Wkino

Hvordan bli en hund hundefrisør

Så du tenker om å være et kjæledyr hundefrisør. Med disse trinnene, vil det bli enkelt. Vel her er noen tips om hvordan å bli en.

Trinn

Hvordan bli en hund hundefrisør. Det er pet grooming skoler over hele landet og på nettet. Du kan søke på nettet etter en grooming skole.
Hvordan bli en hund hundefrisør. Det er pet grooming skoler over hele landet og på nettet. Du kan søke på nettet etter en grooming skole.
 1. 1
  Det er pet grooming skoler over hele landet og på nettet. Du kan søke på nettet etter en grooming skole nær deg eller en online klasse. Du kan vanligvis ferdig i seks måneder til et år. Disse kan koste deg selv.
 2. 2
  Mange store pet supply butikker har grooming salonger i butikken, og du kan begynne der som en badende eller en "grooming assistent". Lønnen er ikke stor, men du får betalt for å lære annet enn den andre veien rundt. Det kan ta omtrent et år å jobbe som en badende før de blir vurdert for grooming program. Programmet tar vanligvis rundt 2-3 måneder.
 3. 3
  Lær om så mange raser og kutt som du kan. Noen ganger det europeiske Kennel Club (AKC), som er den organisasjonen som setter standarder for rase hunder og kutt, kan endre standard rasen klipp, men ikke veldig ofte. Prøv å holde deg oppdatert.
 4. 4
  Lær om "designer dogs" disse er hunder som er avlet fra to forskjellige renrasede hunder. Du kan ha det gøy og være mer kreativ med kutt hvis deres eier tillater.

Tips

 • Du må også være sterk nok til å fortelle folk at deres hund er altfor sammenfiltret å spare pelsen og du blir nødt til å barbere det ned, at deres hund har en sykdom eller lidelse, og de ​​trenger å ta hunden til veterinær, eller at det er bare utrygt å stelle sin hund og de trenger å ta det med til en veterinær eller bli bedøvet for å bli preparert. Noen mennesker bare ikke vil akseptere det og vil bli sint på deg, og noen ganger vil ikke gjøre fremtidige forretninger med deg.
 • Det er viktig å ha gode folk ferdigheter og tålmodighet som du skal håndtere krevende mennesker.
 • Du bør ha mye tålmodighet som du skal håndtere vanskelige dyr (og deres eiere) som noen ganger ikke ønsker å jobbe med deg.
 • Du bør også være villig til å jobbe hardt og i helgene. Helger og rundt de store helligdager er den travleste tiden for en brudgom butikk.

Advarsler

 • Aldri noensinne skade et dyr som du vil sannsynligvis miste jobben. Folk også høre ting, og du kan miste virksomhet hvis folk lærer at du skade dyrene.
 • Du vil bli bitt og riper, men det kommer med jobben.
 • Du må kanskje rapportere dyreplageri. Forhåpentligvis vil du ikke trenger å.
 • Følg sikkerhetsprosedyrer.
 • Hvis en hund fungerer som det kommer til å bite deg gå videre og munnkurv på hunden. Det er bedre å være safe than sorry.