Wkino

Hvordan å være en kul tante eller onkel uten å støte din niese eller nevø foreldre

Du har nieser og / eller nevøer, og du er døende å vise dem din verden! Du vil ha dem til å tenke på deg som "cool", morsom tante eller onkel, men du ønsker ikke å undergrave din bror eller søster foreldre. Hvordan går du at fin linje å gi barna den tante eller onkel de ønsker og trenger, men også sørge for at du er velkommen til å gjøre det når du spør sine foreldre om du kan ta dem et sted for dagen?

Trinn

Hvordan å være en kul tante eller onkel uten å støte din niese eller nevø foreldre. Aldri undergrave foreldrenes autoritet.
Hvordan å være en kul tante eller onkel uten å støte din niese eller nevø foreldre. Aldri undergrave foreldrenes autoritet.
 1. 1
  Aldri undergrave foreldrenes autoritet. Dette kan ikke understrekes nok. Sådd frø av misnøye med nieser og nevøer vil bare gjøre foreldrene ønsker å overvåke din hvert minutt med barna, vil det ikke innynde deg med dem i det hele tatt. Hvis du vet at foreldrene strenge regler at deres barn ikke går til R-rated filmer, ikke ta din 14 år gamle nevø og 15 år gamle niese å se en - ikke med mindre du først fjerne den med sine folk. Du ønsker å forsterke foreldrenes undervisning, ikke gi barna en blåkopi for hvordan å skate rundt det. I stedet gjør nyttige ting når du er uenig med noen foreldrenes regelen. Opplyse din niese eller nevø som til tankegangen til foreldrene. Det er greit for deg å forklare hvorfor du er uenig, til et punkt, så lenge du også minne dem om at du respekterer foreldrenes rett til sin mening. Forklar hvorfor du tror de har disse reglene, og hva gutten kan gjøre for å oppmuntre foreldrene til å slappe av dem - eller hjelpe ungen til å takle dem, hvis du ikke tror de noen gang vil slappe av.
 2. 2
  Snakk med foreldrene. Mange problemer kan unngås ved å fortelle barnas / barnets foreldre av dine planer - kjøre den av dem først. Fortell dem hva du har planlagt, og la dem godkjenne eller foreta justeringer. På denne måten er det ingen overraskelser og ingen behov for å be om unnskyldning senere.
 3. 3
  Være fleksibel. La oss si at du kommer til Comic-Con i San Diego, som starter på onsdag og retur på søndag. Du vil at broren til å sette sine barn på Amtrak tog og sende dem til deg på lørdag morgen, og da vil du ha dagen på Con, tilbringe natten på hotellet, og spille igjen på søndag - da vil du kjøre alle hjem søndag kveld. Men broren din forteller deg at det eldste av de to barna har sommerskole på mandag, så en sen kveld ankomst hjemme ikke vil være bra. Ikke noe problem - spør - ikke bare bestemme seg - spør din bror hvilken tid han ønsker barna hjem. Beregne hvor lang tid det vil ta å kjøre dem hjem og komme dit i tide, og lover å gjøre det. Men når du lover, ikke klarer å holde det løftet til broren din. Du ønsker å vise ham at du er pålitelig og han kan stole på deg til å innse at moroa er gøy, men det ansvar som foreldre må respekteres.
 4. 4
  Forstå at å sette barn i din omsorg krever foreldrene til å stole på deg. Hvis du stadig lover å ha ungene hjem med 7, men ikke kommer till 9:30, er det foreldrene som vil lide med søvnige, gretten barn i morgen, ikke du. Og dine søsken er sannsynlig å se dette med mer overbærenhet enn hans eller hennes ektefelle - ikke prøv tålmodighet av din svigermor. Ungene er dine slektninger, ja, men de er noen andres barn, ikke din. Hvis du forventer å ha tilgang til de barna du ønsker, vil du ha til tå foreldrenes linje. Tro det - du lett kan tjene så mye mer tillit ved å ved å være konsekvent og pålitelig enn du noen gang vil være i stand til å gjenoppbygge hvis du blåser det.
 5. 5
  Følg med! Ikke forveksle en utflukt med nieser og nevøer med en utflukt med vennene dine. Vennene dine kan ta vare på seg selv, Barn, derimot, spesielt små barn, er mer uforutsigbare enn du kan forestille deg. Hvis de gjør noe uvøren eller dum og skade seg på klokken fordi hjernen din vandret, vil du aldri tilgi deg selv. Ikke vær nervøs, men bli hyper-årvåken. Det er ikke vanskelig, det er bare en ny innstilling du har til å anta.
 6. 6
  Del ting som er alderstilpasset. Visdom, erfaring og kunnskap som du deler med dine nevøer og nieser må være passende. Du kan dele noen dating råd med din 16 år gamle niese, men gjøre det utenfor hørevidde av hennes ni år gamle søster. Til 9-åringen, som er "yucky."
 7. 7
  Gjøre noen ting en mot en. Du vil aldri synes å favorisere en over den andre. Noensinne. Men du ønsker å bli kjent med hvert barn som seg selv, uten påvirkning, eller undertrykke instinkt som er tilstede i en gruppe. Bare kjører til butikken eller skolen med ett barn eller den andre fra tid til annen (husk å varamedlem) kan gi deg nok tid til å bli kjent mye om hver gutt. Og hvis du ønsker å ta en ungdom til en konsert med deg, gjerne - men da forberede seg til å ta den yngre til Chuck E. Cheese er en annen dag. Og ja - du må få inn ballen penn hvis du gjør.
 8. 8
  Føler ikke at alt må dreie seg om "spesielle hendelser". Og føler ikke at alt må være en slummer part (overnighter) eller en hele dagen affære. Bare å dukke opp innimellom og å hjelpe med lekser, deretter tar barna for en Slurpee eller iskrem etter moro. Du ønsker å bli en del av selve fundamentet for deres liv - ikke bare rockestjerne som blåser i gang hvert halvår. Det kan være kult, men det hjelper ikke med relasjoner - barna vil være bedårende fremmede for deg, og foreldrene vil mislike det faktum at du er den som tar dem til alle de store hendelsene.
 9. 9
  Være rundt. Komme eller ringe ofte. Ikke vent for "en grunn" - grunnen er at du elsker disse barna. hvis de har mobiltelefoner - bare "hei gutt, tenker på deg, elsker deg." er fine. Når de får dette mens med sine venner eller sine folk, alle rundt vil si, "Aw, det er en god tante." og ungen vil føle super spesiell fordi du brydde seg nok til å sende den. Spør søsken hvordan hun eller han føler om du bare slippe over tid til annen - ringe først og snakke med foreldrene, slik at du kan være sikker på at det ikke er en hassled, fryktelig dag.
 10. 10
  Hjelpe foreldrene som du er i stand til. Som barna blir eldre, få dem til sine ulike aktiviteter blir hairier og hairier. Hvis du bor i nærheten, vel vitende om at Nick har fotball på onsdag ettermiddag, mens Josh har karate samtidig kan gi deg sjansen til å være en helt. Spør søsteren din om du kan gå plukke opp Nick for henne, og etterlot henne fri til å gå få Josh. Og neste gang, slå det opp - du hente Josh, og hun går til Nick. Barna får en overraskelse, "Det er min tante! Min tante kom til å få meg! Tante, dette er min venn, Ryan, og Kaleb, og Jakob og Matteus og..." du få bilde. Du er en helt for ungen, og søsteren din får en sårt tiltrengt benådning! Det er en stor seier for alle hvis du klarer å gjøre dette. (Pass på at søsteren din har satt deg på "OK"-listen autoriserer deg som en person i stand til å ta barna fra skolen, om nødvendig.)
 11. 11
  Står klar til å sette på et show. Hvis du har en spesiell ferdighet, er det nesten garantert at du vil bli presset inn i tjeneste med den ferdigheten til slutt - hvis barna er i speideren, kan du bli bedt om, for eksempel, hvis du kunne gjøre en presentasjon for Scout tropp på hvordan du livnære seg som... (Fyll inn ditt yrke). Nå hjelper det definitivt hvis du forstår aldersgruppen - la oss late som det er en gruppe svært bølle 9 åringer. Og la oss si at du er en artist. Hvis du går inn der og bare snakke på dem, de kommer til å bli kjedelig i 10 minutter, og du kommer til å være frustrert fordi de ikke vil lytte. Men - hvis du bruker PowerPoint eller Word for å gjøre noen Visual Aids - du har å trylle frem en morsom, lærerik kveld, og igjen, sjansen til å være din nevø eller niese helten. Lag noen utskrifter av tegneserier, Van Gogh malerier, skulpturer for å illustrere en fin kunst karriere. Vis dem utskrifter av The Simpsons, Mikke Mus, for tegnefilm illustrasjon, og bilder av Coca-Cola logo for reklame og design. Spør dem om de vet hva bildene er før du begynner å snakke. Få dem involvert - du kan bli overrasket over hvor mye de vet! Og enda bedre - ta en haug med tegneserier med deg! Kjøp noen billige de på din lokale butikk. Når du viser et bilde og noen gutt blurts ut: "Å, det er Starry Night!" du kaste en tegneserie på ham. Woo hoo! Gratis for alle! Nå kan du virkelig ha sin oppmerksomhet. Barna lærer samtidig ha det gøy - og din nevø har de kuleste tante eller onkel noensinne.
 12. 12
  Alltid holde løfter. Hvis du ikke kan love trygt, ikke love. Ingenting er mer teit enn å gjøre et løfte til en gutt som du senere glemmer - det er en garanti for at ungen vil ikke glemme det. Og ingenting fremmedgjør en forelder raskere enn lovende du vil gjøre noe, og så reneging. De føler barnas smerte mer enn de føler sin egen smerte, og hvis du skuffe barna sine, vil foreldrene ta skritt for å beskytte barna fra deg neste gang.

Tips

 • Ikke bli defensiv hvis foreldrene snakke med deg eller ta opp noe om når du hadde sine barn. Ikke alle er perfekt, og det er viktig at foreldrene føler seg komfortabel å snakke opp når de føler de må. Ikke alt er et angrep på deg personlig.