kan beskyttes mot Coyotes hvis gjerdet er høyt og dypt nok. Pass på å holde husdyr inne i gjerdet, eller har noen på riktig vakt hvis de blir flyttet eller er fôring et annet sted for en tid.
  • Dyrere fekting omfatter T-bane forklær og overheng, og disse kan reserveres for feedlots, et ly område, innhegninger, eller en innesperring område å spare på kostnadene.
  • kan gi en meget nyttig alternativ til en rimelig pris for omgivelse av store områder av husdyr.
  • Gi en sikker ly for husdyr over natten.
  • Lamaer og kan brukes som vakt dyr for husdyr beskyttelse. Eselet bør være en jenny eller en gelded jack; ungelded kontaktene er for aggressiv. I tilfelle av esler og lamaer, trenger omsorg for å bli tatt at de ikke er i stand til å sosialisere med andre esler eller lamaer, eller de kan neglisjere sin buskap flokken. Multispecies beite kan tilby beskyttende fordeler, som for eksempel å ha sau, geiter og storfe sammen i stedet for skilt.
 2. 2
  Prøv lyd. Lyden kan ha en utmerket effekt på en coyote som har vandret inn i hagen din eller leirplassen.
  • Prøv banging søppelbøtta lokk eller noe annet som er støyende å skremme coyote off.
  • Hyle og lage mye støy på alle mulige måter.
  • Bevegelse aktivert alarmer kan være nyttig. En enda mer teknologisk avanserte alternativ er den nye Anti-Coyote lydsystem. Dette systemet bygger på det faktum at Cougars tidvis drepe Coyotes. Systemene avgir replikert cougar lyder, og kan holde Coyotes borte.
  • Propan exploders kan brukes til å avskrekke Coyotes på gårder og rancher.
 3. 3
  Bruk negativ forsterkning eller element av overraskelse hvis du tilfeldigvis over en coyote i hagen din eller leirplassen. Samt støy skritt ovenfor, er det noen andre ting du kan prøve når du oppdager en coyote i ditt område. misliker nye stimuli og skremmende taktikk kan skremme dem av i utgangspunktet. Men du bør aldri få øyekontakt med coyote, snu ryggen til det, eller kjøre bort fra det, da disse vil signalisere aggresjon eller tilby en fristelse til å jage og angripe. Hvis du ønsker å forlate, gjør det rolig, eller prøv en av disse skremme bort taktikk:
  • Spray coyote med en vannslange.
  • Gjør deg selv synes skremmende med støy og massevis av kroppsbevegelser, wave armene rundt, sparker bena opp. Dette vil la dem vite at du er sjefen, og å holde seg borte.
  • Bruk barnas leker som gjør støy, slik som smell, whirrs, jingler, osv.
  • Bruk bevegelse aktivert belysning som vil bli utløst av coyote krysse et bestemt område av verftet. Å ha lys på fra skumring til daggry kan avskrekke Coyotes kommer inn i opplyst område. Det er også strobelys med sirener som kan avskrekke Coyotes hvis brukes i samsvar med produsentens anvisninger.
  • Mens et kjøretøy kan midlertidig avskrekke coyote atferd, særlig hvis flyttet om mye, kan det også fungere som et gjemmested (eller blind) før å angripe, så vær forsiktig med å stole på denne metoden.
 4. 4
  Eliminere mat kilder likt av Coyotes. Mens Coyotes elsker kjøtt mat (spesielt gnagere), de er veldig opportunistiske feeders og vil spise alt de kommer over. Som sådan, er det viktig å gjøre det vanskeligere å umulig å få mat fra våre omgivelser. Før alt annet, aldri prøve å mate en coyote som et middel for å prøve og temme den, eller hjelpe det, fôring det er rett og slett forsterke dårlig atferd som vil oppmuntre dem til å gå tilbake og vil ikke temme dem. Noen av måtene du kan holde nede mat kilder rundt hagen din eller campingplassen finner du:
  • Hold all søppel i en coyote-bevis boksen eller container, i utgangspunktet hvis det er sikkert og kan ikke åpnes uten problemer, vil det avskrekke coyote. Spør din lokale kommune for detaljer om din lokale butikk ikke kan bidra til å gi en slik container.
  • Kast all matavfall riktig både hjemme eller på en campingplass. Enten plassere spiselig avfall til en sikker søppel container eller i en sikker kompost bin. Ikke la matavfallet liggende rundt.
  • fra trær og fjerne frukt som har falt ned på bakken før det blir gjenstand for en coyote fest.
 5. 5
  Holde dyr unna Coyotes. Katter, hunder og andre kjæledyr kan presentere en grunn for å angripe, parring, eller som en potensiell måltid. For å beskytte ditt kjæledyr hvis du bor i en coyote område, eller du er camping med et kjæledyr, må du gjøre følgende:
  • Holde dyr (og katter) i om natten og å holde et øye med dem i løpet av dagen, for å unngå møter og for å hindre dem fra å være en mulig kilde til coyote neste måltid eller angrep.
  • Hold kjæledyr mat inne eller borte fra der en coyote kan fôr. Hvis du ønsker dyr å spise ute, få inn all uspist mat så snart som kjæledyr har ferdig med å spise.
  • Kastrere eller intetkjønn hundene dine. Når hundene er klar for parring, vil Coyotes prøve å pare seg med dem.
  • Ikke bruk hunden din som en coyote vakthund med mindre han er skikkelig opplært til å gjøre det. En slik hund trenger både riktig stell og trening for å være i stand til å beskytte husdyr mot angrep av coyote, ellers kan han bli byttedyr.
  • Dekke; Coyotes spiser koi fisk som ikke er beskyttet.
  • Ikke spre fuglefrø rundt. Selv om det ikke virker som coyote mat, er Coyotes tiltrukket av fuglefrø. Samle så fuglefrø opp etter fuglene har spist eller bruke en ikke-søl metode for fôring (holde den opp høyt) hvis du ønsker å mate fuglene.
 6. 6
  Fjerne søppel hauger fra din eiendom. Disse kan tjene til å skjule både rovdyr og byttedyr. Kaniner og andre byttedyr likt av Coyotes kan bruke søppel hauger å avle og leve i, og dermed tiltrekke Coyotes. Videre kan Coyotes bruke junk hauger å gjemme seg bak før et angrep. Fjerning av søppel hauger har flere andre fordeler, for eksempel å redusere habitat for slanger, giftige insekter og edderkopper eller, og det ser bedre ut.
  • Fjern alle vannkilder i området rundt gården eller leirplassen, og disse kan tiltrekke Coyotes.
 7. 7
  Prøv ulv urin. En naturlig og innovative svar på den voksende coyote problem er bruken av ulv urin som en avskrekkende. Wolves er en av coyote naturlige predatorer, og coyote bestander slippe som ulver blir gjeninnført i et område.
  • En annen lukt som kan avskrekke Coyotes er den vanligste mothball eller ammoniakk gjennomvåt filler. Plassere disse på strategiske steder rundt tunet eller leirplassen.
 8. 8
  Hvis disse humane løsninger ikke hjelper, bør du vurdere å kalle inn en profesjonell. Mange profesjonelle dyreliv hvalbåter vil bruke levende feller, slik at coyote ikke må bøte med livet for adgang. Men vær klar over at flytting ikke er effektiv, så det er mye bedre å gi de barrierene antydet ovenfor, slik at du kan fortsette å leve i harmoni med coyote befolkningen.

Tips

 • Lær barna å respektere miljøet ved å holde den på avstand. Hold alltid et øye med barnas oppholdssted når rundt Coyotes.
 • Når camping, følg alle instruksjonene fra rangers eller andre som har ansvaret for leiren med hensyn til Coyotes i området. Under ingen omstendigheter mate eller oppmuntre dem på noen måte. Pass på å legge vekk alle dine matvarer og noe med en attraktiv lukt, inkludert kosmetikk. De samme handlingene som brukes for å beskytte området ditt fra bjørn vil være nyttig.

Advarsler

 • Coyotes er sky dyr, men hvis provosert, eller hvis de føler seg truet, vil de angripe. Alltid holde avstand, og husk at Coyotes er ville dyr. Lære barn å være respektfullt skeptisk.
 • Coyotes finne hønsenetting lett å ødelegge, ikke bruk det som en barriere, bare for å holde dyr i løpet av en barriere som gjør arbeidet.
 • Kjenner reglene i forhold til beskyttelse av Coyotes i ditt område, det er ulovlig å drepe Coyotes i noen stater og provinser, mens det er strenge sesongmessige eller jakt krav i andre områder.

Ting du trenger

 • Fekting
 • Avskrekkende lukt, lys, støy
 • Avskrekkende vakt dyr