Wkino

Hvordan å sosialisere hunden din

Alright, du har en godt trent hund. Imidlertid klarte du å sosialisere ham som en valp, og han er litt stand-offish med andre hunder. På grunn av det, er du redd for at det vil bli et bikkjeslagsmål. Å ha en stor hund kan utgjøre et problem. Små hunder er også farlig når de er aggressive.

Dette er bare en grov guide for hunder som ikke er aggressive. Hvis hunden viser noen vilje til å bite en annen hund, ikke nøl med å ta kontakt med en profesjonell. Det er best å innrømme at du trenger hjelp med hunden din enn å ha ham sette ned for mauling annen persons kjæledyr.

Trinn

Hvordan å sosialisere hunden din. Samle alt du trenger og finne en stor, åpen plass, helst inngjerdet, som ikke ofte har andre hunder i det.
Hvordan å sosialisere hunden din. Samle alt du trenger og finne en stor, åpen plass, helst inngjerdet, som ikke ofte har andre hunder i det.
 1. 1
  Samle alt du trenger og finne en stor, åpen plass, helst inngjerdet, som ikke ofte har andre hunder i det.
 2. 2
  I stedet for sosialt samvær med en merkelig hund, bør du sosialisert med en venn i stedet.
 3. 3
  Hvis du har en stor rase, bør du kanskje en choke kjede. Noen mennesker kan ikke være glad i det, men det er definitivt effektivt for full kontroll. Men sørg for at det er på ordentlig, trenger du ikke ønsker å kvele hunden din. I tillegg kan du vurdere en Halti eller Gentle Leader. Disse bruker instinktive trykkpunkter som utløser innsending å kontrollere hunden din. Ta kontakt med en profesjonell for å lære å bruke en av disse verktøyene på riktig måte - det er lett å skade eller drepe hunden med feil brukte treningsapparater.
 4. 4
  Når du møter opp med en venn og hunden begynner å knurre (på avstand) så korrigere hunden din. Så snart hunden stopper growling, belønne ham.
 5. 5
  Gå opp til vennen din, med hundene på utsiden og du og din venn mellom dem. Hvis hunden fortsetter growling, snu og gå unna. Gjøre hunden sitte med ryggen til den andre hunden til han roer seg.
 6. 6
  Hvis du har en munnkurv på hunden og er sikre på at du kan gjøre det, få hunden inn i en sit og la den andre hunden snuse hundens bak. Ikke la hunden stå opp og snu, prøv å holde sin oppmerksomhet på deg.
 7. 7
  Hvis hunden din er klar til utfall mot den andre hunden, deretter stoppe og snu. Få hunden til å sitte og vente på ham til å roe ned. Ta ham for en kort tur og prøv igjen.
 8. 8
  Hvis hunden din ikke roe ned, gå hjem og ringe en profesjonell. De kan være villige til å gi deg råd gratis, eller tilby en rimeligere kurs for å hjelpe deg å få hunden brukes til andre hunder.

Tips

 • Når hunden er mer selskapelig, eller omgjengelig, ikke stoppe, holde møte en ny hund noensinne gang på en stund.
 • Fortsette å prøve, tålmodighet vil være nødvendig.
 • Hvis hunden din er veldig aggressive, bør du kanskje å bringe til taushet, ham / henne. Igjen, jeg er ikke en fan av snuten, men hvis det er det du trenger å gjøre, og så bli det.

Advarsler

 • En hund kan føle seg usikre med deg og den andre hunden, og kanskje ønsker å komme i midten, og angripe. Sørg for at hunden har et bånd på, og du har et godt grep.

Ting du trenger

 • Halvfull sprayflaske
 • Choke kjetting eller grime-stil krage (big raser)
 • Godbiter eller leketøy
 • (Valgfritt) munnkurv