Wkino

Hvordan bruke kinesisk fødsel kjønn diagram for kjønn utvalg

Den kinesiske fødsel kjønn diagram, en gammel kjønn prediksjon metoden, er en morsom måte å gjette kjønnet på det ufødte barnet. I likhet med astrologi, er det ingen bevis for at denne metoden er nøyaktig, men noen mennesker sverger ved det og folk flest bruker det bare for moro skyld. Å bruke kartet, trenger du bare to biter av informasjon - det galskap måneden og månens alder av mor når barnet er unnfanget. Her er hvordan du gjør det.

Trinn

Hvordan bruke kinesisk fødsel kjønn diagram for kjønn utvalg. Finn ut morens galskap alder på tidspunktet for unnfangelsen.
Hvordan bruke kinesisk fødsel kjønn diagram for kjønn utvalg. Finn ut morens galskap alder på tidspunktet for unnfangelsen.

Å finne ut kjønn

 1. 1
  Finn ut morens galskap alder på tidspunktet for unnfangelsen. Kineserne bruker en månekalenderen, som er forskjellig fra den vestlige gregorianske kalenderen. Av denne grunn, er du nødt til å beregne mors alder i henhold til månekalenderen, ikke den gregorianske kalenderen.
  • Først av alt, legge til ett år til men gammel du er akkurat nå. Du er 32 år gammel nå? Ifølge den kinesiske kalenderen, du er minst 33 (muligens 34). Dette er fordi den kinesiske telle de ni første månedene tilbrakte i livmoren mot barnets alder, i motsetning til i Vesten. Så når et barn blir født, er det allerede 1 år gammel i henhold til månekalenderen.
  • Hvis du ble født etter 22. februar ta gregorianske alder, tilsett 1 (fra ca år tilbrakte du i din mors mage), og du er ferdig. Hvis du er 17 og du ble født 11. juli, er du 18 i henhold til månekalenderen.
  • Hvis du ble født før 22. februar finne ut om bursdagen din kommer før eller etter det kinesiske nyttåret i løpet av året du ble født. Hvis du ble født før kinesisk nyttår, legge til et ekstra år til gregorianske alder.
   • For eksempel, du var født 7. januar 1990, det kinesiske nyttår i løpet av 1990 skjedde den 27. januar, noe som betyr at du ble født før nyttår, ifølge månekalenderen. Dette gjør du to år eldre, i måne-årene, enn du er i henhold til den gregorianske kalenderen.
  • Hvis du har problemer med å konvertere gregorianske alder til din lunar alder, søke etter en online omformer eller klikk.
 2. 2
  Bestem det galskap måneden da barnet ble unnfanget. Hvis barnet ikke har blitt unnfanget, bestemme hvilken måned du ønsker at barnet å bli unnfanget, eller bare jobbe bakover: Bruk kalenderen og ønsket kjønn til å bestemme når du skal bli gravid.
  • Den enkleste måten å konvertere den faktiske måned eller ønsket måneden unnfangelsen til månekalenderen er å bruke en online omformer. Skriv inn "gregorianske til månekalenderen konvertering", eller bruke den som følger
 3. 3
  Ved hjelp av grafen nedenfor, finner det sted hvor din lunar alder og barnets unnfangelse måned møtes. Starte fra Lunar alder ved unnfangelsen og flytte rett til du finner det galskap måneden når barnet unnfanget. Dette vil gi deg enten en G (jente) eller B (Boy).

Ytterligere informasjon

 1. 1
  Bruk fødselshoroskop å prøve å velge hvilket kjønn du ideelt sett ønsker. Mens mange familier bruker den kinesiske fødselshoroskop etter at et barn har blitt unnfanget, noen par ser til fødselen kalenderen før unnfangelsen å velge en gutt eller jente spesifikt. Uansett kjønn barnet er, er du sikker på å elske dem, men hva om du kunne finne det ut på forhånd?
 2. 2
  Husk at nøyaktige målinger alltid innebære kinesiske månekalenderen og datoer basert på tidspunktet for unnfangelsen.
  • Horoskoper som ikke bruker månekalenderen som en guide er ikke nøyaktig. Vokt dere for avlesninger som bruker den gregorianske kalenderen.
  • Sørg for å velge datoer basert på datoen for unnfangelsen, spesielt når de vurderer alder. Velg hvor gammel du var på tidspunktet for unnfangelsen, ikke hvor gammel du er nå.
 3. 3
  Vet at det ikke er vitenskapelig grunnlag til kinesisk fødselshoroskop. Vitenskapen har ikke vært i stand til å kontrollere riktigheten av det kinesiske fødselskart, så vær forsiktig med å bruke diagrammet utelukkende for å bestemme eller forutsi kjønnet på barnet ditt. Det er flere måter å vitenskapelig forutsi kjønnet på ditt ufødte barn - ultralyd, fostervannsprøve - men den kinesiske fødselshoroskop er ikke en av dem.

Advarsler

 • Konsultere andre vitenskapelige metoder for å forutsi kjønn på en baby. Aldri stole utelukkende på kinesisk fødselshoroskop å nøyaktig forutsi kjønnet på ditt ufødte barn.