Wkino

Hvordan ha det gøy med leopard gekko

Leopard gekkoer virke som ganske avslappet dyr, så det er en vanlig misforståelse at de ikke liker å bli spilt med. Dette er ofte sant, men hvis du vet hvordan du skal spille med dem du kan ha en flott tid. Her kan du lære hvordan du kan bli mer aktiv med din oppdaget venn.

Trinn

Hvordan ha det gøy med leopard gekko. Sett opp din lekeområde.
Hvordan ha det gøy med leopard gekko. Sett opp din lekeområde.
 1. 1
  Sett opp din lekeområde. Du må først gjøre dette slik at du kan få klar til å spille med Leopard Gecko før du tar ham / henne ut. Du kan først begynne med får komfortabel med Leopard Gecko. Sette ned et teppe og surround teppet med puter eller noe mykt som fungerer som en barriere. (Ingenting som kan kollapse, eller skade din gekko hvis den faller ved et uhell.)
 2. 2
  Få ut godbiter. Din gekko vil være ønsker en belønning eller godbit, de bare alltid gjør. Ikke gjør dette hver dag, bare en gang i uken. De kalles "behandler" for en grunn. Hvis du har voks ormer (Disse er foretrukket til Leopard Gekkoer enn vanlige måltid ormer eller hermetisert ormer), satte 1-3 på en liten plate avhengig av hvor gammel din gekko er. Hvis gekko er ca 1-3 år, kan du kun ønsker å sette en eller to voks ormer ned på tallerkenen. En annen godbit for spesielle anledninger er babymat fersken eller aprikoser. Disse smushed frukt er en herlig godbit for kjæledyret ditt, men bare gjør dette av og til fordi det kan være dårlig for dem hvis de spiser for mye frukt. En annen godbit du kan prøve er virkelig lite kutt opp jordbær eller bringebær. Disse fruktene kan ikke appellere til din gekko, men hvis de gjør, det er kjempefint! Når du blir vant til gekko, kan du begynne å gi dine gekko myke klapp på ryggen eller hodet.
  • Unngå kyssing din gekko eller ta kontakt med ansiktet i nærheten av dem som det er en høy risiko for salmonella, som om det noen gang kommer inn i munnen eller kroppen kan gjøre deg alvorlig syk må du rengjøre det bur en hver helg for å unngå sykdom for dyret
 3. 3
  Ta ut din gekko. Mens du åpner buret døren til din gekko territorium, snakke i en myk stemme for å roe dem. Dette hjelper dem til å forstå at du ikke er et rovdyr eller noe som vil skade dem. Du er deres beskytter, deres familie, noen de ikke trenger å være redd for. Som du berører dem og sakte prøve å få tak i dem, kan de vri seg eller raskt sprint til den andre siden av tanken. Ikke bekymre deg, bare holde på prøver og snart etter det, vil de ikke har et problem med at du nå inn i buret sitt og ta dem ut, det bare tar tid og praksis.
 4. 4
  La lekene begynne. Det er mange spill du og din gekko å velge mellom. Du kan gjøre opp din egen eller følge disse. Ett spill er der gekko kryper gjennom en passasje for å nå den andre siden der han / eller hun henter en godbit. Dette spillet vil sannsynligvis ikke fungere hvis gekko har blitt misbrukt før, er overvektige som i utseende som "Jeg kan ikke passe en annen ting i magen min", eller er ikke veldig aktiv. Denne aktiviteten vil trolig være best for en ung gekko i alderen 2-4. Hvis gekko er eldre selv, kan du likevel prøve dette. Hvis du har noen gamle dukke møbler fra år tidligere, ta det og sette opp et sett. du kan stille opp tabeller som din Leopard Gecko er i stand til å krype under og sette det opp i en helt rett rad. Deretter kan du sette miniatyr tepper over miniatyr tabeller slik at gekkoen ikke kan unnslippe passasje eller du kan lage en barriere med noe annet. Nå satt din gekko i begynnelsen inngang og la ham / eller henne gå hvor som helst i passasjen. På den andre siden, oppmuntre ditt gekko og vise ham / eller hennes valg av behandling for å gi dem. Når gekko har nådd slutten, belønne gekko med ditt valg av behandler.
 5. 5
  Se en film med din gekko. Som du ser en film, la gekko bli kjent med kroppen din. Leopard Gekkoer er kaldblodig som betyr at de trenger kroppsvarme eller varme fra noe, de gir ikke ut kroppsvarme som pattedyr gjør, de er reptiler. La din gekko krype på halsen din. Det kan være litt hakkete i starten, men hvis du gjør det nok ganger, vil du bli vant til det. Dette er en måte fra din gekko viser sin kjærlighet. Hvis gekko er behagelig og ikke flytter på halsen din, er det et veldig godt tegn på at gekkoen er nå virkelig komfortabel med deg. Det er også et godt tegn hvis gekko sover med begge øynene lukket når de er med deg. Dette betyr også at de er komfortable med deg nok til å være på utkikk etter rovdyr.
 6. 6
  Ikke ta ut din gekko hver dag. De lærer å forvente at behandler og spill, og det er bortkastet tid. Det er unødvendig, og det legger mer press på dem hvis du tar dem ut hver dag. De ikke tilpasse seg godt til å endre.
 7. 7
  Treningen din leopard gekko å gjøre kysset triks. Det er mulig å trene Leopard Gecko å gjøre dette trikset. Du kan starte med noe enkelt som "kiss" når du vil at gekko å slikke deg / kysse deg på fingeren. Når han / eller hun gjør det, gi dem en liten belønning. Dette vil kun fungere hvis du allerede er kjent, og har limt med din gekko. Vask hendene mellom håndtering av din gekko å unngå bakterier kommer inn i maten.
 8. 8
  Lag en bakgrunn. For å gjøre dette for å gjøre naturen for din gekko, må du først ta ut et stort stykke blankt papir og tegne en scene eller design på den, som regel støpt sand inn i designen. Du kan til og med bli hendig og male en bakgrunn på lerret, eller lim sand til papiret. Pass på at bakgrunnen dekker hele baksiden av kabinettet! Så når du er ferdig, tape den på utsiden til Leopard Gecko bur slik at gekkoen kan se det, men kan ikke røre det. Og POOF! Du har en vakker bakgrunn for gekko.

Tips

 • Alltid være forsiktig med din gekko som det er din venn og familie.
 • Hvis du vil ha noen bonus moro med fôring gekko, kan du mate dine gekko voks ormer ved å holde slutten av ormen kropp og holde den foran din gekko, eller du kan sette babymat på fingeren din og la din gekko slikke det av fingeren.
 • Snakke beroligende og rolig for å hindre at Leopard Gecko fra å bli stresset og skremt av høye lyder og screeches.
 • Vanligvis du ønsker å forlate gekko hud i buret fordi det er en god kilde til næringsstoffer hvis han spiser det.
 • Hvis du ikke har brukt mye tid med din gekko, begynne å ta ham ut gradvis oftere. De liker ikke å gå fra ensomhet til å bli berørt hver dag.

Advarsler

 • Alltid fjerne de døde og / eller uspist sirisser.
 • Voks ormer er godbiter for spesielle anledninger, ikke en del av sitt daglige kosthold..
 • Aldri trekke eller berøre gekko hale med makt eller det kan løsne. Dette er skadelig, særlig fordi det er din gekko viktigste back-up kilde for mat.