Wkino

Hvordan fange en slange

Har du noen gang lurt på hvordan fagfolk på TV fange slanger så lett? Ønsker du å få en ut av hagen din uten å skade det? Eller har du bare tror det ville være kult å fange og få en nærmere kikk på en slik fascinerende skapning? Her er hvordan du skal fange en vill slange trygt og humant.

Trinn

Hvordan fange en slange. Pass på at slangen ikke er giftige.
Hvordan fange en slange. Pass på at slangen ikke er giftige.
 1. 1
  Pass på at slangen ikke er giftige. Du ønsker ikke ditt første forsøk på slangen fanger å ende i en katastrofe! Observere slangen - dens lengde, dens farger, og andre særtrekk. Identifisere arter ved hjelp av en søkemotor (f.eks + slange + rød + gul + "North Carolina"). Hvis du er i det hele tatt usikker på hva slags slange det er, og er bekymret for at det kan være giftige, ringe det lokale dyr ly så snart som mulig og la dem vite før noen blir skadet.
 2. 2
  Få en pinne eller andre lange slanke objekt, eller hva du har for hånden.
 3. 3
  Distrahere slange med stokken. Ta godt tak halen og løft slange oppover, slik at den fremre delen av kroppen sin på bakken, men holder bena og egen kropp så langt unna som mulig.
 4. 4
  Legg enden av staven under den fremre halvdel av slangen. Løft den fremre halvdel av kroppen opp fra bakken. Dette vil holde slange roligere enn hvis du tok sitt hode, og vil også la deg styre slangen posisjon lett.
 5. 5
  Slipp slangen inn i et nytt område med mange steder å gjemme seg som en steinmur eller noen busker. 'Rett' the slanger hodet mot gjemmesteder, og slipper halen. Slangen vil umiddelbart søke ly for å unnslippe den "predator" som plukket den opp.
 6. 6
  Vask hendene godt - slanger og andre krypdyr noen ganger bære bakterier. Mens vanligvis en mindre bekymring, har det vært eksempler på alvorlig sykdom og død hos mennesker som har håndtert reptiler som bærer bakterien.
 7. 7
  Legg merke til at yngre slanger bite oftere når de blir skremt eller redd.

Alternativ metode 1

 1. 1
  Legg en stor søppel kan på sin side.
 2. 2
  Feie slange på med en husholdning kost. Snakes kan enkelt transporteres til en villmark område, vekk fra hjemmene.

Alternativ metode 2

 1. 1
  Få en større bushier stick, noe med masse greiner, kvister og vegetasjon.
 2. 2
  La slangen til "gjemme" i provisorisk "bush". Erte snake litt med en annen pinne eller ved å vrikke den buskete pinne. Slangen vil ofte krøller seg rundt grener og kvister.
 3. 3
  Bare flytte pinne til der du vil slangen til å gå og la den være der. Slangen vil forlate når det føles trygt.

Innendørs metode (uten pinner)

 1. 1
  Montere nødvendige elementer: skjorte, putetrekk og sikker beholder med lokk eller undertøy bag (slanger er sterk, er så spinkel pappesker anbefales ikke, men skipsfart boksene er bra).
 2. 2
  Samle opp putevar (som en sokk å sette på) og satt i nærheten.
 3. 3
  Kaste krøllete opp tee shirt over slanger hodet og overkroppen. Slangen vil vanligvis være redd og spole opp under duken.
 4. 4
  Uten forsinkelse, plasser putevar ned over den konstante. Skyv kanten fast langs gulvet, øste opp skjorten og slange sammen. Dette kan gjøres med undertøy bag hvis den er stor nok, og du ikke er pysete og kjenner slange er ikke giftige.
 5. 5
  Sett hele bunten inn i beholderen. Slangen vil trolig ligge stille en god stund, og deretter jobbe seg trygt ut av kluten inne.
 6. 6
  Slangen vil bli bra og i stand til å puste før du slipper den, eller ringe dyr kontroll for henting.

Alternativ metode 3

Hvis du elsker å holde skjellende dyr og kose glatte skapninger, så dette er de riktige metodene for deg!

 1. 1
  Å fange en slange, finne et område som har skygge og bugs. Når du ser slangen ikke kjøre over til det som en idiot. Sakte og veldig, veldig nøye, gå over til slange og sakte plukke den opp av lederen for den ene hånden og på midten for den andre hånden. Ta det over til bag eller container, eller hvis du er heldig et terrarium. Nøye satt slangen inn og lukk lokket.

Alternativ metode 4 (erfaring anbefales)

Denne metoden er mest brukt når du arbeider med giftige slanger eller slanger som rett og slett liker å bite. Hvis du er en nybegynner, ikke, under noen omstendigheter, forsøke å fange en giftigste slange.

 1. 1
  Finn en pinne eller noe lignende som ligger like ved. Det må være noe som ikke vil bryte når trykket er brukt.
 2. 2
  Ta tak i slangen i halen hvis mulig å holde resten av kroppen din så langt unna som du kan.
 3. 3
  Pin slange ned ved å plassere pinnen rett bak hodet og settes under trykk. Hvor mye press du må bruke alt avhenger av størrelsen på slangen, men det bør være nok til å holde den fra å flytte hodet uten å skade dyret.
 4. 4
  Slippe halen og ta tak i festet slange i nakken så nær hodet som mulig. Bruk et fast grep, men ikke kvele slange.
 5. 5
  Bruk den andre hånden til å støtte slanger kroppen og holde den fra juling om. En stor slange kan lett frigjøre seg fra grepet ditt hvis du lar det thrash.
 6. 6
  Når du slipper slange holde den i grep og plassere den på bakken mens han holder hodet fast. Plasser deg selv på en slik måte slik at du raskt våren tilbake trygt. Raskt gi slipp på hodet og ta et par skritt tilbake for å unngå å bli bitt.

Tips

 • Hvis du ikke har et område for å frigjøre slangen, kan du sette den inn i en gammel putevar og transportere den til et passende sted. Hvis du reiser med bil, må du huske å knytte en stram knute i enden, eller du kan ha en slange løs i bilen din!
 • Når du håndterer en slange, vil det lurt å skli gjennom hendene dine, noe som er naturlig. Når du har hentet en slange, vil noen arter som vanlig Garter Snake handle som om det er i et tre. Du bør håndtere det ved å holde hendene ca 10-12 inches hverandre, og rotere dem slik at slangen har et sted å gå i stedet for å slippe til bakken. Også, la den kjøre gjennom atskilte fingre er akseptabelt.
 • En måte å huske hvordan å identifisere korall slange, er en giftig slange funnet i Sørøst USA, særlig Florida og Georgia, dette rim: «Hvis røde innslag svart, du er OK Jack, hvis rødtoner gul, du er en død mann. "
 • Hvis du er redd for å bli bitt, bruke tykke skinnhansker, som de fleste slanger vil ha en hard tid å bite gjennom herdet skinn. Men avhengig av hva slags slange, kan det være i stand til å bite gjennom, og hansker vil hindre din fingerferdighet.
 • Alltid være veldig forsiktig med slanger, og unngå angering dem hvis det er mulig. De er redd for deg, og det meste av tiden du kan shoo dem ut av hagen din uten å berøre dem i det hele tatt.
 • Hvis du planlegger å holde slange som kjæledyr, sørg for at du holder en tung gjenstand på toppen av terrarium, fordi slanger er kjempefint escape kunstnere. Eller du kan få en glidende skjerm lokk med en lås, eller kanskje til og med en med en fane som plast glir inn og du kan løfte den for å åpne.
 • Slanger kan bli fanget uten bruk av en distraksjon, men det er mye enklere og tryggere å distrahere en slange før du tar den. For ikke å nevne at det blir hodet pekte bort fra deg, som er hvordan du må ta tak i det.

Advarsler

 • Slanger hoder er utrolig fleksibel. Unngå å gripe tak i slangen ved hodet som noen slanger (spesielt visse giftige typer) kan faktisk bite deg selv når holdt på denne måten.
 • Ikke gjør noe dumt. Kjenn dine giftige slanger. The King Brown Snake er en meget farlig slange - du kan miste dine armer og ben hvis bitt av dem.
 • Husk at slanger er ville dyr og kan reagere uforutsigbart når truet. Og å være i nærheten av det truer den. Alltid utvise ekstrem forsiktighet når fanger slanger.
 • Det kan være ulovlig å holde en vill slange som kjæledyr i din jurisdiksjon. En vill slange kan også være redd for den boligen du leverer for det, og ikke spise. Hvis du kan holde en slange i fangenskap i mer enn 30 dager, vil det ha en hard tid å overleve i naturen, hvis du bestemmer du ikke ønsker det. Så sørg for at du er klar til å akseptere ansvaret for omsorg og vedlikeholde en kaldblodig reptil.
 • Aldri anta vet du like mye som TV-fagfolk. Vi kan ikke alle være Jeff Corwin.
 • Prøv å unngå å plukke slanger opp bare av halen sin. De fleste slanger kan ikke krølle kroppen sin opp å bite hånden din, men de kan lett bite beinet eller skrittet. Bruk en lang pinne eller annen lang gjenstand å vugge den første foten eller så av kroppen sin. Hvis du må velge en slange opp bare ved halen, får en fast, men mild grep og hold den så langt som mulig fra kroppen din.
 • Når du plukker opp slangen, vil det forståelig nok være redd og vil trolig moskus på deg. Hvis du vasker av umiddelbart, vil det redusere lukten, men du kan fortsatt lukter i noen timer mer. Hvis lukten virkelig plager deg (eller det er spesielt sterk) så prøv å bruke en såpe med skrubbing middel blandet i. Fast Orange eller Lava såpe har biter av pimpstein blandet i, og kan skrubbe lukten away.Snakes kan også lukte blod på deg.
 • Dersom slangen er giftige, eller hvis du er usikker på om det er giftige eller ikke, ikke bry deg det. Overlat det til en profesjonell - for mange mennesker blir bitt prøver å fange eller drepe slanger, så ikke ta sjansen. Hvis det er en trussel mot liv, så prøv å bruke en pinne eller et annet objekt til shoo det bort. Bare pass på at du ikke tråkker på halen som du shooing den bort.

Ting du trenger

 • Snake (sjansene er, du allerede har en)
 • Snake-stick
 • Transport-fartøy for slange
 • Plasser å frigjøre slangen
 • Stor søppel kan med lokk, kost (Alternativ metode 1)
 • En hul pinne, en lengde av snoren (alternativ metode 2)
 • Tee shirt, putetrekk og sikker beholder med lokk eller undertøy bag (Indoor Method)
 • Stor plastbeholder med luftehull