Wkino

Hvordan finne kompatible tank kameratene for guppyer

Guppies er en veldig vakker og felles arter som mange begynner akvarister / amatører melde deg på når den først starter et akvarium. De er veldig hardføre, interessant fisk og enkelt trives når den plasseres i de rette forholdene.

Trinn

Hvordan finne kompatible tank kameratene for guppyer. Ta vare å velge, som en av ulempene om guppyer er hvor mange andre arter av fisk nyte dem som en velsmakende snack.
Hvordan finne kompatible tank kameratene for guppyer. Ta vare å velge, som en av ulempene om guppyer er hvor mange andre arter av fisk nyte dem som en velsmakende snack.
 1. 1
  Ta vare å velge, som en av ulempene om guppyer er hvor mange andre arter av fisk nyte dem som en velsmakende snack. Det er ganske selektiv jobb, finne den perfekte tank kameratene for guppyer som vil verken bry guppyer eller spise dem. Du må sørge for at fisken du får for dem er ikke så store at du ikke ønsker å sette inn, for eksempel, angelfish, fordi disse kan ganske enkelt spise guppyer samt nappe guppies 'vakre, lange, flytende svømmeføtter.
  • Dette er et annet begrep du må vurdere når du velger tank kameratene for guppyer. Guppies har svært lang, flyter finnene som ligner finnene de vakre kampfisk, og massevis av fisk som å nappe disse finnene. Hvis de ikke spiser guppyer, de nipping finnene guppyer. Du må være veldig forsiktig.
 2. 2
  Bruk følgende er en liste over hvilke arter som kan være tank kameratene og hvorfor de kan.
  • Fordi guppyer er levende bærere, når de føder, de gir fødsel til faktiske miniatyr guppyer i stedet for egg. Det finnes andre arter av levende bærere som også kan leve med guppyer på grunn av deres likheter i vannkvalitet og måter av avl. En av disse artene er "platy" fisk, som er helt nydelig og svært livlige farger. De er morsomme, hardfør, søte, fargerike, lyse og lett å avle, passer beskrivelsen av guppyer perfekt. Swordtails er en annen type levende bærer fisk som er også stor for å leve med guppyer. Begge guppyer og PLATYS er billig. Men pass på: Ikke alle levende bærere er egnet tank kameratene for guppyer! Du ønsker ikke å sette store mollies med guppyer, for eksempel.
  • Honey gouramis, så rart som det kan høres, er ganske kompatible med guppyer. De er større i størrelse, men de spiser ikke guppyer eller nappe finnene. De liker fred og plass og er stille, sjenert og blyg fisk. De unngår slåssing, aggressivitet, og rasen til. De er litt dyrere enn guppyer og PLATYS, men guppyer og PLATYS er skitt billig, så du kommer ikke til å finne noe i samme pris på guppyer og PLATYS eller billigere. De fleste fisk kommer til å bli dyrere enn guppyer, men ikke med mye.
  • Neon og kardinal tetra er også stor tank kameratene for guppyer. Men de har ganske mange ulemper: de er sensitive, lever ikke i nylig satt opp akvarier, krever mye spesiell oppmerksomhet, og av og til rasen. Disse fiskene er ikke foreslått for nybegynnere.
 3. 3
  Prøv andre arter. Du trenger ikke nødvendigvis å ha fisk som lever med guppyer. Du kan legge virvelløse dyr som Ghost Shrimp. Ghost Reker er flott med levende for guppyer, de kan naturlig opprydding mannskap og de er hyggelig, stille, sjenert og fredelig! En hardfør tillegg til ethvert akvarium, disse er definitivt anbefales.
 4. 4
  Legg til noen bunn dwellers. Guppies er topp-og mellomledere dwellers-de pleier å svømme rundt toppen og midten av akvariet. Det ville skape en fantastisk, naturlig balanse i akvariet ditt hvis du har lagt noen bunn dwellers også. Jeg ville foreslå å kaste i noen Corydoras steinbit-de er fredelig også, og bare lusket rundt bunnen uten å bry noen annen fisk.
 5. 5
  Prøv å sette noen Rasboras der inne. De er ikke akkurat fredelig, men de to artene har en tendens til å fullstendig ignorere hverandre, noe som er det som virkelig teller, hvis de to artene ignorere hverandre, det er bare fint. Noen ganger vil de rotet rundt med hverandre, men ikke på en aggressiv måte. Dette er typisk, vennlig oppførsel.
 6. 6
  Plukke ut hva som fungerer for deg. Det er mange forskjellige kompatible tank kameratene med guppyer, som du kan se, slik at du kan velge den som appellerer mest til deg. Gjør litt research på alle de artene du vurderer før du legger noen.