Wkino

Hvordan å være komfortabel rundt i lover

Svigerfamilie er ikke alle ens favoritt. Men Ferier + svigerfamilie = stress, slik vi ser dem mest rundt helligdager.

Forhåpentligvis disse tipsene vil bidra til å gjøre denne høytiden eller familie anledning litt mer stress gratis.

Trinn

Hvordan å være komfortabel rundt i lover. Ferier + svigerfamilie = stress.
Hvordan å være komfortabel rundt i lover. Ferier + svigerfamilie = stress.
 1. 1
  Kjenn din i-familien. Noen ting vi kan ta anstøt av er bare deres vaner eller deres familie kultur. Bli kjent med dem, spør din ektefelle om de små tingene som irriterer deg om hans / hennes familie. Kunnskap er nøkkelen. Når vi forstår noe vi er mer sannsynlig å være å akseptere.
 2. 2
  Kommunisere. Kommunikasjon er aldri så viktig. Når vi vet hva som forventes av oss er det mindre sannsynlig at vi skuffe dem og ikke vet hvorfor. Spør "Mamma, hva kan jeg gjøre for å hjelpe?" eller "Hva vil du at jeg skal ta vare på?" eller "Er det noe du trenger eller ønsker av meg?". På samme tid, det være praktisk med sine krav. Hvis du føler at de krever for mye du kan la dem vite på en høflig måte, eller bare gjøre dem til å forstå ditt problem, eller bare si "jeg skal prøve mitt beste". Når du spør disse spørsmålene de vet at du er villig til å hoppe inn og være en del og vil sannsynligvis be deg om å delta. Hvis de ikke ber deg om å gjøre noe bare vet du spurte, gikk de og de har ingen grunn til å bli opprørt, så bare la det gå.
 3. 3
  Tolerere. Noen ganger er dette vanskelig, men være tolerant, ja tante Mae er på hennes femte ekteskap og det er egentlig ikke det vi ønsker å høre om eller noen vi ønsker å sitte ved siden av, men det er bare for en kort stund. Minn deg selv "dette skal passere" Kanskje ha en fin avslappende arrangement bare for deg eller du og din ektefelle å se frem til for å gjøre det gjennom familie tid kan være en god idé. En massasje, en fin middag ute, en gutt gratis helg er alle gode ideer for å hjelpe slappe av og belønne deg selv for ikke å kaste erter i Uncle Randy klærne.
 4. 4
  Har du en rømningsvei. Med barn er dette spesielt viktig. Ha en setning eller et hemmelig ord som du og ektefellen din har for å la hverandre vite - ITS TIME TO GO NÅ - dette kan være nyttig i en pinlig situasjon, en situasjon der noen er fornærmet og må gå ut, eller når babyene er sliten og masete. Følelsen av å bli sittende fast på dine foreldre eller sine med kan være veldig stressende. Sørg for at du alltid har en vei ut.
 5. 5
  Forskning. Gjør litt research før du går til gjenforening eller middag. Spør noen som du får sammen med hvordan alle er, og hvem som gjør hva. Det kan være så enkelt som en telefonsamtale til fetteren Ann. Dette vil hjelpe deg å ha noe å si annet enn "Så Betty, how are ya?" du kan si i stedet "Betty, jeg hører du har startet et fellesskap hage klubb. Fortell meg hvordan kommer det til?"
 6. 6
  Ta alltid med noe. Det er bare hyggelig. Selv om du blir fortalt ikke til. Og hvis du er på reise kan det være vanskelig å komme 400 miles med en bakt kake i hendene. Plukk opp en fruktkurv, en fin festlig plante, blomster eller en flaske vin. Sjokolade, eller utenlandske pakket cookies er stor for interkontinentale reisende. Det sier at du bryr deg, og du er ikke en mooch. Selv om du blir fortalt ikke til. Det er alltid hyggelig, og du vil bli husket godt for det.
 7. 7
  Vær ærlig. Hvis de ønsker å snakke om noe som er personlig og du ikke er komfortabel bare si det, "uh, Bob, vi er ikke klar for å dele om at hvis det er greit. Men jeg er så glad du bryr deg. Takk." er en fin måte å la dem vite at du bryr seg ikke å snakke om det. Husk (i de fleste tilfeller) de ikke prøver å kjøre ditt liv, de bare bryr seg virkelig.
 8. 8
  'Alternate!. Det hjelper ta stress av både deg og din ektefelle hvis du alternative ferie!

Tips

 • En fin smil og et godt utseende er lagt merke til mer enn du kanskje tror.
 • Poserer for bilder er det hyggelig ting å gjøre.
 • Ha en god tid.